Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Hajde neka neko postavi liste za parlamentarne i predsedničke izbore. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 ИЗБОРНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ИЗБОРЕ ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ У НАРОДНУ СКУПШТИНУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ 6. мај 2012. године: http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/propisi/Zbir_list060512.htm ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ: http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica/Liste/2012%20Lista%20kandidata%20za%20predsednika.htm Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 17. КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА - ЈОСИП БРОЗ smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Sherlock H. and Manolis је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Двоумим се између напредњака и демократа (Тадића). Сада ћу бацити коцку да одлучим за кога ће моја породица гласати - јављам за 5 мин. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Колико неистина, полуистина и незнања у једној реченици. Ко, по теби, тешко схватљивом аналитичару, сем ове три побројане политичке опције припада корпусу како си ти назвао десничарских политичких партија ? Далеко од тога да сам ја аналитичар - ја сам само човек који износи своје мишљење. Термин десница користим само ради лакшег споразумевања - било би превише компликовано када бих сваки пут морао да објашњавам ко је апокалиптичарско-мрачњачка секта, ко је квазипатриотско-профашистичка банда, а ко карикатура лажног либерализма и патриотизма. У суштни - сви су они један исти циркус. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Коцка је показала да ћемо у свему гласати за Тадића. Надам се да је то заиста избор најмањег зла. Немам ништа против ни да дође до потпуних промена на челу са напредњацима. Али ето, што се тиче ,,моје одлуке'', коцка је превалила за оне друге. п.с. Слушао сам на Фокус радиу, кажу да Дверјани имају двоструки стандард - поред тога што их оптужују да су узели новац од демократа - зато што свесно одвлаче бираче који би били против тадићевих. Тако да та њихова активност највише одговара демократама. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Коцка је показала да ћемо у свему гласати за Тадића. Надам се да је то заиста избор најмањег зла. Немам ништа против ни да дође до потпуних промена на челу са напредњацима. Али ето, што се тиче ,,моје одлуке'', коцка је превалила за оне друге. п.с. Слушао сам на Фокус радиу, кажу да Дверјани имају двоструки стандард - поред тога што их оптужују да су узели новац од демократа - зато што свесно одвлаче бираче који би били против тадићевих. Тако да та њихова активност највише одговара демократама. fmqmtx http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Коцка је показала да ћемо у свему гласати за Тадића. Надам се да је то заиста избор најмањег зла. Немам ништа против ни да дође до потпуних промена на челу са напредњацима. Али ето, што се тиче ,,моје одлуке'', коцка је превалила за оне друге. п.с. Слушао сам на Фокус радиу, кажу да Дверјани имају двоструки стандард - поред тога што их оптужују да су узели новац од демократа - зато што свесно одвлаче бираче који би били против тадићевих. Тако да та њихова активност највише одговара демократама. :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Двоумим се између напредњака и демократа (Тадића). Сада ћу бацити коцку да одлучим за кога ће моја породица гласати - јављам за 5 мин. Стварно нема резлике, било који да заокружиш од ова два понуђена... greengrin katja and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Коцка је показала да ћемо у свему гласати за Тадића. Надам се да је то заиста избор најмањег зла. Немам ништа против ни да дође до потпуних промена на челу са напредњацима. Али ето, што се тиче ,,моје одлуке'', коцка је превалила за оне друге. п.с. Слушао сам на Фокус радиу, кажу да Дверјани имају двоструки стандард - поред тога што их оптужују да су узели новац од демократа - зато што свесно одвлаче бираче који би били против тадићевих. Тако да та њихова активност највише одговара демократама. Па радио Фокус и јесте гласило Српске Напредне Странке... Само не знам што се толико упрпили од Двери? Драган Јашић, nedeljko and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 17. КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА - ЈОСИП БРОЗ smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Ignjatije and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Коцка је показала да ћемо у свему гласати за Тадића. Надам се да је то заиста избор најмањег зла. Немам ништа против ни да дође до потпуних промена на челу са напредњацима. Али ето, што се тиче ,,моје одлуке'', коцка је превалила за оне друге. За ово РАСМЦ каже да је демократија турбо фолк. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 Па радио Фокус и јесте гласило Српске Напредне Странке... Само не знам што се толико упрпили од Двери? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 по мени било најбоље да владу чине две коалиције али то ће бити јако тешко... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 4, 2012 Пријави Подели Написано Мај 4, 2012 по мени... ДСС-ДВРИ... а да Образу дају Полицију и Војску... Дверима... спољну политику и културу... ДСС општине, правду итд.. а ТВ дају мени Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука