Jump to content

Све о другом кругу гласања за Председника Србије 2012

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Neka im se tresu gaće malo :)

Sve su se usrali sa obzirom da ako ista uradimo krsimo medjunarodni sporazum i niko ne moze da zaustavi bilo kakvu akciju NATO protiv nas. Niko normalan.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не капираш ти мене брате Жељко. Тадић и Николић су идеолошки пуно ближи један другом него што сам ја било коме од њих. Из мог угла су скоро исти.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не капираш ти мене брате Жељко. Тадић и Николић су идеолошки пуно ближи један другом него што сам ја било коме од њих. Из мог угла су скоро исти.

Из мог угла су за длаку различити.

Подели на овим сајтовима

Postoji jedna kljucna razlika izmedju tadica i nikolica, a to su njihovi glasaci. Nikolicevi glasaci su radikali koju su sa nikolicem bez razumnog argumenta promenili politiku, drugim recima kako vodja kaze oni menjaju politiku.

Sa druge strane tadicevi glasaci kada bi tadic od jednom rekao NE EU, 80 % bi ga napustili. Smem da potpisem. T.j kada bi DS radikalno promenio politiku.

Razlika je ono da Nikolicevi glasaci upravo prave kult lichnosti dok se tadicevi glasaci drze dsa zbog politicke ideje.

Zanimljivo je da su Tadicevi glasaci optuzivani za to. A to je jedna od niza lazi i iluzija na kojima zive nikolicevi glasaci.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ja sam bar Hriscanin za razliku od tebe; i onoga koji dozvoljava tvoje seljacke fore i uvrede svima koji se ne slazu sa tvojim debilnim idejama ovde na poukama.

Ево моје ( украдене ) идеје :

СНС и ДСС могу да изазову нове изборе.

Наиме, члан 101. став 3 и 4. Устава републике Србије гласи:

"Народна скупштина на првој седници потврђује посланичке мандате.

Народна скупштина конституисана је потврђивањем мандата две трећине народних посланика. "

Ако ДСС и СНС не верификују мандате, (поседују више од 1/3 мандата,... по резултатима ових покрадених избора), изазваће парламентарну кризу и расписивање нових избора. Овај сценарио је законски могућ у потпуности.

А, што да не ?

Подели на овим сајтовима

ja sam bar Hriscanin za razliku od tebe; i onoga koji dozvoljava tvoje seljacke fore i uvrede svima koji se ne slazu sa tvojim debilnim idejama ovde na poukama.

Ето видиш , речник ти је исти , као и ономе коме замераш да није Хришћанин због речника.

Дакле попе шта да ти кажем ,сам си себи најгори душманин.

Срећа па ниси у Србији ...

Подели на овим сајтовима

Ево моје ( украдене ) идеје :

СНС и ДСС могу да изазову нове изборе.

Наиме, члан 101. став 3 и 4. Устава републике Србије гласи:

"Народна скупштина на првој седници потврђује посланичке мандате.

Народна скупштина конституисана је потврђивањем мандата две трећине народних посланика. "

Ако ДСС и СНС не верификују мандате, (поседују више од 1/3 мандата,... по резултатима ових покрадених избора), изазваће парламентарну кризу и расписивање нових избора. Овај сценарио је законски могућ у потпуности.

А, што да не ?

A sto da da? zato sto jedna nacisticka organizacija nije usla u skupstinu? Pa nisu ni oni ludi svesni su da u slucaju ponovljenih izbora DSS ispada iz skupstine a naprednjaci ce proci losije.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ето видиш , речник ти је исти , као и ономе коме замераш да није Хришћанин због речника.

Дакле попе шта да ти кажем ,сам си себи најгори душманин.

Срећа па ниси у Србији ...

Kamo srece za Srbiju da takvi kao ti nisu takodje. Ovako jesu i zahjvaljujuci likovima poput tebe sada Srbija ima fasistu za predsednika. Nego kupuj traktor i razmisljaj gde ces da zivis kada ona budala pocne neki novi rat.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

A sto da da? zato sto jedna nacisticka organizacija nije usla u skupstinu? Pa nisu ni oni ludi svesni su da u slucaju ponovljenih izbora DSS ispada iz skupstine a naprednjaci ce proci losije.

На крилима Томине победе жутих има да нема ( у скупштини Србије ).

А, и што су Грци бољи од нас ?

Када су тамо прошли нацисти - што да и ми српски нацисти немамо своје представнике у народној скупштини ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...