Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 pa to sto je iskren ne menja cinjenicu da je debil Da nisi psiholog sucajno ? Politicari su potpuno obicni ljudi kao i mi. I oni se smeju, zezaju, jedu, pju, psuju, prde, umaraju, imaju neke lose osobine, nekog vole vise nekog manje.......... samo sto nekog snime a nekog ne. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Kakav je ljigavac ovaj Dacic. Najveci na politickoj sceni. Kako je uopste dosao na trece mesto. Видиш да није највећи...али да се котира, котира се.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Da nisi psiholog sucajno ? Kad Toma moze da bude predsednik mogu i ja da budem psiholog... Politicari su potpuno obicni ljudi kao i mi. I oni se smeju, zezaju, jedu, pju, psuju, prde, umaraju, imaju neke lose osobine, nekog vole vise nekog manje.......... samo sto nekog snime a nekog ne. samo sto neko zna da se iskontrolise a neko misli kako mu je sve dozvoljeno... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 đe nestade ona druga tema "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 cini mi se da su spojene Oglo је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Kad Toma moze da bude predsednik mogu i ja da budem psiholog... samo sto neko zna da se iskontrolise a neko misli kako mu je sve dozvoljeno... Мешаш знање и звање.... Ако убица зна да сакрије траг, да ли га то чини бољим од оног који не уме да сакрије траг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 feeble, Благовесник and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Мешаш знање и звање.... Za mene, to nekako ide zajedno. Sta da radim. Ако убица зна да сакрије траг, да ли га то чини бољим од оног који не уме да сакрије траг? Porediti ubijanje sa jednom potpuno normalnom ljudskom emocijom kakva je bes je u najmanju ruku neprimereno. Nije problem sto se nervira, nerviraju se obojica, samo sto jedan ocigledno ne ume(ili barem nije umeo da se kontrolise), pa posto je uvideo da glumeci divljaka nece imati prodju kod velikog dela biraca, odlucio je da se malko primiri. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 "nishizawa" слажем се и са тобом у доста ствари, али мало изврћеш мишљења и намећеш своје, али ништа стршно. Почео сам да сам себе цитирам да се види ко чије мишљење изврће. Па и није било баш тако - ти си тврдио не да не би требало да фаворизује неку странку, него да није достојан да буде теолог ако буде гласао за Тадића.Осим тога - који су то прави разлози? Сваки грађанин Србије, био теолог или не, има право да сам за себе одлучује о томе за кога ће гласати, и свако има своје разлоге за тако нешто. Ко сме себи да дозволи да нечије разлоге прогласи погрешним у тој мери да му оспори звање теолога? Лепо сам објаснио зашто сам и шта рекао и ти си то уклопио у једну твоју целину и наравно то сад има другачији контекст. Још сам рекао да више нећу на ту тему али једноставно натерао си ме, али стварно више нећу, а ти слободно извлачи из контекста. Рекао сам да је моје мишљење да не би ни један теолог требало да се јавно изјашњава за кога ће гласати и онда сам наводио аргументе који не иду у прилог Тадићи, и ти аргументи су истинити!!! Да сам ја наводио неке клевете и лажи онда бих те и разумео. А ова твоја лаж "да није достојан да буде теолог ако буде гласао за Тадића." је толика да у опште је нећу коментарисати. Наравно да сваки теолог и било који други човек треба да гласа за кога он мисли да треба, и моје мишење је да требају да позивају да се изађе на изборе. Јер предпостављам да има људи који поштују Александрово мишљење и постоји велика вероватноћа да ако каже јавно да ће гласати за тог и тог повуће за собом одређени број гласова, ако ви мислите да би то теолог требао да ради ок, али ја не делим твоје мишљење. Други круг избора је потврда да је за парламентарне изборе била огромна крађа гласова и надам се да ће се ускоро поновити. Ако те интересује могу ти рећи који ће закон ДС изгласати међу првим ако буде у влади Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Не браним ја вама да ви износите своје мишљење, али немате право да коментаришете моју личност, поготово не да говорите о мојој достојности као теолога. То је безобразлук, малограђанштина и примитивизам. Упозорио сам вас и следеће што ћу урадити, ако наставите, изрећи ћу вам званичну опомену (после треће бићете бановани са форума). Морате да схватите да немате ама баш никакво право да ником, па ни теолозима, попујете како би они требало да се понашају, како и за кога да гласају, како да размишљају. Свако, па и хришћани, па и теолози, има право на свој грађански, политички став. Немате право да одређујете које су то партије примерене хришћанима и теолозима а које не. Поготово немате право да било коме говорите да треба да уклони своје звање теолога зато што ће гласати за неку политичку опцију која се вама не свиђа. Нистие никаква мера православности нити црквености, па да себи дајете такво право. Такав наступ није ништа друго до секташки менталитет. Више вас нећу упозоравати, нити вам објашњавати, већ ћу у потпуности уоптребити своја администраторска овлашћења, ако наставите са провокацијама. Ни у једном слову нисам оспорио ваше право на политичко мишење и грађанско право. Али јавно изношење за кога ће те гласати то има другу тежину и последице. Слободно ви судите и говорите да сам ја примитиван, беозобразан и секташ, само зато што сам изнео моје мишљење и аргументе за њега. Мени нико у животу није рекао да сам ништа од овог што сте Ви навели, али ето ви можете да судите а и имате админ привилегије на овом форуму па можете радити шта хоћете, и уживајте у тим привилегијама! Свако добро Вам желим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 A zasto teolog ne sme da javno kaze za koga ce da glasa? Млађони, Ignjatije, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 A zasto teolog ne sme da javno kaze za koga ce da glasa? Mirkan je izgleda umislio da ce Aca time sto ima autoritet medju vernicima jer je teolog i medju forumasima jer je admin, da utice na nasu odluku. Tako sam ga ja shvatio. To nema veze sa realnoscu. Eto, ja puno cenim Aleksandra i kao coveka i kao teologa pa sam glasao za Nikolica. To da svestenici i teolozi ne smeju da se mesaju u politiku je ostatak iz komunizma.To vreme je hvala Bogu proslo ali su posledice jos uvek tu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 Politicari su potpuno obicni ljudi kao i mi. I oni se smeju, zezaju, jedu, pju, psuju, prde, umaraju, imaju neke lose osobine, nekog vole vise nekog manje.......... samo sto nekog snime a nekog ne. не бих баш рекла да су обични људи. Уз моћ коју стекну, промене се брзином светлости и постану "недодирљиви". Нешто их не виђам по градском превозу, у продавницама, итд итд. Чини ми се да су они посебна фела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 http://vukajlija.com/zabava/posteri/490436 hahahahahahhhahahahahhahahahahahhahahahaha nishizawa, Manolis, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 http://vukajlija.com.../posteri/490436 hahahahahahhhahahahahhahahahahahhahahahaha feeble, Manolis and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука