Jump to content

Биљана-ЖРУ дневник

Препоручена порука

Вистинско освежување... Биљана, Вие поседувате прекрасен израз, пишувајте и понатаму, a што се однесува до мене, денес открив катче на форумов кое радо ќе го посетувам и понатаму...

Поздрав и секое добро!

Подели на овим сајтовима

Вистинско освежување... Биљана, Вие поседувате прекрасен израз, пишувајте и понатаму, a што се однесува до мене, денес открив катче на форумов кое радо ќе го посетувам и понатаму...

Поздрав и секое добро!

Ви благодариме од срце! Мило ми е што ви се допаѓа!

Жал ми е за мојот македонски! Знам дека тоа не е добро, но јас сум за учење полека!

Секој добро од Бога!

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Е, да......јуче ми је био рођендан! Ма не славим ја то већ одавно! Направим, а у већини случајева купим, неки колач па позовем маму и брата и то је то! И јуче је то тако било! Али су ме дјеца пријатно изненадила кад сам дошла кући! :)

Купили су неки ролат, свијећице у бројевима "3" и "4", сок и неки дезодоранс као поклон!

Одушевили су ме самим тим чином! Душе мамине!

П.С. Рекли су ми да сачувам те свјећице па кад будем пунила "43" године..........:D :D :D

picture-005-medium.jpg

Подели на овим сајтовима

с малим закашњењем - Срећан рођендан! :)

.hvala. :group111:

Подели на овим сајтовима

Сунце је јутрос изашло тачно у 6:47! Лијепо га је посматрати док се рађа! Као да се својим зрацима ухвати за хоризонт и полако, освјетљавајућу све, почне да се издиже! Гледам ка сунцу и осјећам његове зраке како се прелијевају по мом лицу и као да ме милују!

Дан је почео истинском свјетлошћу и биће много лијеп!

sunce2.jpg

Подели на овим сајтовима

Уживај!!!

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Marijo, deli bela kumrijo, mori,

Što ti je, Maro,

Krotko, mori odenje,

Što ti je, Maro,

Tio, mori, zborenje?

Da li ti, Maro, težit, stomnite, mori,

Ili ti, Maro, težit, mori, đerdani?

Nito mi, ago, težit stomnite, more,

Nito mi, ago, težit more đerdani.

Toko mi, ago, teži merakot, more,

Moj merak, ago mi je, more, daleko

a.jpg

Подели на овим сајтовима

Pitaću te nešto; poznaješ li mjesto koje se nalazi između sna i jave!!? To je mjesto iskrene ljubavi i pravog, istinskog osjećaja! Mjesto, gdje je samo to i važno i mjesto gdje je jedino to još ostalo neukaljano! Čisto i bijelo! Mjesto gdje osim ljubavi, ništa drugo ne postoji!

Poznaješ li to mjesto!? Da li vjeruješ da ono postoji!? To mjesto nije materija! Ne plaća se! Tu ne možeš otići tek tako što ćeš zakoračiti u njega! To je osjećaj! Duša! Srce na dlanu! To mjesto je ljubav istkana na milion čvorova, koje niti jedna misao ne može razmrsiti, raskinuti! Osim ljubavi! Na tom mjestu ću te čekati!

hvala.jpg

Подели на овим сајтовима

Kako da ti opišem misli, sve upucene tebi? Kako da ti opisem otkucaj moga srca,koje pocne lupati kao ludo, dok osjeti tvoju sjenu u svojoj blizini? Kako da ti opisem drhtaj i toplinu moga tijela koje reaguje na svaku tvoju riječ? Kako da ti opišem sreću i osmijeh koji se razvuče po mome licu i moju želju da se sa tobom šalim ,zezam!!?

rose.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...