Jump to content

Црквомрзитељи смо и тиме се дичимо - Увреде су критичка мисао

Оцени ову тему

Препоручена порука

Што рече Аурор, наравно да је то увреда и то ОГРОМНА. Можда вама то ништа не значи, али такво поређење је катастрофално и врло осетљиво. Као када би неко Јеврејима рекао да је оно што раде у Палестини холокауст и сл.

Crkvi ili vladikama kao ljudima?

Pošto nije isto.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Шта је тачно в.Иринеј примио као увреду? Које ријечи, јел само то "четири јахача апокалипсе", или има још шта?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Шта је тачно в.Иринеј примио као увреду? Које ријечи, јел само то "четири јахача апокалипсе", или има још шта?

Izgleda samo to.

Kriminalizacija ljudi zato što kažu šta misle jer je sudijama bitnija ideologija nego pravda.

Strašno. Kao u starom Сою́з Сове́тских Социалисти́ческих Респу́блик.

Подели на овим сајтовима

Gospodjo ko Vama drma klimakterični kavez? Ja branim Crkvu i episkope, a Vi kriptomarksisti i psevdoziloti se malo, po malo, od teme do teme odajete... Itekako se divljalo na ovoj temi dok se nisam ukljucio jer je bezmalo episkop Crkve bio optuzivan da se bavi nepredanjskim i antibiblijskim metodama, a sve u svrhu odbrane svoje licnosti.

??????????

1. vredjanje po licnoj osnovi mislim da nije dozvoljeno na ovom forumu !(procitaj pravilnik)

2. daj mi dokaz da sam klimaktericna

3.kako se JA odajem isto se i TI odajes od teme do teme

4.decko ne leti visoko :) jer ko visoko leti ...

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Gospodjo ko Vama drma klimakterični kavez? Ja branim Crkvu i episkope, a Vi kriptomarksisti i psevdoziloti se malo, po malo, od teme do teme odajete...

Е, јадног ли опхођења. Претужно.

Подели на овим сајтовима

Добро, а како би ти пресудио ?

Presudio bih na osnovu sprovedenog dokaznog postupka u kojem bi okrivljeni imao prilike da obrazlozi svoju odbranu i u kojem bi sud saslusao privatnog tuzioca i utvrdio sve relevantne cinjenice... na osnovu toga se presudjuje... a ne napamet i po kratkom postupku po modelu "1945-1950"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

a Vi kriptomarksisti i psevdoziloti

pitanje za administraciju

o cemu se radi ovde ?

on je mene nazvao zilotom a vi cutite !

jel imate dokaz za ovo ?

Подели на овим сајтовима

??????????

1. vredjanje po licnoj osnovi mislim da nije dozvoljeno na ovom forumu !(procitaj pravilnik)

2. daj mi dokaz da sam klimaktericna

3.kako se JA odajem isto se i TI odajes od teme do teme

4.decko ne leti visoko :) jer ko visoko leti ...

Госпођо, Ви мене данима прогањате по темама и нападате лично мене не бавећи се оним о чему се пише. Одговорио сам Вам овако јер очигледно ме другачије нећете оставити на миру.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Госпођо, Ви мене данима прогањате по темама и нападате лично мене не бавећи се оним о чему се пише. Одговорио сам Вам овако јер очигледно ме другачије нећете оставити на миру.

izvini momak ti si paranoican

jedina tema na kojoj sam te citirala je emir kusturica i orden

a tamo si se vec pokazao ko si jer ne dozvoljavas drugima da misle drugacije od tebe

paranoja je bolest koja se leci

Подели на овим сајтовима

a Vi kriptomarksisti i psevdoziloti

o cemu se radi ovde ?

О плагијату мазнутом од Александра, и на крајње неодмерени и параноично хистерични начин употребљеном.

Подели на овим сајтовима

Лепо је видети како се ви који сте се очигледно пронашли у наслову ове теме препознајете и бодрите.

Јадно је то што немате шта да кажете осим што нападате оне који учествују у разговору.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Лепо је видети како се ви који сте се очигледно пронашли у наслову ове теме препознајете и бодрите.

Јадно је то што немате шта да кажете осим што нападате оне који учествују у разговору.

ti nastavljas ?

sram te bilo !!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Gospodjo ko Vama drma klimakterični kavez? Ja branim Crkvu i episkope, a Vi kriptomarksisti i psevdoziloti se malo, po malo, od teme do teme odajete... Itekako se divljalo na ovoj temi dok se nisam ukljucio jer je bezmalo episkop Crkve bio optuzivan da se bavi nepredanjskim i antibiblijskim metodama, a sve u svrhu odbrane svoje licnosti.

Што рече Аурор, наравно да је то увреда и то ОГРОМНА. Можда вама то ништа не значи, али такво поређење је катастрофално и врло осетљиво. Као када би неко Јеврејима рекао да је оно што раде у Палестини холокауст и сл.

Sta li je tebe prodrmalo da si ovako kontradiktoran osim sto si nepristojan???

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...