Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=niwzuQBYMaI ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BCg-93TGMe0&list=PL6AC738B092C1EB61 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 Da li znas,da li osecas na sta sve mene podsecas? Da`l me mozes razumeti il` samo hoces mi dusu uzeti? Zelis me zavaravati, hoces sunce nebu ukrasti, moje je nebo dusa velika, tvoja ljubav je lazna i prokleta. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Rekla sam, da sam s patologijama na "ti" ? S patetikama, takođe. Afkours. Ha, ha. Dugo meni treba da " poludim ". Ali, kada se desi.... A lepo, upozorim. Ali, ne vredi. Lepim te niko ne konta u životu. Đonom trebam? Soriška, no ken du. Nikada bilo. Nikada ni biti neće. A u biti je tako jednostavno. Znači, komplikacija je ipak..bolja? ImaČu na umu...to. Jelena Rozga, "Nirvana". ( Tačka, tačka, tačkica... ) Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag S. Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 ma nemoj ko seka persa UDRI! AJDE UDRI! UDRI JAČE MANIJAČE! LUDILO! :bleh: sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 ...ponekada se osećam...http://www.youtube.com/watch?v=d4QnalIHlVc Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука