Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ако Ивица формира владу са ДС-ом има изгледа да ће изгубити гласаче. Ако формира са СНС-ом , долази у ситуацију да му се оспори прање за '90-е и улазак у социјалистичку интернационалу . Шта мислите шта је боље за Ивицу односно СПС? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Јел ти видиш какве су ти боје смајлији? хехехехеххе!!!!! greengrin Најбоље је што пола смајлија сам лично убацивао , хехехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Marica GeniusAtWork, Баба, ZarkoZ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Idi bre u peršun, preseče me! Oglo, Ратко :(, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Добро питање, и највероватниј је да је већина гласача против Тадића гласала ирационално , тј. по осећају одвратности према његовој прљавој кампањи и његовом арогантном понашању. Молио бих модераторе да овај одговор и ово питање издвоје у посебну тему у којој би се озбиљно диванило без зезе. Нико ти не брани да озбиљно диваниш на овој. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Нико ти не брани да озбиљно диваниш на овој. Тема је превелика, и има превише глупости и страсти да би се озбиљно диванило. Ти као уредник то савршено добро знаш. Дакле чему ова провокација осим што си жут ко лимун ? smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Тема ће бити обрисана, с обзиром на то да постоје 2 више него активне политичке теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Тема ће бити обрисана, с обзиром на то да постоје 2 више него активне политичке теме. Осим ако се не зезаш , дај озбиљан аргумент зашто би била обрисана политичка тема на пдф-у политика која се бави једним новим питањем ? Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Za Ivicu je bolje DS. За њега лично мислиш ? А за СПС ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Иди бре! И мене пресече. Заиста сам помислио да је овај наш форумски Ивица у проблему, па да треба да се организујемо. А за оног Ивицу и његову интернационалу, прање и полирање...баш ми га нешто уз Калимегдан.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Za njega i SPS je najbolje da DS i SNS formiraju vladu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ako žele da im se jednoga dana poveri vlast i da steknu međunarodnu reputaciju, bolje im je sa DS. Moraju unapred da planiraju, ne šta im nudi trenutak. Za Nikolića još ne znamo kako će da se drži kao predsednik. Не, тема није о Николићу. Види Ивица ако иде са Дс-ом губи гласаче. Већина његових гласача у другом кругу је гласала за Николића. Значи Ивица има озбиљан проблем . С једне стране опстанак СПС-а с друге стране његов лични опстанак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ivica zavisi od afere ,,kofer", tacnije ko ce vise ucenjivati i ko vise ima informacija iz te afere! Taj jezicak koji vaga moze brzo da poklopi ruka SNS ili DS tako da.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Сад видим да је спојена тема. Генијално ! Честитам модераторима. Ајде спојте и тему о иконописању са темом о црквеној архитектури јербо и један и друга се баве црквеном уметношћу !Стварно не видим разлога да стоје одвојено ... Смесно! Благовесник and Михајло је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gavrilo44 Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Прва радна посета Томислава Николића – Москва! http://www.vaseljenska.com/vesti/prva-radna-poseta-tomislava-nikolica-moskva/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука