JESSY Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 До виђења и радосног сусрета лицем к лицу у Есхатону...Мада се сваки пут додирнемо срцем к срцу на Литургији... мирођија је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 ау бре људи, расплакасте ме... ал стварно многи ми недостају ал највише ми недостаје и боли ме то што покојни отац није доживео да се игра са својим унуцима... а чести то помислим опет кад размислим, време пролази... биће и тога... Данче*, Драшко and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 3, 2012 Пријави Подели Написано Мај 3, 2012 Са форума - недостаје Маша дверјанка Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 16, 2012 Пријави Подели Написано Мај 16, 2012 На форуму ми највише недостајем ја... Иван ♪♫ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 14, 2012 Пријави Подели Написано Јун 14, 2012 Tata! мирођија and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radovanka Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Pokojna baka (mamina mama) i pokojni djed (tatin očuh), inače po mišljenu svih koji su ih poznavili bili su najdivnije osobe <3Nedostaje mi i drugi djed (mamin tata) iako živi samo 20min dalje od nas, a nikad se nije upoznao sa nama, nemamo nikakvu komunikaciju ...Ujak i njegova djeca - nismo se vidjeli 13 godina, odselili se na drugi kontinet, jednostavno prekinula se komunikacija Moja najdraža sestra i i njene dvije princeze- viđamo se ali rijetko, jednom u 3 mjeseca :/ Vladimir Rankovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 мени недостаје мој дечко. srcee А од упокојених моје две баке - по оцу и по мајци. Нека им је вечна слава! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 .mislise. Брка Јовановић, Crveni Baron and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Rankovic Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Postoji li osoba iz detinjstva, škole, vojske, bilo kog perioda života da vam često nedostaje? Neko sa kim nemate kontakt, možda ni ne znate gde je a delili ste lepe trenutke, druženja, razna iskustva? Ko vam nedostaje od pokojnih? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Rankovic Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 nedostaju mi sva bica koja poznajem ... nedostaju mi kada zatvorim oci i utonem u misli svoje ,tada svakog pronadjem ali ono sto mi najjvise nedostaje je ljubav ,nje nema u mislima Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 @@Vladimir Rankovic, smajolik78 Možete da posetite ovu temu https://www.pouke.org/forum/topic/51-%D1%83%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5/page-282 još jednom, dobro došli na zru Vladimir Rankovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Уснули у Господу Станко Пантовић и ''Православни пут''. Јанко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 оче,имамо сличан "проблем",од кад је мени мајка отишла у манастир стално се "борим" са оцем,он има идеју да сам ја главни узрок и не одступа од тога,но слава Богу само сам се првих година нервирао и свађао око тога,касније сам схватио да не могу да га променим па некако се лакше дише,иначе знам доста случајева где су родитељи слали потернице за синовима,одрицали их се јавно...неки и после неколико десетина година не говоре,запамтио сам једну мисао,не сећам се да ли ми је неко од монаха причао или сам прочитао,каже да кад неко оде у манастир подиже се читава војска демона на тај дом...сви ти противници нису ни свесни колику благодат добијају породице које имају монахе и монахиње Какво благо тек ви имате, временом ће схватити ко сада не разуме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ред Змаја Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Недостаје ми јако, моја покојна бака (мамина мајка), често се сетим ње.Искрено, плашим се да размишљам о томе, о последњим данима њеног живота, јер је то за мене било јако болно био сам заједно са сестром уз њу док није издахнула. Тада, била је са нама јер је била болесна и моја мајка/њена ћерка се бринула о њој...Јако сам се везао за њу, просто сам навикао на њу, и сада ми фали то да ме зове у пола ноћи да јој помогнем да легне на другу страну кревета, да јој дохватим чашу воде или да јој појачам звук телевизије. Недостаје ми мој покојни деда Никола (са мамине стране), упокоји се када сам ја био 'клинац' (и сада сам), али тада нисам баш то све схватио као што бих сада, тако да ми је много лакше и сећам се само лепих тренутака проведених са њим... Недостаје ми, мој мили, деда Никола (са татине стране) који живи у Хрватској и ретко се виђамо. Живим за тај дан када он дође код нас, донесе за мене (његову дику и понос) пуно воћа и слатикша, када ме загрила, пољуби и каже ми да ме највише воли на свету, да због мене живи и да ће још дуго живети. Недостаје ми, мој мили, пријатељ и брат Гиле, који је сада у Новом Саду, и због посла ретко када долази.Недостају ми његови савети и разговор са њим.Када год је он ту, ја здраво размишљам и окрећем се сасвим Богу, али чим он није ту, вуку ме неке друге, мрачне стране...Грешим много, саплићем се, падам... Нека сваког од њих Господ помилује, нека има подари Царство небеско и нека има опрости свака њихова сагрешења. Драшко, ПЧЕЛИЦА, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брка Јовановић Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Ја сам можда чудан, али мен кад овако размислим не недостје нико, иако живим одвојено од моје породице и скоро свих пријатеља, али ми се не чини да ми Бог зна колко недостају. А тек онда кад се сретномо схватим колико су ми заиста недостајали сви они и тад се стварно растужим што немогу дуже даа будем са њима. Још је један изузетак, кад спремам себи ручак и онда помислим како спремам само за себе, е онда бих волео да имам неког од њих бар да ручамо заједно, страшно је непријатно кад човек једе сам... Срђан Ранђеловић, Драшко, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука