Milan Nikolic Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Прва слика је са мало јачом гравитацијом од обичне на Земљи. Али друга слика је са девет пута јачом. Цео снимак је испод слика. sqny је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Jadan čovjek! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Jadan čovjek! И ја кажем. Требало је да спроведу истраживање ”Колику силу ударца каменом може да поднесе жена која носи мини сукњу”. zuti car, RYLAH, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 И ја кажем. Требало је да спроведу истраживање ”Колику силу ударца каменом може да поднесе жена која носи мини сукњу”. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Незаобилазна обука војних пилота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Trebali su ovog nigera staviti da na njemu testiraju mogučnosti ljudskog roda: I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Kažu da su to ljudi izuzetno velikih fizičkih sposobnosti(piloti) Ja znam kada bi mene stavili na taj test da mi stomak ko lubenica puko. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Evo ga rekorder: 46,2G postignuto 1954. Link drvce, obi-wan and sqny је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 Нека мимика слична тој на Г симулатору... http://avaxnews.com/...Tadao_Cern.html http://www.facebook....58251527&type=3 RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Мај 24, 2012 Пријави Подели Написано Мај 24, 2012 To zavisi od položaja tela, fizičke spreme, dužine trajanja opterećenja i opreme koju čovek ima. Kažu da je maksimalni G koji je jedan čovek preživeo 178 - Dejvid Purli vozač formule jedan koji se zakucao (1977.-me) u zid pri punoj brzini. Sav se izlomio ali je preživeo. Mlazni avioni postižu opterećenje u manevrima oko 9g, preko toga se retko ide jer pilot pada u nesvest. Katapult sedišta postižu oko 30g pri raketiranju, ali to traje samo par sekundi, i pri tom su piloti obicno tih par sekundi u nesvesti, cim sedište uspori i oni se povrate. U savemenim avionima, vojnim naravno, kompjuter kontrolise da se pilot "ne zanese" i pretera u zaokretima da ne bi zakovrnuo i sredio avion koji kosta kao budžet manjih država. obi-wan, Milan Nikolic and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 U savemenim avionima, vojnim naravno, kompjuter kontrolise da se pilot "ne zanese" i pretera u zaokretima da ne bi zakovrnuo i sredio avion koji kosta kao budžet manjih država. Као онај што је слупао Б2 на писти и направио штету процењену на 1,4 милијарди долара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 колико оћеш, само је питање интензитета и трајања, и док не покида нешто важно унутар човека. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Недавно сам гледао неку емисију о најмодернијем оружју, па су говорили о сили гравитације (инерције) коју подноси дигитални механизам за навођење у гранати која се испаљује класично из топа. Не знам сада тачно, можда су споменули неколико хиљада сила 1Г. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Гледао сам пре пар година Ф22 уживо на неком аеро митингу и заиста је невероватно какве маневре можа да направи. Рекли су да може и више, али је софтверски ограничен да пилот не би изгубио свест. Исто тако, они имају ваљда нека посебна одела која држе доњи део тела под притиском да би могли да издрже све то... Крејзи пипл... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука