Биљана Написано Децембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2012 Хехехе... Ево и мене, у складу са својим годинама: http://host-d.oddcast.com/elfyourself2012/?mId=46554834.3 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ma de čovječe, ludorija! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Увијек се по неком "неписаном" правилу, "изјалови" оно што што човјек планира или оно чему се унапријед радује! Зато се увијек каже; "ако Бог да"! Јер све је Божија воља! Не може човјек ни лећи ни устати, ни дисати, ни радовати се, ни планирати, ако није по вољи Божијој! Толико сам се радовала и била срећна, да сам на тренутак заборавила на то; "ако Бог да"! Толико сам била усхићена и опчињена том идејом, да сам ослијепила од ње......да сам на тренутак заспала! И да, деси се! Деси се Божија воља, као и уосталом што се увијек дешава! Сада ми остаје само да жалим! Али не зато што се није остварило планирано и што је Божија замисао била другачија, то ћу са лакоћом да прихватим.......жао ми је што сам заспала! Што сам заборавила! Што сам на тренутак ослијепила! Боже, опрости ми и дај ми снаге, здравог разума, да увијек и у свему призивам Твоје име! Нека буде воља Твоја! Милан Б, Aristotel, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2013 МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ! Зове мене данас од родице мала кћеркица Ана (5 година) да ми честита Божић и разговор је текао овако: -Еј, тетка, знаш ли ти коме је данас рођендан!? Нисам хтјела нити да кажем да знам, јер сам жељела да ми она то каже, нити да не знам, него сам се насмијала и рекла: -Реци Ана, коме! -Па Христосу, тетка! -А знаш ли тетка колико он има година!? Е, на ово сам се замислила и прилично збунила -Не знам, Ана! -Па три године! (закључак, вјероватно, изведен на основу три свијеће на столу ) Ово ме је одушевило! Колико дјеца вјере имају, то је невјероватно! И колико је то чиста и права вјера и љубав! Наравно, Ана је наставила у том стилу! Рекла је како је она данас славила Христов рођендан, али и да ће га позвати на свој рођендан кад буде славила! Предивно! Олимп, Јадранка-Дервента, Ignjatije and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Sve će biti dobro! Драшко, JESSY, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 “Nikad ne nađoh prijatelja koji bi bio tako društven kao samoća.” Henry David Thoreau Милош*, Јадранка-Дервента, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 На крају ће све бити добро...ако није добро, значи да још није крај. Јадранка-Дервента, pink panter, Aristotel and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 http://youtu.be/w2yaZxWwS9Y Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Биљана, Ignjatije and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 На свему захваљујте ГосподуЗбог тога што вам утеху шаље, Господу захвални будите; али се спуштајте у дубину смирења, сматрајући себе недостојнима; и ако бисмо смирени били, онда никада без њих (искушења) остајали не би; и када не буде искушења, неразумно би било узгордити се; а ако се клонимо патњи и не подносимо искушења, онда нисмо достојни ни утеху да прихватимо, по речи св. Исаака Сирина.А не може се увек ни радовати; треба са захвалношћу прихватати и нешто тужно: некад вам се догађа нешто тешко и жалосно издржите, немојте бити малодушни, захвалите Богу. Калистова 43. глава може вам користити. А када увек имате задовољство и утеху, онда користи нема; "љубав се Божија супротним искушава"; и издржите, смирите се, сматрајући себе недостојном утехе. А налазећи се увек у духовном изобиљу, не можете то поднети без штете. Сама си, размишљајући о узвишености љубави Божије према нама у тајнама Његовим, осетила то и осећањем, али свеједно, ниси се сачувала у смирености; и зато све док се не смиримо, још ни достојни нисмо таквих дарова Божијих. Нека је слава преблагој Промисли Његовој и милосрђу према нама....Писано је: кукавица нека не иде у бој, "ко се клони патње, остаје и без дарова духовних". Преподобни Макарије Оптински, "Ријечник спасења" Ignjatije, Драшко, pink panter and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 "Mozda nikada ne prosetamo po Sibiru i mozda nikada ne sretnemo zvezdu padalicu dok jos trepce poslednjim trzajima zivota; mozda nikada neces shvatiti neznost duge koja se pretace po svilenoj kosulji razuzdanosti obraza jesenjih, a mozda si ti pokatkad postajala bas taj obraz sa kojih se cedi dah teskog minusa ruske zime? Imas li i dalje oci sto poznaju besmrtnost? Pokusaj da zauzdas sunovrat ideje na cijim grudima blista proslost minuta cednih... pokusaj da volis silinom milenijuma i otrgni stranicu sveske iz iluzije sapata sivih...Nikada me ne pitaj ono zbog cega ces zadrhtati poput iskre u noci i ne zazeli jagodice mojih prstiju... " http://i382.photobucket.com/albums/oo270/Igra_snovima/tuga2.jpg Јесењин, Оливера Г., pink panter and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 ...viaggio con me... Драшко, Ignjatije and Silence је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Za "Pepeljugu" Znaš......nisi fer! Nisi fer što si otišla! Trebala si ostati! Divno je to što si se pojalvila u svoj svojoj raskoši! Sve prisutne si fascinirala svojom pojavom i sad si odjednom nestala! To je najlakše! Otići! A upitaš li se ikada šta je sa onima koji su ostali!? Da li razmišljaš o njima!? Da li ti je ikad palo na pamet da možda nekom nedostaješ!? Da si možda svojom pojavom nekome udahnula život, a svojim odlaskom taj isti život uzela!? To nije fer, Pepeljugo! To je isto kao da nađeš malo, promrzlo mače, uzmeš ga u naručje, uneseš u toplu sobu, nahraniš, pomaziš, kažeš nešto lijepo i onda ga opet vratiš na istu onu hladnoću i studen! To nije lijepo i to mnogo boli! A sad laku noć Pepeljugo i razmisli o ovome, molim te! Ima mnogo ljudi kojima nedostaješ! Tvoj ponovni dolazak bi značio život! U potpisu: Trnoružica pink panter and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2013 Miris djetinjstva! Ignjatije, Драшко and Оливера Г. је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2013 volim te....... http://youtu.be/EafXi7HQ0oI Поинтер and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука