nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Управо пристигла вест : " Двери - Покрет за Живот Србије прешле цензус у Нишу " За једну маргиналну ванпарламентарну странку, која је, реално, у рангу ПРС и Савеза Комуниста, добили су сасвим довољно медијске пажње... " - Нишизава Двери Покрет за Живот Србије ће, за који сат и званично имати одборнике у Скуштини Општине Ниш. За сада, још увек, званично нису у парламенту. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SdBqATa6Y5Q Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 А у републички парламент можда и уђу, али на неким следећим изборима - таман док поставиш резултате из сваке појединачне општине... Ово је већ трећи пут како властодршци у Србији покушавају да ми украду глас. Два пута - нису успели.................. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Двери имају преко 4 % гласова изашлих бирача. Чим се заносе прелешћу Владе Димитријевића, не треба од њих очекивати ништа озбиљно. http://www.dverisrpske.com/sr-CS/za-dveri-pisu/autori/vladimir-dimitrijevic/zasto-ce-nam-pomoci-sveti-djordje.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SdBqATa6Y5Q Како лупета... Колико ја видим, изјаве су им објавили и РТС, и Вести, и Б92, па чак и е-новине... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Чим се заносе прелешћу Владе Димитријевића, не треба од њих очекивати ништа озбиљно. http://www.dverisrps...eti-djordje.php Какве сада ово има везе са крађом гласова ? ПОЛИТИЧКА БОРБА " Ко не зна шта је у нас политичка борба у последње две три деценије ? То је била страст силнија од алкохолизма, слепља од инстикта, вртлог безграничне и безумне мржње, подметања, трвења, рушења и упропашћавања свега што је корисно, свето и узвишено.... Политика је надвладала веру, страсти су помутиле памет, морал је пао. Странке, агитације, политички зборови - то су речи које су одзвањале под сводовима цркве... Борба за власт и право болесна појава у људској историји. " - аутор непознат. Видиковац - празничник Али, и ово што ти пишеш, и ја преписујем - нема везе са темом. Не спамуј............... not_i Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Како лупета... Колико ја видим, изјаве су им објавили и РТС, и Вести, и Б92, па чак и е-новине... На којој телевизији је пренешено оно што су Двери саопштиле у вези крађе гласова ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 На којој телевизији је пренешено оно што су Двери саопштиле у вези крађе гласова ? Па шта бисте хтели, побогу човече?! Да на свим телевизијама иде као ударна вест ова фарса и бламажа? Да се нисте малко преценили? Чак је и Шешељ, чија је СРС политички чинилац од огромног значаја још од самог почетка вишестраначја у Србији (без обзира на то шта ја мислим о њему) признао резултате, и достојанствено преузео одговорност за лош резултат - да не причам о буквално свим другим странкама. Само су се против Двери уротили и ЦИА, и Ватикан, и Илуминати и све партије и медијске куће у Србији... Када ћеш коначно схватити да ови из руководства Двери или лажу ко псета или су зрели за психијатра? Када сам причао да ће исход избора бити овакав какав и јесте испао, тврдио си да је то наручена режимска пропаганда, да ће Двери имати двоцифрен резултат. Када сам тврдио да се лако може десити да се још некоме од три антиевропске странке измакне цензус, тврдио си да је то немогуће, да ће антиевропски блок имати више од половине гласова, и да се ја залажем за проевропске партије... Сад покушаваш да убедиш себе и нас да су Двери прешли цензус... Шта ћеш када се ни то не оствари? IgorEr and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Па шта бисте хтели, побогу човече?! Да на свим телевизијама иде као ударна вест ова фарса и бламажа? Да се нисте малко преценили? Чак је и Шешељ, чија је СРС политички чинилац од огромног значаја још од самог почетка вишестраначја у Србији (без обзира на то шта ја мислим о њему) признао резултате, и достојанствено преузео одговорност за лош резултат - да не причам о буквално свим другим странкама. Само су се против Двери уротили и ЦИА, и Ватикан, и Илуминати и све партије и медијске куће у Србији... Када ћеш коначно схватити да ови из руководства Двери или лажу ко псета или су зрели за психијатра? Када сам причао да ће исход избора бити овакав какав и јесте испао, тврдио си да је то наручена режимска пропаганда, да ће Двери имати двоцифрен резултат. Када сам тврдио да се лако може десити да се још некоме од три антиевропске странке измакне цензус, тврдио си да је то немогуће, да ће антиевропски блок имати више од половине гласова, и да се ја залажем за проевропске партије... Сад покушаваш да убедиш себе и нас да су Двери прешли цензус... Шта ћеш када се ни то не оствари? Не као ударна. Споредна. Ту и јесте срж проблема. Ништа не објављују. Још увек су на 17 % пребројаних гласова. Није се против Двери уротио Чкаља - него на крађи ради иста она екипа која је лажирала гласање из Бодрума. Ништа ново. Да - Шешељ је увек до у један глас пребројао и на време ( не после три дана ) објавио резултате гласање. А, ови - још броје ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Не као ударна. Споредна. Ту и јесте срж проблема. Ништа не објављују. Још увек су на 17 % пребројаних гласова. Ako misliš na RIK - koliko se ja sećam, oni su oduvek saopštavali tri ili četiri dana posle izbora (ne znam tačno koji beše zakonski rok). Znači zvanični rezultati će biti tek u sredu ili četvrtak. Da je sporo, jeste, ali uvek je tako bilo sa zvaničnim rezultatima... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ово је прича о човеку који пада са педесетог спрата... http://www.youtube.com/watch?v=Uvg84nnAdf0 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Apis, DYNABLASTER and IgorEr је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Овај клип тражим већ скоро годину дана... Овог човека треба за председника, значи потписујем сваку његову реч! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука