nishizawa Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Moja prognoza je da ce ispod cenzusa biti i DSS, URS, SRS, a Dveri ispod 4%. Mozda jedan od ovih stranaka uspe i da prebaci cenzus; iako cisto sumnjam. U vladi ce biti SNS ili DS u zavisnosti od Dacica ali to je valjda svima jasno. Predvidjam da ce SNS imati preko 5% glasova vise od DS; sto je sa jedne strane zasluzeno; da DS izgubi; ali sa druge strane zalosno da nam je alternativa neobrazovani Grobar, i gomila neoNacista koji cine tu stranku. Мислим да је то могуће једино ако излазност буде изненађујуће велика. Колико сам сконтао, око 45% је сигурно да ће изаћи, а око 30% се колеба. Да би све партије које си набројао остале испод цензуса, на изборе би морало да изађе макар 70%... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Николић магистар само не зна чега.. gringrin Таша and katja је реаговао/ла на ово 2 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Nova vlada SNS,DSS,SPS i Dveri greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Николић магистар само не зна чега.. gringrin Master - немој тако, ово је по Болоњи тазе по ЕУ условима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Nova vlada SNS,DSS,SPS i Dveri greengrin Заборавио си Џедаје... Аурор and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 У Парламент улазе: СНС, ДС, СПС, ЛДП, ДСС, СРС, УРС мањине и сл. Ово су проверене информације. Владу формирају ДС, СПС, ЛДП и УРС. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Нису ни европејци ни неонацисти , Zeebedee ти понекад ствано одвалиш па останеш жив по теби је 30-40% становништва Србије неонацисти и то без Двери и осталих десничара... Томине жути називају крезуба Србија, и ја се с тим слажем, знам их по прилично и то је сељачка Србија, која нема везе са неонацизмом али ни са европејством. То је заправо народна Србија и зато живео друг Тома ! A gde si video da sam ja njegove krezube i neobrazovane glasace nasvao nacistima? Tako sam nazvao njihovog vodju, zatim Vucica i tu nesretnu bandu koja vodi tu stranku; sve olos do olosa. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 У Парламент улазе: СНС, ДС, СПС, ЛДП, ДСС, СРС, УРС мањине и сл. Ово су проверене информације. Владу формирају ДС, СПС, ЛДП и УРС. Ово јесте најреалнија процена, нажалост. Посебно је штета ако Динкићева политичка творевина опет прође цензус. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 На чему заснивате процене? Интуиција, статистика (која) или нешто треће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 У претходних пар дана сам видео пар ствари због којих сам сконтао да су ови избори апсолутно небитни. Политика неће да се мења, ако се промене људи нико неће да буде ухапшен, привреда неће да доживи полет ко год да победи. У народу се прави атмосфера поделе, али је народ у свим овим причама апсолутно безначајан. Дакле, тотално небитни избори. Најнебитнији избори до сада. feeble, DYNABLASTER and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Тешко да су небитни. И тешко да се ништа неће променити. Уласком и активном партиципацијом Јовановића у Влади много тога више неће бити исто. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Добиће пара колико тражи и тиме ће бити намирен. Нико му неће дати спољне послове, нити ће икоме пасти на памет да га консултује око спољних послова. Или око унутрашњих послова. Или око било чега значајнијег. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 A gde si video da sam ja njegove krezube i neobrazovane glasace nasvao nacistima? Tako sam nazvao njihovog vodju, zatim Vucica i tu nesretnu bandu koja vodi tu stranku; sve olos do olosa. Тек Тома није никакав нациста, сељачина јесте али нациста није. Вучић такође није нациста он јесте каријериста али не и нациста, ни један нормалан каријериста не би ризиковао да буде нациста. Мислим да без везе причаш. Чак ни Шешељ није нациста, јесте будала , јесте циркусант ,јесте натпросечно интелигентан, јесте његов национализам западњачког типа , али јесте и југословенски настројен и није нациста. Наравно не спорим да постоје људи који готиве нацизам у Србији и којима је нека од тих наци идеја некада била или је још увек симпатична.Рецимо Чеда Јовановић и његов пајташ Ненад Чанак једно време су се палили ко хепо коцкица на лик и дело Димитрија Љотића. И наравно ови напаљени клинци који хајлују из разних квази националних а заправо нацистичких покрета јесу пронеонацистички настројени. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Пресретне човек с пиштољем једног господина: Дај ми своје паре! Али ја сам политичар. Добро онда, дај ми моје паре! - брецну се човек с пиштољем. Vaske, DYNABLASTER, Milan Nikolic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 5, 2012 Пријави Подели Написано Мај 5, 2012 Sprem'te se, sprem'te...glasaci, silna ce borba da bude sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука