Желе Зека Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 http://www.nspm.rs/hronika/pres-tadic-i-dveri-pobedili-u-torontu-i-cikagu.html Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 http://istokpavlovic.com/beli-listici/ Овакав резон би био исправан кад би код нас био двопартијски систем али није. Додуше ни у овом случају бијели листићи неће суштински нашкодити великим партијама већ малим, тако што ће им за прелазак цензуса бити потребан већи број гласова. Искрено се надам да ће овог пута избори помести Чанка са политички сцене, а помели би о многе друге лешинари да се нису кукавички "преокренулаи" за цензус. Али ајд, дај шта даш. Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Двери победиле у Торонту и Чикагу. Половично су подједиле...На овом линку што си дао и у Торонту и Чикагу Тадић има највише гласова...а и јесу ми побједе. Побједник у Торонту освојио 29 гласова.... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Људи нов сам на форуму, па се не сналазим и послао сам некоме поруку уместо овде да напишем. Елем, желим само да кажем да гласам за др Коштуницу Војислава. Срећна слава свима који славе, да не тражим тему сада, пошто ћу бити на овој.... Са вером у Бога. Apis, feeble, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Људи нов сам на форуму, па се не сналазим и послао сам некоме поруку уместо овде да напишем. Елем, желим само да кажем да гласам за др Коштуницу Војислава. Срећна слава свима који славе, да не тражим тему сада, пошто ћу бити на овој.... Са вером у Бога. Dobrodosao brate i pametan izbor si napravio :cheesy2: katja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 мене занима како да се православни хришћанин односи према овом циркусу,наиме,да се не лажемо власт нам је катастрофална,најсмешније је то што се сви (претходна власт и опозиција) сада понашају као да дошли са нептуна и немају појма како се живи,оптужују једни друге,обећавају (опет и опет) мед и млеко,а у суштини су сви исти,јер су сви били и власт и опозиција,лепо је тања бошковић објаснила...кад би био избор између 2 зла (пошто доброг нема) лако би се одабрало оно мање,елем,нама је заповеђено да поштујемо власт и да нема власти,а да није од Бога...како се односити,понашати,бирати имајући у виду ову конфузију - нема власти,а да није од Бога / власт нам је "нек нам је Бог у помоћи" DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Људи нов сам на форуму, па се не сналазим и послао сам некоме поруку уместо овде да напишем. Елем, желим само да кажем да гласам за др Коштуницу Војислава. Срећна слава свима који славе, да не тражим тему сада, пошто ћу бити на овој.... Са вером у Бога. Dobro nam dosao i jos bolje glasao .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 мене занима како да се православни хришћанин односи према овом циркусу,наиме,да се не лажемо власт нам је катастрофална,најсмешније је то што се сви (претходна власт и опозиција) сада понашају као да дошли са нептуна и немају појма како се живи,оптужују једни друге,обећавају (опет и опет) мед и млеко,а у суштини су сви исти,јер су сви били и власт и опозиција,лепо је тања бошковић објаснила...кад би био избор између 2 зла (пошто доброг нема) лако би се одабрало оно мање,елем,нама је заповеђено да поштујемо власт и да нема власти,а да није од Бога...како се односити,понашати,бирати имајући у виду ову конфузију - нема власти,а да није од Бога / власт нам је "нек нам је Бог у помоћи" A ko je to iz opozicije bio na vlasti u Srbiji? Ako uzmemo u obzir da parlament i vlada upravljeju Srbijom a ne predsednik. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 људи јел зна неко колико је било потребно гласова за цензус 2008? Мени је драго што је огромна излазност, да разоразни јадници добију што мањи постотак! Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 људи јел зна неко колико је било потребно гласова за цензус 2008? Мени је драго што је огромна излазност, да разоразни јадници добију што мањи постотак! Око 200 000. Мада, с обзиром на то да ћеш гласати за ДСС, нисам сигуран да је велика излазност нешто чему би требало да се радујеш... П. С. Добро дошао на форум. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 A ko je to iz opozicije bio na vlasti u Srbiji? Ako uzmemo u obzir da parlament i vlada upravljeju Srbijom a ne predsednik. па спс,некад био у опозицији,сад у власти,дсс,коштуница био премијер,сад опозиција,динкић био министар сад у опозицији... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Људи, каква гужва на бирачком месту (на Новом Београду), не знам да ли је тако било и 2000. Ако, и треба сви да гласамо 4869 Иначе, мислила сам се и мислила (сад више не знам зашто сам се толико мислила) и гласала и ја за ДСС, па шта му Бог да. А и свима нама. feeble је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgcz Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Да, у праву си, велика излазност може само да користи овој власти коју ја и не волим баш нешто. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Какве су ти мисли, такав ти је живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 па спс,некад био у опозицији,сад у власти,дсс,коштуница био премијер,сад опозиција,динкић био министар сад у опозицији... Znaci ostaju ti samo radikali i seselj ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Мај 6, 2012 Пријави Подели Написано Мај 6, 2012 Да, у праву си, велика излазност може само да користи овој власти коју ја и не волим баш нешто. Не мора да значи, још ћемо видети. Али без обзира на то шта коме помаже или одмаже, добро је да се гласа у што већем броју, да људи нису равнодушни према овом хаосу... "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука