Jump to content

Биометријски лични документи

Оцени ову тему

Dali su biometriski pasosi zig zveri?  

77 члановâ је гласало

1. 1. Dali su biometriski pasosi zig zveri?

• Da
      12
    • Ne
      64

Препоручена порука

1.Ето нове теолошке дисциплине: Биометријско богословље.

2.Како си кренуо мешчини твоја се ЖРУ каријера окомито ближи крају.

Што реко Геније, ПОЗЗЗ.

Biometrija je sada smjesna i Artemije je bio smjesan i Akakije i ekumenizam pa pogledaj sada rezultate sa Artemijem je otislo oko 100monaha-monahinja ja mislim da to nije nimalo smjesno vise je zalosno a slican problem ceka i biometrisko bogoslovlje pozzzzzz 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 252
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ma cipovanu LK sam izbegla i to je manje zlo.Kada budu ugradjivali mini cipove u nasa tela-bice opasno..I tu se tesim, obzirom da sam alergicna na sve i svasta i na to cu tako da nema pristanka ...Razmisljam da LK ostavim kuci i ne vucaram je u novcaniku..Ali kada se ide za inostranstvo,treba LK i pasos..

Подели на овим сајтовима

Nesto mi razmisljanje ne ide u zadnje vrijeme :)

Da li su Hrišćani, kroz istoriju, uzimali dokumenta država koje su bile otvreno antihrišćanske?

Naravno da jesu, jer nisu beželi od tih država , već su išli u te države.

Подели на овим сајтовима

Ma cipovanu LK sam izbegla i to je manje zlo.Kada budu ugradjivali mini cipove u nasa tela-bice opasno..I tu se tesim, obzirom da sam alergicna na sve i svasta i na to cu tako da nema pristanka ...Razmisljam da LK ostavim kuci i ne vucaram je u novcaniku..Ali kada se ide za inostranstvo,treba LK i pasos..

Nasi uceni bogoslovi kazu da nema opasnosti od cipa a ako ti slucajno duhovnik savjetuje da ne uzimas biometriske dokumente ti ne moras da ga poslusas tako mi u prethodnim postovima predlazu nasi vrli i uceni clanovi foruma pa ako necemo da vjerujemo nasim buducim svestenicima ,episkopima a mozda Bog dadne i nekoga Patrijaha kome da vjerujemo sestro pusti te tamo neka duhovnike sta oni znaju cip ne postoji to je izmisljotina SUPER-PRAVOSLAVNIH SRBA ili celicnih Srba pozzz svako dobro 

Подели на овим сајтовима

@@Esfigmen,

Знаш како, у праву си кад мало боље размислим. Што мућкати главом, кад има ко то уместо тебе да ради? Одеш на Јутјуб, гледаш Дигиталног анђела, слушаш "предавања" неких апокалиптичара који углавном везе немају о чему причају, нађеш исто тако неког "духовника" који ти титра ганглије причом да си одабран за борбу против Новог светског поретка и тако скинеш одговорност са самог себе. 

Научи ме како ти то полази за руком, бићу далеко срећнији кад то научим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

evo imam za tebe jedan prijedlog djelujes mi uceno hajde sastavi jednu poslanicu ili pismo o problemu Duhovnika koji savjetuju da se ne uzimaju biometriski dokumenti mozda spases koju zalutalu dusu ja mislim da je duznost svih pripadnika crkve u ovom slucaju SPC da pomognu svojoj braci koja su skrenula ili zalutala sa puta spasenja pozzzzzz

Kakve veze ima ucenost sa verom? Vec sam napisala: pitanje je u koga se veruje ( u Boga ili u duhovnika). A to sto postavljas problem na relaciji "duhovnik- malo cado" jasno govori o tome da je 8 strana bezveze ispisano. Nikakve, ali nikakve veze nema sa odnosom dvoje ljudi.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Da li su Hrišćani, kroz istoriju, uzimali dokumenta država koje su bile otvreno antihrišćanske?

Naravno da jesu, jer nisu beželi od tih država , već su išli u te države.

Ruska Katakombna nije isli su u ispovjednistvo naravno ne svi i to nije mjera svih patrijah Tihon i dosta episkopa su dali blagoslov  da se ne uzimaju nikakvi dokumenti ti su ljudi danas proglaseni za svete i to od strane Moskovske Patrijasije znaci zvanicne Pravoslavne Crkve.Dijelovi staroobrednika i dan danas nisu uzeli nikakva dokumenta samo da ne ulazimo u temu raskola u Ruskoj Crkvi.Hriscani jesu isli i uzimali dokumenta antihriscanskih zemalja ali tko je tada zabranjivao uzimanje bilo kakvog oblika dokumenata?Danas taj problem postoji i to konkretno u SPC ili tih para hiljada ljudi sto nisu uzeli i nisu na kraju kraje ni bitni?Brate Dejane da cujem tvoj predlog kako objasniti toj grupi ljudi i prelestenih duhovnika da su u zabludi?Da li ima u Srpskoj Crkvi neko da moze tim ljudima da to objasni?Pozzz

Подели на овим сајтовима

Danas taj problem postoji i to konkretno u SPC ili tih para hiljada ljudi sto nisu uzeli i nisu na kraju kraje ni bitni?

Проблем не постоји, сем код "верника" и "духовника" који су духовно болесни, и који не прате званичне ставове СПЦ, изражене по овом питању.

Од сад ти се сваки пост где поново вртиш иста питања, на која ти је већ неколико пута одговорено, брише. Указали смо ти гостопримство, иако је од самог почетка твоја прича била и више него јасна. Ниси толико паметан да те од старта не провалимо, него смо покушали смислени разговор. Изгледа да није успело.

Дакле, или креће права дискусија, размена мишљења и уважавање саговорника или да се растајемо ко људи. Поззз 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ruska Katakombna nije isli su u ispovjednistvo naravno ne svi i to nije mjera svih patrijah Tihon i dosta episkopa su dali blagoslov  da se ne uzimaju nikakvi dokumenti ti su ljudi danas proglaseni za svete i to od strane Moskovske Patrijasije znaci zvanicne Pravoslavne Crkve.Dijelovi staroobrednika i dan danas nisu uzeli nikakva dokumenta samo da ne ulazimo u temu raskola u Ruskoj Crkvi.Hriscani jesu isli i uzimali dokumenta antihriscanskih zemalja ali tko je tada zabranjivao uzimanje bilo kakvog oblika dokumenata?Danas taj problem postoji i to konkretno u SPC ili tih para hiljada ljudi sto nisu uzeli i nisu na kraju kraje ni bitni?Brate Dejane da cujem tvoj predlog kako objasniti toj grupi ljudi i prelestenih duhovnika da su u zabludi?Da li ima u Srpskoj Crkvi neko da moze tim ljudima da to objasni?Pozzz

Ne možeš da im objasniš, kako si sam rekao, oni su u prelesti, tu objašnjavanje ne pomaže, pomaže samo molitva.

Takodje, veliki je problem ako iz 2000 godina iskustva Crkve, uzmemo za merilo vrednosti samo jednog svetitelja ili samo jedan istorijski period.

Mene sada zanima da li Amiši u Americi imaju dokumenta i da li su im biometriska :D

Подели на овим сајтовима

@@Esfigmen,

Одговори обрисани. На питања већ одавно одговорено. Као што Дејан рече, напитања ти је одговарано због других чланова који евентуално имају исте недоумице, ако таквих има.

Следећи корак, ако наставиш са оваквим "мисионарењем", контрола писања.

Поззз

Подели на овим сајтовима

Pa tko onda treba da tumaci-objasnjava kanone,pravila,liturgiju.odnos duhovnik-cedo uceni ljudi koji predstavljaju crkvu ili mi prosti laici mislim na sebe?

Ma, kakve veze ima sve ovo sto si naveo sa dokumentima? I stare lk imaju JMBG. Sta predstvlja "J"? JEDINSTVENI. Svi vec imaju taj jedinstveni broj, tj. vec su na neki nacin "markirani". To je cista logika, a ne kanon ili Liturgija.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...