Јадранка-Дервента Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Само за Биљану. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Само за Биљану. Јацо, хвала ти пуно и од срца! И хвала кад мислиш на мене! Нисам ја члан овог пјевачког друштва, али нисам била ни на концерту синоћ! Некако ми се њихов репертоар пјесама не поклапа са оним што ја волим Ако Бог да, доћиће "Богољубље" ми у Дервенту или ћемо до краја године имати још један концерт, па ћу те звати да дођеш! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Јацо, хвала ти пуно и од срца! И хвала кад мислиш на мене! Нисам ја члан овог пјевачког друштва, али нисам била ни на концерту синоћ! Некако ми се њихов репертоар пјесама не поклапа са оним што ја волим Ако Бог да, доћиће "Богољубље" ми у Дервенту или ћемо до краја године имати још један концерт, па ћу те звати да дођеш! Не познајем ни ја њихов рад,познајем само Давора Видаковића,онако површно,упознали смо се у Маглају. Биће ми драго да чујем твој хор и тебе. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Не познајем ни ја њихов рад,познајем само Давора Видаковића,онако површно,упознали смо се у Маглају. Биће ми драго да чујем твој хор и тебе. Ево Јацо и уживај! Ово Богољубци поје сваке недеље храму! Лидија Миленковић, Zoran Pavic and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ово ми се свиђа,наш хор пјева неку бржу варијанту,па успију некада да и два пута отпјевају док свештеник не изађе. Мада сам се навикла па ми сад не звучи лоше,али ово ми је пуно љепше. Хвала. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Ignjatije, Јадранка-Дервента, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 "OPOMENA" Čuj, reći ću ti svoju tajnu; ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira. Mogu mi se učiniti duboke i meke oči neke sasvim obične. Može mi se učiniti da tonem u zvuke, pa ću ruke svakom pružiti. Može mi se učini lepo i lako voleti kratko za jedan dan. Ili mogu reći u tom času čudesnu sjajnu predagu mi tajnu koliko te volim. O, ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira. Učiniće mi se negde u šumi ponovo sve moje suze teku kroz samonikle neke česme. Učiniće mi se crn leptir jedan po teškoj vodi krilom šara što nekad neko reći mi ne sme. Učiniće mi se negde kroz tamu neko peva i gorkim cvetom u neprobolnu ranu srca dira. O, ne ostavljaj me nikad samu, nikad samu, kad neko svira. D.Maksimović JESSY, Лидија Миленковић, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Драшко, Aristotel, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Eto, vidjeh i ja Beograd Ustvari nisam ni B od Beograda vidjela, ali i ono što jesam je sasvim dovoljno da me ostavi bez daha! Woooooooow koliki graaaaaad!!! Naime, prijateljica je vodila svoju kćerku u Arenu na neku Diznijevu predstavu na ledu pa me pitala da idem sa njima! Pa naravno, ta ponuda se ne odbija Tim više što sam svakako planirala ići, jer su mi trebali pigmenti, četkice i još kojekakve sitnice kojih kod nas nema kupiti, a koje mi trebaju! Dogovor je bio da kad dođemo do Arene, tu ide svako svojim putem i oko 21h ponovo da se nađemo kod te iste Arene! Tako je i bilo! Prvo što sam napravila kad sam došla jeste da sam razmijenila novac! Jao šta sam para dobila Nikad u životu mi nije novčanik bio "deblji"! Jedva sam se ja snalazila sa tim novcem! Uopšte nisam imala pojam o tome kad nešto kupujem, da li je to skupo ili jeftino! Ja sam samo kupovala i sve sam potrošila E sada........od nekolicine forumaša, osim adrese, imam i broj telefona (ljudi, hvala vam na ukazanom mi povjerenju, neću ga prokockati ) i izmeđuostalih i od našeg dragog forumaša Draška (Drele) Njemu sam se javila i pošto on stanuje tu u blizini Arene, nije mu mnogo trebalo da dođe i da se i zvanično upoznamo! To je jedan jako, jako dobar čovjek! Pozitivan! Druželjubiv i krajnje iskren! Prosto za nepovjerovati da postoje takvi muškarci! Odemo na kafu! Proćaskamo koju! Ismijemo se :D Zaista jedan jako dobar čovjek! Nažalost, nisam imala baš mnogo vremena, ali biće drugi puta! Sledeći puta kad budem dolazila (Bože zdravlja samo), gledaću da dođem barem na jedan cijeli dan, a ne na jedno popodne! Hvala ti za sve! Draško HVALA za povjerenje, lijep i topao doček, "čašicu" razgovora, kafu i naravno Busplus kartu ! Od danas postoji jedan novi vic...... :D -Šta je bosanac u Beogradu??? -Biljana kad kupuje Bus plus kartu! :D Ali, dobro je.......snašla sam se! Pošto sam ja trebala u tu neku radnju sa pigmentima, a koja se nalazi kod crkve Sv.Marka, Draško mene fino spakuje na tramvaj i čovjek fino kaže otprilike šesta, sedma stanica odavde...........a ja kao da sam znala da ću promašiti! Prosto mi je sve "mirisalo" na to! Kad me je Draško smjestio u taj tramvaj, e tada sam osjetila blagu paniku i neki strah! Ipak sam bila sama i prvi puta u tako velikom gradu! I naravno.........promašim ja tu stanicu na kojoj sam trebala sići, ali ne za mnogo samo za jednu! I to pitam nekog momka (Lazar) koji se spremao da siđe na stanici, a on mi reče da sam trebala sići na stanici ranije, ali da nije frka, uvijek ima autobusa nazad ili da se vratim pješice.......nije daleko! Odlučim da idem pješice, a Lazar se ponudi da ide samnom do pola puta, jer je elem bilo očito da ja nemam pojma gdje se nalazim On mi je i rekao gdje se tačno nalazi ta radnja u koju sam ja trebala.............hvala Lazaru! Nisam očekivala toliku ljubaznost i susretljivost! E, sad je sve mnogo lakše! Odem do radnje a koja je u sklopu SPC i tu sretnem......ni manje, ni više nego monahe i monahinje iz manastira Ravanica za koji sam ja emotivno vezana! Prosto nisam mogla povjerovati sopstvenim očima! Pa da li je moguće!!??? Da li je moguće da baš taj dan dođem u Beograd i da odem baš u tu radnju i da baš njih tu pronađem!!??? Samo jedan odgovor postoji; Bogu je sve moguće! Tu, u radnji, se zadržim poprilično dugo A kako i ne bi, kad imaju sve što mi je potrebno! U međuvremenu je moja prijateljica Daca, koja studira na PBF-u tu u Beogradu, završila sa predavanjima i nađem se i sa njom! Istina, i sa njom na kratko! Popijemo po čaj! Ona me smjesti na autobus ponovo do Arene, gdje me čekala ova moja sa kojom sam došla i via Doboj! Osvrnem se ja da bacim još jedan pogled na taj grad........................ Eeeeh, uistinu jedan divan grad! Na ulazu u Doboj, Gabrijela stoji na semaforu! Tačno je ponoć! Ispred nas se pruža glavna ulica u Doboju! A u njoj, ni ljudi ni automobila! Jedna od uličnih svjetiljki treperi, kao da prijeti da će svaki čas ugasiti! Jedna tužna i melanholična slika, jednog malog mjesta u Bosni! Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2012 Биљо хвала теби, јер си једна дивна дивнааааа особа, предивна и као да се знамо одувек Жао ми је што ми кола цркоше пред наш сусрет ал све је то ок, биће прилике дај Боже, па да се мало више дружимо и шетамо Београдом! Хвала ти и свако добро теби и твојима! Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Биљо хвала теби, јер си једна дивна дивнааааа особа, предивна и као да се знамо одувек Жао ми је што ми кола цркоше пред наш сусрет ал све је то ок, биће прилике дај Боже, па да се мало више дружимо и шетамо Београдом! Хвала ти и свако добро теби и твојима! I meni je izuzetno drago što sam te upoznala! Hvala ti još jednom! I daće Bog pa ćemo se i vidjeti još mnogo puta! 1406_love Драшко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angelus Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Какве дивне ствари,баш ми је уљепшало вече ваше писање... Како Андрић каже у Проклетој авилији, да ми често не волимо оне људе који много причају, који и свима све знају, нон-стоп коментаришу овог оног, како ово, како оно функционише. А, каже, па како би ми без њих знали о оваквим и онаквим људима, о себи самима, о туђим мислима и жељама, о страним предјелима и новим земљама, мјестима, људима. Треба разумно и мудро из свих тих прича узети оно што ће нас научити и изградити. Генијална мисао. А, још каже Андрић да код неких јако драгих људи никада се не сјећате првог сусрета и контакта, покаткад неких скроз лијевих детаља се сјетити, него вам се чини ко да их одувијек знате. Драшко, Лидија Миленковић, Јесењин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 E, da.......prolaze dani! Isto kao i ono juče što je prošlo, proćiće i ovo danas! Međutim, ostaje nam uvijek ono sutra kojemu se nadamo! Moje je samo da sačekam da ovo danas učini što mora, pa da se osmijehnem..........i sa osmijehom dočekam sutra! Ignjatije, Таша, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Jer ne može suza srušiti, ono što osmijeh može izgraditi Таша, Ignjatije, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2012 http://youtu.be/wQ_oNFbcOOE Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука