feeble Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Uz dužno poštovanje, mnogo je ljudi (od kojih neki nisu ni glasali prvi put) koji će izaći na izbore da taj ne bi bio predsednik. Nema intelekt, nema šarm, nema šlif, nema stil, nema harizmu, nema pojavu, nema izuzetnost nikakvog tipa, nema vaspitanje, nema integritet, nema ideju, nije simpatičan, nema moral, nema kičmu, nema diplomu, nema finoću i nije lep. Све ово осим подебљаног, важи и за БоТу. Apis and Баба је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 govnjivu motku u ruke i udri po sojicima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Затим, кад испалиш сву муницију, а непријатељ и даље наступа - на бајонет, кад ти сломе нож - на руке, кад ти поломе обе руке - на зубе, кад ти избију и последњи зуб, све док мрдаш, док те има - нападај! Кад те смртно погоде, гледај да им паднеш насред пута, да те заобилазе, прескачу, склањају - да им мртав сметаш" Леп цитат - волим Ковачевића. Само, шта ћемо ако нас нико не нападне? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Uz dužno poštovanje, mnogo je ljudi (od kojih neki nisu ni glasali prvi put) koji će izaći na izbore da taj ne bi bio predsednik. Nema intelekt, nema šarm, nema šlif, nema stil, nema harizmu, nema pojavu, nema izuzetnost nikakvog tipa, nema vaspitanje, nema integritet, nema ideju, nije simpatičan, nema moral, nema kičmu, nema diplomu, nema finoću i nije lep. А Тадић све ово има кад му иза леђа стоји Шапер , чим шапер није ту он виче : Мац,Мац,Мац ... Ма иди бегај, мислио сам да си паметнији човек, разочаро си ме и ко атеиста и ко комуниста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 tadic nije ni d od drzavnika vec jedan obican manupulator i narcis.toma jeste grobar al ovo evropsko govedo ne mogu vise da gledam. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 govnjivu motku u ruke i udri po sojicima И? Шта чекаш? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Све ово осим подебљаног, важи и за БоТу. И још БоТа зна да игра кошарку и трчи маратон, што би могло да превагне у избору. Али, не зна да прича вицеве, па је то онда велики минус. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Леп цитат - волим Ковачевића. Само, шта ћемо ако нас нико не нападне? ??? па ми смо нападнути..још 1941..и још нисмо завршили битку... Косово и Метохија, ЦГ, РС,РСК,Маћедонија.. ринг а бел..мај брадер Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 И? Шта чекаш? Zeleno svetlo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 А Тадић све ово има кад му иза леђа стоји Шапер , чим шапер није ту он виче : Мац,Мац,Мац ... Ма иди бегај, мислио сам да си паметнији човек, разочаро си ме и ко атеиста и ко комуниста. Ma odakle ti da mislim ne znam ni ja šta o DS? Kao što reče Avocado na prethodnoj, moraš dobro da zapušiš nos i da glasaš za najmanje zlo. A koliko ja vidim, oni su daleko najmanje zlo. A po mojim iskrenim kriterijumima niko nije ni blizu dobijanja mog glasa. p.s. ironija je u tome što si ti zapravo daleko bliži komunizmu od mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 ??? па ми смо нападнути..још 1941..и још нисмо завршили битку... Косово и Метохија, ЦГ, РС,РСК,Маћедонија.. ринг а бел..мај брадер И ти још увек ниси схватио да се та битка не бије ни муницијом, ни бајонетима, ни зубима, него памећу... Sherlock H., Аурор and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Zeleno svetlo Apis је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Zeleno svetlo Кад будеш имао зелено светло, мотка ти више неће ни бити потребна... У ствари, ти би мотком по Шојићима, али да ти их неко држи... Или да неко други хвата мотку, а ти да му својим храбрим писањем по форуму дајеш моралну подршку из позадине... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ma odakle ti da mislim ne znam ni ja šta o DS? Kao što reče Avocado na prethodnoj, moraš dobro da zapušiš nos i da glasaš za najmanje zlo. A koliko ja vidim, oni su daleko najmanje zlo. A po mojim iskrenim kriterijumima niko nije ni blizu dobijanja mog glasa. p.s. ironija je u tome što si ti zapravo daleko bliži komunizmu od mene. Не знам о чему диваниш а ово за комунизам није никаква иронија то је чињеница, да ме чује деда лансиро би ме на марс... Хахахаха. Бат шта да се ради ... тешка времена пријатељу мој ђаво их однијо. Комунизам је заправо изворно српска идеја, питај Деретића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 И ти још увек ниси схватио да се та битка не бије ни муницијом, ни бајонетима, ни зубима, него памећу... ја... памет... држава се гради памећу Брате а брани се пушком.. ми смо тако створили РС.. а сада је памећу градимо... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука