Биљана Написано Фебруар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Znaš li da samo tvoje oči vidjela!? I sad kad sumiram utiske, ostale su samo one.......tvoje oči! Bože, kako su lijepe! Bože, koliko su daleke....... Znaš li da vrijeme ne postoji!? U to sam se uvjerila dok sam s tobom šetala onim ulicama kojima ne znam ime! Bili smo samo ti i ja i niko više! Ni ljudi, ni vrijeme, ni prostor..... Znaš li da moje srce kuca samo za tebe!? Od danas pa do vječnosti (da, usudim se reći vječnosti) samo tvoje ime postoji ugravirano u moje srce! I sve dok ima života u meni.......i ti ćeš biti tu! Bože koliko te volim! Imam onaj osjećaj kao da plutaš mojim venama i u svakoj pori se nalaziš! Dišem tvoje ime! Sa njim liježem, sa njim se budim! Pitam se samo da li je moguće imati ovako jake osjećaje!? Osjećaje koji te cijepaju, ali i sastavljaju! Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Mislim da sam se izgubila! Ne znam gdje sam, šta sam i kome pripadam! Драшко, JESSY, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ova šuma me podseti na teren između Gornjeg Košlja i kanjona Trešnjice, kad sam se izgubio. http://youtu.be/3rnxlW5TrBs Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 http://vimeo.com/58659769# Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 http://vimeo.com/58659769# Хвала! srcee Јелина је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2013 JESSY and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Jooj, što ja volim da pišem po tuđim dnevnicima ! Biljka ne zameri, evo jedna lepa za tebe. VRAĆANJE Kad mi opet dođeš, ti mi priđi tada, Ali ne kao žena što čezne i voli, Nego kao sestra bratu koji strada. Tražeć mekom rukom mesto gde ga boli. Puna nostalgije, beznadežne, duge, Ne sećaj me nikad da bi mogla doći Zadocnela radost iz dubine tuge. Ko ponoćno sunce iz dubine noći. Jer ti ne znaš, bedna kroz sve dane duge Da te voljh mesto ko zna koje žene U tvom čaru ljubljah sav čar neke druge... I ti beše samo san nečije sene... JOVAN DUČIĆ Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Biljka ne zameri Ne zamijeram! Ni najmanje! Slobodna si da pišeš, a sa Dučićem si me kupila Снежана је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Ne zamijeram! Ni najmanje! Slobodna si da pišeš, a sa Dučićem si me kupila E pa seki moja, kad sam te kupila evo ti još jedna, uživaj ! OČI Beskonačne tvoje oči, mlada ženo, Dve duge večeri u pustinji mora; Dve sumorne baje što uznemireno Imaju šum slutnje u granama bora, Dve mirne galije s crnum zastavama; Dve žene u crnom, na molitvi neme; Dve ponoćne reke keoz kraje od kama; Dva glasnika bola koji kroz noć streme. Oči moje žene, mračni trijumf ploti, Koje večnom tugom opijene behu, Svoj su prostor našle u njenoj čistoti, A svoj car nebeski u njenom grehu. Od suza prosutih u velika bdenja, Te beskrajne oči sijaju se s toga, Dalekim i čudnim sjajem ushićenja, Kao neke oči što videše Boga. Čuvaju na svojoj beskonačnoj mreži Sve tamne ekstaze snova koje sanja, Oči nepregledne, na čijem dnu leži Velika i mračna slabost očajanja. JOVAN DUČIĆ Срђан Ранђеловић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Jooj, što ja volim da pišem po tuđim dnevnicima ! .mense. Биљана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Jooj, što ja volim da pišem po tuđim dnevnicima ! па кад немаш свој 1340_womens (сад сам га угасио код тебе БАБА , ал праштај нисам мого да одолим ) Биљана and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 па кад немаш свој 1340_womens (сад сам га угасио код тебе БАБА , ал праштај нисам мого да одолим ) baba ko baba voli da turi nos svuda, i da daje izjave za dnevnik šta ću kad me trpite, a ja bezobrazna pa koristim. E, a i mogla bih da otvorim svoj dnevnik, i onda da ćutim. Драшко, Биљана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2013 "Samo za tuđu radost znam Jer moja u meni ne živi više I nema više ničega što bi me Podići moglo iznad daha Sve je žal, smutnja i pakao I nemam reči ni za kog Najmanje za kušače mog poverenja Pomislim i na Hrista ponekad Ali nemam sile kojom bih se približio Jer moja sloboda dugo čeka znake Sve je tajac i čekanje U ovoj staroj kući na selu čiji nisam domaćin Da ova zebnja u kostima prođe." Никола Ђоловић , Ignjatije, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Кћери моја,што још ниси малапа да будеш Лана,Љубица, Милица,Ружица ил' Јана,да будеш Миленаи да имаш бар јошхиљаду имена!!?Кћери моја, што још ниси малада би у око сталапа да те из свог ока родитвоја мама!!?Кћери мојашто још ниси малада цртамо шаре буба-маре,да на крилима јуримо лептира, да бројимо латице у ружа,да трчимо док се дуга пружа!!?Кћери моја,што још ниси посве, посве мала!!? Беби, срећан ти рођендан! Ignjatije, DYNABLASTER, Снежана and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Немој да ти је жао због њеног одрастања, сваки трен - посебна лепота. Знаш како се ја правим важна када ме неко пита колика ми је ћерка, а ја ноншалантно одговорим да има 18 , уживај - дивни су нам! Ignjatije, Биљана, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука