RYLAH Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WqbZrovixnA Лазар Нешић, Олимп, Миљан Јокић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Чиста патологија ... RYLAH and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 Н И Н Е, Данче* and Saandra је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Дијана. and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Saandra and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Срђан Ранђеловић, Данче*, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Н И Н Е, Срђан Ранђеловић, Saandra and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saandra Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Dok živiš, dolikuje ti da se nadaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Wg8GoKtNWyk velika pokajnica, koja svakodnevno, svojim blagocestivim zivotom, projavljuje lik i delo gospoda isusa hrista, vodeci se njegovim recima - poznacete ih po delima njihovim! "Ne radi mi to jer jasam za ljubav stvorena" "Zivot i pouke" (ili u originalu "Dodji i uzmi me") Seka Aleksic "Dala sam ti telo svojekao da i nije mojei na sve sa tobom pristala" seci me Seko! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Dexi, Данче*, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 ivanaika, Данче* and Dexi је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука