Jump to content

Kojom pesmom biste izrazili svoju patologiju?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 709
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Da li znas,da li osecas

na sta sve mene podsecas?

Da`l me mozes razumeti

il` samo hoces mi dusu uzeti?

Zelis me zavaravati,

hoces sunce nebu ukrasti,

moje je nebo dusa velika,

tvoja ljubav je lazna i prokleta.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Rekla sam, da sam s patologijama na "ti" ?  S patetikama, takođe. Afkours.  Ha, ha. Dugo meni treba da " poludim ".  Ali, kada se desi.... :))) A lepo, upozorim. Ali, ne vredi. Lepim te niko ne konta u životu. Đonom trebam? Soriška, no ken du. Nikada bilo. Nikada ni biti neće.  A u biti je tako jednostavno. Znači, komplikacija je ipak..bolja?

ImaČu na umu...to. :)

Jelena Rozga, "Nirvana".  :)

( Tačka, tačka, tačkica... )

:)

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...