Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Оно што сам исто данас прочитао у мојим омиљеним новинама јерсте да је Чанак рекао да Црква подржава Двери. То је свакако неистина. Црква не подржава ни једну политичку партију.

Crkva nije,ali jedan deo monaštva jeste. nažalost

Подели на овим сајтовима

Биће нажалост ДС+СПС+ЛДП

To i ja gore rekoh a što nažalost ako SNS ima sa kim neka napravi vladu. ko im brani...

Подели на овим сајтовима

Биће нажалост ДС+СПС+ЛДП

Нажалост, унаточ овој ситуацији, општој огорчености народа, јер што би рекао Бора Чорба

Или РСМЦ: "Демократија је турбо-фолк."

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Највећа непознаница, и најнеизвеснија битка на овим изборима се, колико видим, води на крајњој антиевропској десници, где чак три партије - ДСС, СРС и Двери - стоје на ивици цензуса и преотимају једни другима бираче, тако да су ту могућа свакаква изненађења. Веома је могуће да ће неко од њих, или сви, горко зажалити што су на изборе излазили појединачно.

Цензус, изгледа, без проблема пролазе Региони и ЛДП, док је СПС-ПУПС-ЈС чврсто на трећем месту са неких 10-12%.

ДС и СНС дели пар процената, ако и толико. Лако се може десити да ће Николић и екипа славити још једну Пирову победу, будући да упркос томе што ће појединачно можда имати и највећи број гласача, опет неће моћи ништа да ураде са тиме.

Једина могућа влада коју видим након избора је ДС-СПС-ЛДП-РС. Све остале комбинације ми делују мало вероватно што због програмских неслагања, што због негативне кампање која је вођена. Ако ове четири опције не успеју да се договоре око поделе плена, имаћемо нове изборе за пар месеци.

На председничким изборима ће бити мртва трка и, како твари стоје, одлучиваће промили...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Nišizavo, sve si lepo napisao.

No, glasovi se broje posle izbora, pa bi bilo dobro da svako glasa kako misli da treba, ne misleći na cenzus itd. Pa šta Bog da.

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Људи ја се још ломим за кога да гласам, али најозбиљније. За локал знам, то сам одавно одлучио, али за председника и парламентарне изборе немам појма..

У сваком случају, овде можете писати о свему што се тиче избора, кршења предизборне ћутње, првих резултата, свега...

Заправо мислим да то не можеш .

коментари могу , али препорука за кршење ћутања не може.

Подели на овим сајтовима

На председничким изборима ће бити мртва трка и, како твари стоје, одлучиваће промили...

Ako odluče promili, biće to onda tako i u parlamentu, u skupštini Republike Srbije.

To mi već tu imamo, zove se to "češki sindrom vječno zaglavljenog parlamenta".

U nas je već u trećem sazivu Parlament takav da o ishodu glasanja odlučuje samo

jedan glas a narod masovne infarkte ovdje dobija kad nam uz svu tu takvu situaciju

posred mandatnog roka još par poslanika prebjegne iz jednog u drugi tabor a

trećoj recimo padne na pamet da proglasi da je od petka recimo NEZAVISNOM

poslankinjom kao što je ta jedna uradila i bila uzrokom neopisivog cirkusa kod

nas a nekoliko političira sa slabijim srcem koji to nisu izdržali moralo biti

hospitalizovano. Znači s takvim rezultatima biće vam svakako samo ne dosadno!

To u nikojem slučaju!

O zabavu i infarkte imaćete postarano.

Najkurioznije je kad vam glasanje zavisi od stalno pijanog poslanca koji ili

pritisne pogrešno dugme, ili zbog alkoholne indispozicije ni ne dođe na to glasanje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...