Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Тадић је, ипак, био лепши: Да је ово рекла нека тинејџерка... па ни по муке... а ако ништа политички партнери СНС-а нису јахали Свештенике(Мићун) .. узвикивали... Сријем хрватској...(Чанак) и како треба побити трећину Срба (ЛДП) feeble је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ево каква је стока водила државу... Скандалозни коментар члана ЛДП-а на „фејсбуку“: Требало је побити трећину да би се народ опаметио! 2 Votes Златко Црногорац, кандидат за посланика Либерално-демократске партије за републички парламент и приде члан одбора за културу странке Чедомира Јовановића, … Понедељак – 21.05.2012 АЛО …зажалио је на свом „фејсбук“ профилу што „нас ‚Милосрдни анђео‘ није више избомбардовао и побио бар трећину“ јер бисмо се у том случају „можда опаметили“, изнервиран највероватније дебаклом своје партије на изборима у Београду! - Дакле овако: „Реално, да нас је „Милосрдни анђео“ више избомбардовао и побио барем трећину, можда бисмо се опаметили ко Јапанци и Немци, овако, ту смо где смо – поделио је свој став са корисницима „фејсбука“ Црногорац. Статус функционера ЛДП-а освануо је на његовом профилу на тој друштвеној мрежи 7. маја, само дан након што су изборни резултати показали да његова партија није прешла цензус у Београду. Из контекста се може разумети да је за изборни дебакл либерала у српској престоници Златко Црногорац осудио „беле листиће“, које је извређао нимало бираним речима, свакако недостојним представника народа и културног посленика. - С посебним освртом набијем на к…. све вас интелектуалне будале који сте бели листићи. Ако је неки који ми је пријатељ гласао за Пантелу, Биљану С. или Ивана Ивановица, слободно нек се сам анфрендује – осуо је паљбу, нимало културно, по политичким неистомишљеницима овај функционер странке Чедомира Јовановића. Колеге лајковале статус С оваквим ставовима Црногорца сложили су се и бројни функционери ЛДП-а, који су му пружили подршку лајкујући његов статус. Међу њима се налази и Катарина, супруга председника ГО либерала Дејана Ранђића, те Зоран Вулетић, кандидат на локалним изборима, али и глумица Лена Богдановић… Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Да је ово рекла нека тинејџерка... па ни по муке... а ако ништа политички партнери СНС-а нису јахали Свештенике(Мићун) .. узвикивали... Сријем хрватској...(Чанак) и како треба побити трећину Срба (ЛДП) Ајде бре, шта се примаш. Тома мора да прође иницијално српско ћебовање. Нека види мало како је бити на власти. Марио Токовић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 A kako je taj vbodio drzavu da mi je znati? Ni na kakvoj funkciji nikada nije bio? uz to sada imas za predsednika coveka cija je stranka najodgovrnija za bombardovanje Srbije pa se njemu obrati. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ајде бре, шта се примаш. Тома мора да прође иницијално српско ћебовање. Нека види мало како је бити на власти. Па речи... на овом форуму ме више ништа неће изненадити... Баба је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Мало сам дремно , па реко ајд да видим шта сте до сад налупетали... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Занимљиво је да нико није постављао питање кад је Тадић био председник шта све спада у надлежност председника, сада сви само о овоме диване !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Па речи... на овом форуму ме више ништа неће изненадити... Које речи? Да је Тадић лепши? Па то је чињеница. Ево, питај женски део форума. :smile: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 ДОДИК- ЧЕСТИТКА НИКОЛИЋУ Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Србија прошла кроз фер и демократске изборе, и истакао, да ће РС поштовати вољу грађана Србије. Инфо 10:52 | 21/05/2012 Извор: РТРС Фото: СРНА Честитајући побједнику предсједничких избора у Србији Томиславу Николићу, Додик је рекао да пораз Бориса Тадића не доживљава као свој пораз иако је учествовао у његовој изборној кампањи и пружио му отворену подршку. - Што бих то доживљавао као лични пораз. Многе ствари у политици не доживљавам лично. Грађани Србије су одлучили, ја поштујем њихову вољу и то је то - рекао је Додик. В.Д. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Па речи... на овом форуму ме више ништа неће изненадити... Веруј ми нисам знао да су оволико жути, сад ми некако смешно то све... ЖРУ-Жуте Речи Утехе ! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha -Владимир- and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 I idemo. Haranje fasista se nastavlja. http://nasisrbija.or...a-se-nastavlja/ Председнички избори су однели са српске политичке сцене после осам година владавине издајника и марионету запада Бориса Тадића. Свих протеклих година, националисти су се борили против њега и његове ненародне и недржавотворне политике, и сада када је отишао ако ме неко пита да ли сам срећан, мој одговор је не. Нисам срећан јер издајник није заслужио тако да оде из политике, некажњено да се повуче и провуче, Тадић по свим законима ове земље, морао је бити кажњен за своју издајничку политику, на начин како диктатори обично завршавају, и оно што ме чини још несрећнијим је то ко је заузео његову позицију. Прва изјава будућег председника Србије, Томислава Николића да је Немачка највећи савезник Србије, је толико лицимерна и безобразна, да све оставља без текста. Немачка можда јесте највећи савезник Томислава Николића јер га је довела на власт, односно појединци из ЕУ, који су Николићу честитали победу три сата пре завршетка председничких избора, што нам јасно говори ко стоји иза избора у Србији и ко нам формира владу и поставља председника. Срби су поново намагарчени, на челу државе поново је човек под контролом запада, и истинских промена неће бити. Ај се договорите ко су фашисти , па да знамо , хеби га више . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Јел ти видиш какве су ти боје смајлији? хехехехеххе!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Ако смо се испуцали, једно озбиљно питање, тј. неколико питања - који је ваш резон, како мислите да у Србији у некој догледној будућности буде боље? Која је логика? Који узроци имају које последице? Имате ли неки резон или поступате по старом српском обичају "из ината", тј. потпуно ирационално? Добро питање, и највероватниј је да је већина гласача против Тадића гласала ирационално , тј. по осећају одвратности према његовој прљавој кампањи и његовом арогантном понашању. Молио бих модераторе да овај одговор и ово питање издвоје у посебну тему у којој би се озбиљно диванило без зезе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Веруј ми нисам знао да су оволико жути, сад ми некако смешно то све... ЖРУ-Жуте Речи Утехе ! Брате..ја сам се запрепастио... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Hoće li Srbija sa Nikolićem u NATO? Колико то зависи од Николића ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука