Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ево овде Potom reče Bog: da načinimo čovjeka po svojemu obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cijele zemlje i od svijeh životinja što se miču po zemlji. Прва Мојсијева 1.26 Sin se tako obratio Ocu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Gde mogu u Svetom Pismu naci da se Sin obraca Ocu bez covecanske prirode tj. ovaplocenja? Mislim da nema takvog stiha.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Sin se tako obratio Ocu? Не само Оцу него и Светом Духу, Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Не само Оцу него и Светом Духу, izvini grom nek mi Bog oprosti ja sam sad pomislio na fliper Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 izvini grom nek mi Bog oprosti ja sam sad pomislio na fliper Ништа зато. Да би ово могао да схватиш морао би да знаш који је посао којег лица у Божанском Бићу. Креација мислених образаца као што је ова реченица којом се Син обраћа првом и трећем лицу се обавља у уму. А Син Божји је Божји Ум. Није толко тешко за разумевање. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ништа зато. Да би ово могао да схватиш морао би да знаш који је посао којег лица у Божанском Бићу. Креација мислених образаца као што је ова реченица којом се Син обраћа првом и трећем лицу се обавља у уму. А Син Божји је Божји Ум. Није толко тешко за разумti uh sta je bre ovo++-/? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 @@Гром, За онај текст горе мислим да је прегршт бесмислености. Знај да без кападокијских Отаца нема шта да причаш о Богу - Светој Тројици. Првоначална онтолошка категорема је Личност Оца, која има вечну Двојицу - Сина и Духа Светога. То је Света Тројица која у себи садржи заједничку суштину. Нико не забрањује да развијамо мисли о Богу. Међутим, то чинити без подршке Отаца носи заиста велике опасности. Марјанн је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Lica Svete Trojice na netvarni način, nama tajanstven, razgovaraju (opšte) i pre ovaploćenja Božanstvenog Logosa Božijeg (prisnije rečeno -Sina Božijeg). Pojam o tim razgovorima imamo još u Starom Zavetu. Skoro na samom pocetku Bozijeg otkrivenja, koji je tačno već naveo Гром tj. "Hajde čoveka da sazdamo (ukazuje na delo više ličnosti) kao što smo Mi (množina - a kolika je ta množina možemo saznati i iz Trisvjate pesme); I sazda Bog (jedinica) čoveka po Svom (!) liku i podobiju." ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Lica Svete Trojice na netvarni način, nama tajanstven, razgovaraju (opšte) i pre ovaploćenja Božanstvenog Logosa Božijeg (prisnije rečeno -Sina Božijeg). Pojam o tim razgovorima imamo još u Starom Zavetu. Skoro na samom pocetku Bozijeg otkrivenja, koji je tačno već naveo Гром tj. "Hajde čoveka da sazdamo (ukzuje na delo više ličnosti) kao što smo Mi (množina - a kolika je ta množina možemo saznati i iz Trisvjate pesme); I sazda Bog (jedinica) čoveka po Svom (!) liku i podobiju." Veljo opet pitanje i za tebe je li to govorio Bog ili je to rekao Sin OCU? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Mislim da bi u skladu sa učenjem Svete Crkve Božije bilo da se tu Bog Otac obraća Sinu i Svetom Duhu, jer po svetim dogmatima otkrivenim od Hrista i po Hristu, u Sinu je Očeva volja. Medjutim, ne treba da čudi i ako se Sin obraća Ocu, jer imaju istu volju. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Veljo opet pitanje i za tebe je li to govorio Bog ili je to rekao Sin OCU? А која је разлика између Бога и Сина и Оца? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 А која је разлика између Бога и Сина и Оца? aleksandre aj pitaj me sta mi je poenta molim te Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 aleksandre aj pitaj me sta mi je poenta molim te Не разумем какву разлику правиш између Бога и Оца и Сина и Светога Духа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Не разумем какву разлику правиш између Бога и Оца и Сина и Светога Духа? Citirali su bibliju jedan pravilno kao sto i pise a drugi svojim recima tumaci da se tim stihom Sin obratio Ocu . Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Lica Svete Trojice na netvarni način, nama tajanstven, razgovaraju (opšte) i pre ovaploćenja Božanstvenog Logosa Božijeg (prisnije rečeno -Sina Božijeg). Pojam o tim razgovorima imamo još u Starom Zavetu. Skoro na samom pocetku Bozijeg otkrivenja, koji je tačno već naveo Гром tj. "Hajde čoveka da sazdamo (ukazuje na delo više ličnosti) kao što smo Mi (množina - a kolika je ta množina možemo saznati i iz Trisvjate pesme); I sazda Bog (jedinica) čoveka po Svom (!) liku i podobiju." o ovome pricam aleksandre Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука