Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ali zato odgovara Srbiji, manje DBovskih podruznica u Skupstini da sisaju drzavne pare. Ja se nadam DSS, Dveri, Ceda, Dinkic i Hardcore Radikali ispod cenzusa.

De si brate Zee.. choveche..

a kad smo kdo pomenutih ..gore ...u postu.. kako su pro$li u Amerikama ..ima li nekih dojava..najava..

Jel "nabrali med" ..."obrali bostan"... -m?

PozdraU

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

De si brate Zee.. choveche..

a kad smo kdo pomenutih ..gore ...u postu.. kako su pro$li u Amerikama ..ima li nekih dojava..najava..

Jel "nabrali med" ..."obrali bostan"... -m?

PozdraU

Super su Zveri prosle u Chicagu; 12 glasova a Zveri for President Glisic 8 glasova. Razlog da se slavi?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

10% veca izlaznost nego na prethodnim izborima do sada. ako se ovaj trend nastavi izlaznost ce biti preko 65% sto je vrlo dobro. Svaka cast za srbe i razvijenu demokratsku svest.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

10% veca izlaznost nego na prethodnim izborima do sada. ako se ovaj trend nastavi izlaznost ce biti preko 65% sto je vrlo dobro. Svaka cast za srbe i razvijenu demokratsku svest.

S obzirom da znamo za koga si glasao; ne verujem da je velika izlaznost nesto cemu bi trebalo da se radujes.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

S obzirom da znamo za koga si glasao; ne verujem da je velika izlaznost nesto cemu bi trebalo da se radujes.

Nisam glasao, ja sam samo vatreni simpatizer. Drzim se onog demokratskog pravila da se glasa tamo gde se placa porez ;)

Ali ne brinem za radikale, zilavi smo mi ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...