Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Iskreno najbolja koalicija bi bila Grobar i Tadic; ne zato sto su najbolji nego zato sto imaju podrsku ipak najveceg broja ljudi. Izbegle bi se ucene likovi poput Dacica i vlada bi bila cvrsta sto bi najvise odgovaralo jakoj i stabilnoj drzavi..

Sramota je da Srbija ima 250 poslanika; realno bi bilo da je 75 i da se biraju ne liste vec da regije direktno biraju svoje predstavnike; ovakav sistem je nakaradan i odvratan.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Iskreno najbolja koalicija bi bila Grobar i tadic; ne zato sto su najbolji nego zato sto imaju podrsku ipak najveceg broja ljudi. Izbegle bi se ucene likovi poput dacica i vlada bi bila cvrsta.

Ne mogu sami, imaju zajedno nekih 46-47%, opet mora još neko da se ubaci.

Iskreno sramota je da Srbija ima 250 poslanika; realno bi bilo da je 75

prst ka gore

Подели на овим сајтовима

Mogu oni imaju procentualno ni pola glasaca koji su izasli ali bi zajedno imali u ovom trenutku 139 delegata sto je vise nego dovoljno. Da li ce se licni ego ove dvojice moci pomiriti sa tim to je vec druga stvar. Da misle na Srbiju i njen boljitak u vremenima nevidjene svetske ekonomske krize; Srbiji treba jaka i stabilna vlast.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

ПОТОП!

Poslani%C4%8Dka-mesta.jpg

Победник избора је СПС - далеко већи него ДС.

Ако Радикали не прескоче цензус, и ако оваква ситуација остане у парламенту, то ће вероватно значити да ће нова влада, чија ће окосница бити ДС и СПС, моћи да буде формирана без УРСа или ЛДПа, а уз подршку мањинских странака...

ДСС је за мене највеће изненађење ових избора - у веома тешким условима, без ичије подршке, успели су да се изборе за опстанак у парламенту и да постигну одличан резултат...

Радикали, ако не прођу цензус, ће бити трагичари ових избора, будући да их у том случају више ни Шешељев повратак из Хага неће вратити на политичку мапу Србије. За то могу да криве пре свега Двери, које су им из руку избиле таман толико гласача да остану испод црте. Да је антиевропска десница успела да се договори око коалиције, били би значајна снага у парламенту од око 17 - 18%. Овако - као једина антиевропска опозиција у парламенту остаје ДСС. На тај начин су Двери, одлуком да се упусте у изборе, учиниле највећу услугу проевропском блоку...

Приче о крађи и нерегуларностима су крајње неозбиљне, и одраз су политичке незрелости и неспособности да се суочи са стварношћу. На свакој од листа стоје потписи представника свих странака, и ако неко има примедбе на регуларност, може то и доказати веома једноставно и очигледно...

Други круг председничких избора би требало да буде много занимљивији, будући да ће огроман број оних који нису гласали за СНС гласати за Николића у инат Тадићу, укључујући ту и један део гласача будућих Тадићевих коалиционих партнера. Изгледа да ће ово бити најнеизвеснији председнички избори до сада...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Mogu oni imaju procentualno ni pola glasaca koji su izasli ali bi zajedno imali u ovom trenutku 139 delegata sto je vise nego dovoljno. Da li ce se licni ego ove dvojice moci pomiriti sa tim to je vec druga stvar. Da misle na Srbiju i njen boljitak u vremenima nevidjene svetske ekonomske krize; Srbiji treba jaka i stabilna vlast.

Срби и Србија треба да пропадну да би се људи освестили, на жалост али тако је.

Више пута падамо у својој историји на истом искушењу.

Али данас је додатно теже , јер је народ опогањен , а грех затвара очи да се виде ствари у правом светлу .

Но ипак што каже један пријатељ наша Партија је најбоља и наш Председник је најбољи , само што га најмањи проценат Срба данас жели , јер им је слађи грех од наше Партије и Председника , а једино наша Партија и Председник могу да спасу Србе и Србију , јер наша Партија постоји 2000 година.

Подели на овим сајтовима

Koliko god da je lose, daleko je Srbija u ovom trenutku od dna; mnogi se trude da zaborave kako je to izgledalo 1993; kada je Seselj potezao pistolj po gradu,Arkan u Patrijarsiji hteo da bude Patrijarhov telohranitelj. ljudi se usred Beograda tukli za besplatan hleb, gorivo prodavalo u plasticnim flasama; ulje se kupovalo posle cekanja u redu od dva sata, u svet letelo iz Budimpeste, a evropski gasterbajteri svaki vikend isli kuci da se pohvale kako su oni bogati u uspesni.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Koliko god da je lose, daleko je Srbija u ovom trenutku od dna; mnogi se trude da zaborave kako je to izgledalo 1993; kada je Seselj potezao pistolj po gradu,Arkan u Patrijarsiji hteo da bude Patrijarhov telohranitelj. ljudi se usred Beograda tukli za besplatan hleb, gorivo prodavalo u plasticnim flasama; ulje se kupovalo posle cekanja u redu od dva sata, u svet letelo iz Budimpeste, a evropski gasterbajteri svaki vikend isli kuci da se pohvale kako su oni bogati u uspesni.

Za pola godine tog vremena cemo se secati kao izuzetno blagog i bericetnog.

Подели на овим сајтовима

Ух, бре...

Шта им ово треба...

Уместо да се суоче са стварношћу и извуку поуке за следећи пут, уместо тога истрајавају у илузијама...

За странку која се појавила први пут на политичкој сцени пре пар месеци овај резултат је више него добар. Верујем да су понегде на локалном нивоу успели да дођу макар до неколико мандата, тако да сада могу да пробају да направе неку коалицију и да се доказују до следећих избора. Оваква неозбиљност им уопште не иде у прилог - оваквим дилетантским приступом успевају само да се још више срозају...

С друге стране - оваква реакција и не чуди. Када неко верује у илуминате, масонске завере и сличне ствари, лакше ће поверовати да су му гремлини срушили сајт и да су се све странке и телевизије уротиле против њих него да им је сајт прсо због превелике посећености у изборној ноћи, и да им се осветила негативна и бахата предизборна кампања коју су водили...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

sada mi je drago što nisam glasao za dveri, oni su na startu kampanje imali moj glas, moje familije, dok mi se nisu smučili, pa smo svi odustali od glasanja, majka je htela da glasa za koštunicu, ali nije otišla nije htela da ide sama. Još jedna potvrda da sam dobro odlučio što nisam hteo glasati za dveri. Inače pratim njihov rad dugo, sada sam njihov nedeljnik stavio kao spam u mailu... šteta, za malo da sam imao za koga da glasam.

Situacija u Srbiji dakle ostaje ista, mada ko god da je pobedio bilo bi tako, sem možda DSS, EU i Rusija davaju instrukcije ovi naši samo to rade, a narod ko narod, on je birao i mora da ćuti, medijski mrak, jednoumlje, neka nam je Bog u pomoći

Подели на овим сајтовима

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Сви ви који сте прецртавали листиће, глупирали се или нисте изашли на изборе, е ви сте изабрали Дачића! Уживајте у вашем новом премијеру...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...