nikolay Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Забијем се негдје у ћошак и слушам... Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 E, danas će to da bude Kerber i "Na raskršću". Kuća od snegova i usne od pelina... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 http://youtu.be/jORyPnUdQ48 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Е, даа... http://youtu.be/Adk5FdnUNrs Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 anna and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 Extreme, "More than words". Moje reči su bile ono što ja jesam. Jače od svake neprevodive niti. Jer su obitavale u mom umu. U skladu s onim šta osećam. Bile su ubitačno jake. I sada moram da ugušim. "Udavim". Kako? Na uštrb sebe. "Poješće" me. Šta do mene ostaće? Užasno se loše nosim, i dalje... I to je svakako, problem moj. Let it be. Inner Truth and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anna Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Goran Bare, Teške boje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=X_iuSoyvExo ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 yeap "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Дијана. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Van Gog, "Brod od papira". http://www.youtube.com/watch?v=6j1Enjb42vU "...kada odeš, onda učini to, da tako ne izgleda...Kada odeš, od mene, učini samo to. Samo to. Samo to... Da tako ne izgleda..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука