Jump to content

Резултати гласања у Србији 2012- уживо на ЖРУ!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Наравно да је задовољан - ДСС је однела "малу победу" на овим изборима, и остала једина парламентарна опозициона странка деснице.

Nije mi do rvanja kao Musa i Marko,ali zapamti brate.

Koštunica-najveća prevara.

Подели на овим сајтовима

Буниће се још који дан и то је то. Измакао им је цензус јер људи нису хтели да гласају за њих,знају то и они,али је увек лакше да се други оптужују као кривци за изборни пораз.

Подели на овим сајтовима

Мени су резултати сасвим очекивани. Изненадио ме је једино дебакл СРС-а. Очекивао сам да ће проћи са 6-7 процената. А за Двери, не знам шта сте очекивали... Мислим да је и тих 4 процента велики успех за њих. Први пут су изашли на изборе, потпуно сами, непознати.

Подели на овим сајтовима

Страшно.

Уместо да се суоче са својим изборним резултатом, ако ни због чега другог - оно због одговорности коју имају према својим гласачима, настављају да праве будале и од себе и од својих чланова и симпатизера...

Сајт Двери је синоћ око 1 после поноћи радио сасвим добро, а пао је не зато што га је неко срушио, него зато што им сервер није издржао посећеност. СВИ медији су уредно објављивали резултат Двери, укључујућжи ту чак и Б92, а ЦЕСИД их ни једном није изоставио када су саопштавани прелиминарни резултати...

За једну маргиналну ванпарламентарну странку, која је, реално, у рангу ПРС и Савеза Комуниста, добили су сасвим довољно медијске пажње...

Оволика количина неодговорности и самообмањивања је до сада незабележена на нашој политичкој сцени...

Ко прави будалу од себе, а ко се дрзнуо да штити лоповлук - показаће време.

Подели на овим сајтовима

Наравно да је задовољан - ДСС је однела "малу победу" на овим изборима, и остала једина парламентарна опозициона странка деснице.

Nije mi do rvanja kao Musa i Marko,ali zapamti brate.

Koštunica-najveća prevara.

A Tadic i SPS su verovatno najveca istina?

Подели на овим сајтовима

Мени су резултати сасвим очекивани. Изненадио ме је једино дебакл СРС-а. Очекивао сам да ће проћи са 6-7 процената. А за Двери, не знам шта сте очекивали... Мислим да је и тих 4 процента велики успех за њих. Први пут су изашли на изборе, потпуно сами, непознати.

Двери имају преко 4 % гласова изашлих бирача.

Подели на овим сајтовима

Mada jeste malo cudno da su dveri prosle u vecim mestima a nisu u republici,ceda nije prosao ni u bg ni u ns.smrdi tu nesto

Искрено, мене не чуди, поготово за Двери...

Ја сам гласао за друге, јер не видим ништа паметно овде и немам своје фаворите ни на једном плану...

Тако сам за председника бирао човека који је брат кумовог зета (нису ни БоТа ни Гробар :) )

За парламент сам обећао сабрату из цркве да ћу гласати за његовог кандидата Коштуњавог као најмање најгорег (искрено, кад сам видео Влада Д. на некој слици кандидата за парламент из Двери то ме одбило, верујем и многе...)

Коначно, због кућних пријатеља сам заокружио Двери, али само на локалу-мада и ту имам замерки, али мање него на ДСС у нашем граду. Чак ми је и садашња ДС-ова власт релативно О.К.

И чини ми се да су ово некако први избори да људи нису униформно гласали за исту опцију од врха до дна. То је или много добар или много лош знак...Време ће веома брзо показати...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Идемо редом - у складу са темом :

Коалиција СПС-ПУПС-ЈС-СДПС освојила је 8,1 одсто, Ромска демократска странка 6,4 одсто, Демократска странка Србије 5,9, те Двери 5,3 и радикали који су добили 5,1 одсто гласова Новосађана.

"За једну маргиналну ванпарламентарну странку, која је, реално, у рангу ПРС и Савеза Комуниста, добили су сасвим довољно медијске пажње... " - Нишизава

Двери - Покрет за Живот Србије јесу у градској скупштини. За сада, још увек, званично - нису у парламенту.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Na lokalnim izborima lista Izbor za bolji život – Boris Tadić dobila je 16,19 posto glasova, Ujedinjeni regioni srbije 8,29 posto, Pokret za Kraljevo 7,26 posto, Preokret 5,81 posto, Složno za Kraljevo 5,38 posto, Pokrenimo Kraljevo 20,73 posto, SPS-PUPS-JS 13,89 posto, Demokratska stranka Srbije 5,93, Za moje Kraljevo 4,62 posto, Dveri 9,89 posto i Srpska radikalna stranka 2,55 posto.

За једну маргиналну ванпарламентарну странку, која је, реално, у рангу ПРС и Савеза Комуниста, добили су сасвим довољно медијске пажње... " - Нишизава

Двери - Покрет за Живот Србије јесте у градској скупштини . За сада, још увек, званично - нису у парламенту.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Чачак - Градска изборна комисија у Чачку обрадила је податке са свих изборних места, на којима је током јучерашњег дана гласало 57.445 грађана. Према прелиминарним подацима највећи број гласова освојила је коалиција НС-ДСС са 9.073 гласова, на другом месту је коалиција око ДС-а која је освојила 9.069 гласова, следи СНС са 8.964 гласа, Двери са 8.891, СПС са 8.384, УРС са 3.810 и ЛДП са 3.124 гласа.

За једну маргиналну ванпарламентарну странку, која је, реално, у рангу ПРС и Савеза Комуниста, добили су сасвим довољно медијске пажње... " - Нишизава

Двери - Покрет за Живот Србије јесу у градској скупштини. За сада, још увек, званично - нису у парламенту.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Према подацима ЛСВ, цензус за сада прелазе и коалиција око СПС са 12,37 одсто гласова, СВМ са 6,83 одсто, СРС са 6,68 одсто, ДШ са 6,44 одсто, коалиција "Преокрет" са 5,4 одсто и покрет Двери са 5,06 одсто гласова.

Двери Покрет за Живот Србије ЈЕСТЕ у Покрајинском парламенту. За, сада, још увек, званично нису у Репиблучком парламенту.

Подели на овим сајтовима

Нема потребе да постављаш један по један резултат локалних избора понаособ - када се каже ванпарламентарна странка, мисли се на републички парламент. Толико би требало да владаш терминологијом. За локалне изборе сам већ рекао -

Верујем да су понегде на локалном нивоу успели да дођу макар до неколико мандата, тако да сада могу да пробају да направе неку коалицију и да се доказују до следећих избора.

А у републички парламент можда и уђу, али на неким следећим изборима - таман док поставиш резултате из сваке појединачне општине...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...