Jump to content

Биометријски лични документи

Оцени ову тему

Dali su biometriski pasosi zig zveri?  

78 члановâ је гласало

1. 1. Dali su biometriski pasosi zig zveri?

• Da
      12
    • Ne
      64

Препоручена порука

Ето рецимо, за почетак, пошто си непосредно у контакту са тим људима или си у најмању руку добро упућен у стање ствари, предложи им да посете психотерапеута, да узму неколико терапија, а све у циљу психичког сазревања и одрастања, како би могли сами доносити одлуке у вези са својим животом и сносити последице за те своје одлуке, па тек онда да се посвете Богу и духовном узрастању. Духовник није дадиља и васпитачица у вртићу. Овако себи праве штету, тражећи туторство и пребацујући одговорност на другог, а и духовнику, правећи од њега гуруа, јер има "духовника" који једва чекају такве. 

Hvala na predlogu ali ja sam obican prost polupismen covjek koji zeli da se spase kada bude davao svoj odgovor na mnoga pitanja pa mislim da na ovome forumu ima dosta ljudi iz crkve koji su kompetentniji od mene da to predloze tim ljudima i duhovnicima -monastvu i pojedinim igumanima.Ja stvarno ne znam i zelio bih da znam sta da radim po tom pitanju mislim na duhovnika.Ogromna vecina deklarisanih vjernika SPC nije bogoslovski obrazovana i ne zna finese ucenja o npr.filiokvama ili apostolskom prejemstvu.Cak i jedan dio duhovnika o kojim pricam ima bogoslovsko obrazovanje i to vrhunsko.Po meni to je problem ti obrazovani duhovnici javno propovjedaju da se ne uzimaju biometriska dokumenta i to je realnost.Jako dobro sam upoznat sa tim pitanjem i cilj mi je da na ovome forumu pokusam da pokrenem ljude administratore da nesto urade po tome pitanj.A vi druze Miroslave ste konkretno predlozili da ti ljudi idu kod psihologa i to je konstruktivan predlog hvala na predlogu a ja bih vama predlozio da odete do Svete Gore konkretno do nasega Hilandara pa da to predlozite covjeku koji je oko 40godina u podvigu na Karulji za pocetak pa da cujete misljenja drugih staraca pozzzzz

Подели на овим сајтовима

• Одговори 252
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

a ja bih vama predlozio da odete do Svete Gore konkretno do nasega Hilandara pa da to predlozite covjeku koji je oko 40godina u podvigu na Karulji za pocetak pa da cujete misljenja drugih staraca

Али да би неко отишао до Свете Горе по савјет да не узима пасош са чипом, прије тога мора узети пасош са чипом; тиме долазимо до временског парадокса. :)

Опростите на шали, нисам могао да одолим.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Da.

Hvala na odgovoru imam jednu dilemu mozda mi pomognes u rjesenju.Zasto je onda patrijah Tihon i Ruska Zagranicna Crkva osudila sovjesku komunisticku vlast a patrijah Tihon da ne kazem prokleo strasnom kletvom ako je svaka vlast od Boga?Da li je se onda patrijah Tihon suprostavio vlasti da ne kazem Bogu?Da li su Srbi koji su se suprostavili potpisivanju Konkordata od strane kraljevog namjesnika i skupstine-vlade Kraljevine Yugoslavije, suprostavili vlasti koja je data od Boga ili ne hriscanskom necasnom i kukavicnom cinu koji je favorizovao Katolicku Crkvu?Aktivni ucesnik i jedan od glavnih vodja i organizatora protesta i litija izmedju ostaloga i krvave litije je bio Sveti vladika Nikolaj,Da li se i on suprostavljao vlasti od Boga?I sta je po vasem on trebao da cini?Izvinite  ako su pitanja preteska ja sam bogoslovski neobrazovan i bio bih vam veoma zahvalan kada bi ste mi ovo rastumacili pozzzz

Подели на овим сајтовима

Али да би неко отишао до Свете Горе по савјет да не узима пасош са чипом, прије тога мора узети пасош са чипом; тиме долазимо до временског парадокса. :)

Опростите на шали, нисам могао да одолим.

Odgovor je veoma interesantan ali ima suma imaju i ,hajduci i ilegalni prelasci granica jedan od najboljih i najvoljenijih monaha dolazio je  i jos dolazi ilegalno u Grcku i na Svetu Goru ako si zainteresovan i ako ne zelis cipovani pasos to jest da se spasis spojit cu te sa hajduckim vodicima i pomocu ti da hodocastis Svetu Goru bez cipovanih dokumenata a posto si iz Banja Luke kad budes imao slobodnoga vremena posjeti manastir Osovicu pozzzz svako dobro

Подели на овим сајтовима

Hvala na odgovoru imam jednu dilemu mozda mi pomognes u rjesenju.Zasto je onda patrijah Tihon i Ruska Zagranicna Crkva osudila sovjesku komunisticku vlast a patrijah Tihon da ne kazem prokleo strasnom kletvom ako je svaka vlast od Boga?Da li je se onda patrijah Tihon suprostavio vlasti da ne kazem Bogu?Da li su Srbi koji su se suprostavili potpisivanju Konkordata od strane kraljevog namjesnika i skupstine-vlade Kraljevine Yugoslavije, suprostavili vlasti koja je data od Boga ili ne hriscanskom necasnom i kukavicnom cinu koji je favorizovao Katolicku Crkvu?Aktivni ucesnik i jedan od glavnih vodja i organizatora protesta i litija izmedju ostaloga i krvave litije je bio Sveti vladika Nikolaj,Da li se i on suprostavljao vlasti od Boga?I sta je po vasem on trebao da cini?Izvinite  ako su pitanja preteska ja sam bogoslovski neobrazovan i bio bih vam veoma zahvalan kada bi ste mi ovo rastumacili pozzzz

Brate, bukvalizmu u Pravoslavnoj veri nema mesta.

Svaka vlast je po dopuštenju Božijem, i dobra i loša, možda Bog daje lošu vlas da vidi kako će se Hrišćani ponašati, da li će biti poltroni ili će se pobuniti :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ako si zainteresovan i ako ne zelis cipovani pasos to jest da se spasis

Cek, jesi ti dosao ovde sa nekim pitanjem ili ipak hoces da nam ukazes da je neuzimanje licne karte ili pasosa spasenje? 

Подели на овим сајтовима

Odgovor je veoma interesantan ali ima suma imaju i ,hajduci i ilegalni prelasci granica jedan od najboljih i najvoljenijih monaha dolazio je  i jos dolazi ilegalno u Grcku i na Svetu Goru ako si zainteresovan i ako ne zelis cipovani pasos to jest da se spasis spojit cu te sa hajduckim vodicima i pomocu ti da hodocastis Svetu Goru bez cipovanih dokumenata a posto si iz Banja Luke kad budes imao slobodnoga vremena posjeti manastir Osovicu pozzzz svako dobro

Prijatelju, jedini koji noću ilegalno dolaze na Atos su raščinjeni monasi manastira Esfigmen, Vice je napravio čitavu emisiju sa njima.

Dakle, ti ljudi nisu deo Pravoslavne Crkve, niti je njihovo mišljenje merilo vrednosti ovde na sajtu.

Подели на овим сајтовима

Јел стварно мислиш да ће једно од питања бити везано за биометрију? Или ће можда Господ гледати наша дела, срца и стање душе?

Ја имам биометријска документа. Немам никакав проблем са тим. Ни ја нисам богословски образован и као и ти сасвим сам обичан и просечан. Духовници нису неприкосновени безгрешни свезнајући ауторитети.

Ja imam biometriska dokumenta  pasos BiH i Srbije odbio sam da uzmem pasos jedne drzave iz EU ja mislim da je EU pocetak  atihristovog projekta usmjeren protiv Hrista zato nisam uzeo pasos jer uzimanjem tih dokumenata automatski se priznaje sistem a po meni to je sistem protiv Hrista ja ne osudjujem ljude koji tamo zive i koji su uzeli pasose to je realnost ali je isto tako realnost da mnogi nisu i tu je problem.Ja poznajem jako dosta ljudi koji imaju realne probleme i koji su u recimo konfuziji i koji svjesne ili nesvjesno stvaraju pometnju kod drugih ljudi ne samo mirski ja govorim o monasima i igumanima a vrh SPC ili episkopi na cijoj se to teritoriji dogadja nista ne preduzimaju.Govorim o cedima Srpske Pravoslavne Crkve Gospod gleda srca ali ti neprikosnoveni bezgresni sveznajuci autoriteti su u crkvi i kako sam vidis ne postoji jedinstveno misljenje da li uzimati ili ne uzimati  sila literature je napisana o tome i kako ja ili ti da kazemo izvini oce ili igumane to sto ti pricas nije tacno?Ja opet kazem ja nemam mjerni istrument da znam da li neko u prelesti ili nije ne bih zelio da navodim imena ali tu ima monaha koji su poznati i cija je rijec i misljenje  se uvazava i postuje pozzzzz

Подели на овим сајтовима

Ja imam biometriska dokumenta  pasos BiH i Srbije odbio sam da uzmem pasos jedne drzave iz EU ja mislim da je EU pocetak  atihristovog projekta usmjeren protiv Hrista zato nisam uzeo pasos jer uzimanjem tih dokumenata automatski se priznaje sistem a po meni to je sistem protiv Hrista ja ne osudjujem ljude koji tamo zive i koji su uzeli pasose to je realnost ali je isto tako realnost da mnogi nisu i tu je problem.Ja poznajem jako dosta ljudi koji imaju realne probleme i koji su u recimo konfuziji i koji svjesne ili nesvjesno stvaraju pometnju kod drugih ljudi ne samo mirski ja govorim o monasima i igumanima a vrh SPC ili episkopi na cijoj se to teritoriji dogadja nista ne preduzimaju.Govorim o cedima Srpske Pravoslavne Crkve Gospod gleda srca ali ti neprikosnoveni bezgresni sveznajuci autoriteti su u crkvi i kako sam vidis ne postoji jedinstveno misljenje da li uzimati ili ne uzimati  sila literature je napisana o tome i kako ja ili ti da kazemo izvini oce ili igumane to sto ti pricas nije tacno?Ja opet kazem ja nemam mjerni istrument da znam da li neko u prelesti ili nije ne bih zelio da navodim imena ali tu ima monaha koji su poznati i cija je rijec i misljenje  se uvazava i postuje pozzzzz

Greska  ja se pozivam na monahe iz SPC  a za one koji ne znaju postoje dva Esfigmena trenutno iguman drugoga dolazi na slavu u Hilandar ja nikome nista ne preporucujem to nije moj posao samo pokusavam da pokrenem pojedine bogoslove da se razmrdaju a ovi sto ilegalno ulaze nisu samo Ziloti vjeruj mi 

Подели на овим сајтовима

Brate, bukvalizmu u Pravoslavnoj veri nema mesta.

Svaka vlast je po dopuštenju Božijem, i dobra i loša, možda Bog daje lošu vlas da vidi kako će se Hrišćani ponašati, da li će biti poltroni ili će se pobuniti :)

Brate Dejane ja cvrsto vjerujem da mozes i bolje i detaljnije da odgovoris svako dobro pozzzz

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...