Jump to content

Abortusa dvaput više od porođaja u Srbiji

Препоручена порука

Не знам зашто се то потегло... Што се мене тиче, мушкарци су подједнако одговорни као и жене. Ако не и више.

Damn right you are :D :D :D :D :D!

Подели на овим сајтовима

Али, да ли је то оправдање да се не рађа?

Lako je tudjim k****m koprive mlatiti.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па ти слободно затрудни, чисто солидарности ради.....

Ne mogu ali mi ne pada napamet da sudim nekom drugom za nesto sto nisam i ne mogu da iskusim.

Niti da odredjujem sta mu jeste opravdanje sta mu nije opravdanje.

Isto tako ne obracam paznju kad ameni neko to radi.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

15 месеци, артиљерија...немате ви појма како то боли....тад није било "шупљих батаљона"....

Брате, ја знам како ти је! И ја ...

14 месеци, артиљерија па караула...

А за војску - нема епидурала!

gringrin

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Ne mogu ali mi ne pada napamet da sudim nekom drugom za nesto sto nisam i ne mogu da iskusim.

Niti da odredjujem sta mu jeste opravdanje sta mu nije opravdanje.

То је добар став. А сад ћемо да научимо разлику између питања и осуде. Није тешко, али мораш да престанеш да гризеш врх оловке.

Isto tako ne obracam paznju kad ameni neko to radi.

Има један забавно-поучан виц:

Дође жена код Хенрија и каже: "Хенри, наша служавка је трудна"

Хенри: "То је њен проблем"

Жена: "Али она каже да је дете твоје"

Хенри: "То је мој проблем"

Жена: "И шта ја сад да радим?"

Хенри: "То је твој проблем"

Подели на овим сајтовима

Бесмислица. Ти светитељи о којима ти причаш су чини све те ствари пре него што су постали хришћани, и то је кључна ствар. А иначе раније су за много, много мање од чедоморства или силовања изопштавали...

Бесмислица. Има светитеља који су рођени као хришћани (крштени), живели нехришћански, па се вратили вери и постали свети. Има и у новије време, чак и богослова, који су прогонили хришћане као комунисти, онда се милошћу Божијом преобратили и живели као монаси.

Шта су онда наши свети краљеви, где би њих сврстао? Радили су они много ствари пре него што би се замонашили.

Не бих ја тако лако резао. Ни у раној Цркви није било баш тако строго, осим ако, попут ових наших "правовераца" не мислиш да је народ онда живео безгрешно? (Ако тако мислиш, прочитај мало Св. Јована Златоустог, па суди).

Поента Цркве није изопштење, није казна, него покајање. Да је поента у другим стварима, многи би одавно били изопштени. (Читај мемоаре патријарха Гаврила Дожића и видећеш колико се св. Николај Велимировић покајао када се посвађао са пола владика јер је хтео посебне услове покајања за оне који су гласали за конкордат. Тада нико на њега није викао, него му је патријарх Гаврило дошао на ноге и обојица су заплакали.).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Брате, ја знам како ти је! И ја ...

14 месеци, артиљерија па караула...

А за војску - нема епидурала!

gringrin

Ма неупоредиве ствари, него видим да се закувало па да се мало нашалимо.

Подели на овим сајтовима

Какав подмукао покушај да свој антихришћански став, несретниче, представиш као добро које се бори против лудака који у свом лудилу у тој и таквој Америци постављају бомбе за шта год ти падне на памет.

Jos malo pausalnih i besmislenih ocena...

Па ти си члан организације која децу од дванаест година јавно наговара да сруши православни сајт , убеђујући га да тиме чини добро..........

Jos malo lazi...

Данас сајт, сутра Крст ( Крагујевац ) , прекосутра и Цркву.

То су твоји предходници радили пре само шесдесетак година - и ти и теби слични би то радили и данас. Да можете.

Твој покушај дистанцирања од оних који из твог удружења позивају на насиље - је лицемеран.

Jos malo ludila...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

То је добар став. А сад ћемо да научимо разлику између питања и осуде. Није тешко, али мораш да престанеш да гризеш врх оловке.

Lako je pitanjem kriti osudu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...