Avocado Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Mozda vas ja nisam dovoljno pratio, ali ne vidim razlog zasto niko ne pominje neproduktivnost homoseksualizma. Oni ne doprinose ocuvanju vrste, sto je ipak neki najstariji prirodni instinkt i kod ljudi i kod zivotinja. Hajde sada svi da postanemo homosekcualci ako je to toliko lepo i da se volimo (evo ja cu Srdjana prvog da zavolim) i onda lepo za 100 godina resimo planetu nas surovih, nedemokratskih ljudi, i onda lepo vladaju majmuni koji u svojim redovima dozvoljavaju nesmetano odrzavanje gej parade. Izem ti argument... hajde svi da postanemo astronauti, doktori ili policajci... pa cemo svi da umremo od gladi... i to je kao argument protiv astronauta, doktora ili policajca... Ljudi nisu ni svesni kakav pritisak oni vrse na normalno stanovnistvo. Pogledajte samo novije filmove u kojima Ahil ima necasnih namera prema svom plavokosom stitonosi, pa Zevs zeli da se blize upozna sa svojim kovacem Hefestom, Aleksandar Makedonski zensko u zivotu nije pogledo i tako u nedogled. Na mene nikakav... ako ti osetis neki "pritisak" kad ugledas homoseksualca na ekranu... mozda je nesto do tebe... Nije to neka moja paranoicna teorija zavere, to je jednostavno istina. Gde god pogledas NESTO ti se "sasvim spontano" namece kao prirodno. Gledao sam i Brokeback Mountain pa sam i dalje straight... nista mi se nije nametnulo... ma, sigurno je do tebe... Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Педофили злостављају децу. Хомосексуални однос је легалан само ако су у питању две одрасле особе. Дакле, хомосексуалци педофили се третирају пред законом исто као и хетеросексуалци педофили. Хомосексуализам није исто што и педофилија. E neka si mi rekao! Ja to nisam znao, hvala sto si me prosvetlio Ja samo prozivam vase pozivanje na raznorazne slobode. Sta sad ako se deca od 15 godina pobune sto ima se brani odnos sa ljudima od 40 pa hoce da se proglase punoletnim. Zasto sad mladji od 18 godina nemaju ista prava koja imaju stariji od 18? Ne moras sve sto napisem da shvatis bukvalno. Ja kritikujem ideju tih neogranicenih sloboda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Онда су и монаси неморални, а опаска апостола Павла да би било идеално да су сви као он баш делује тако - као позив да за 100 година планетом завладају мајмуни. А разни хомосексуалци су (као инидивидуе) много и премного допринели нашој цивилизацији. Мени је најупечатљивији пример да такви као ти данас користе справу која се заснива на генијалним делима једног хомосексуалца, како би пропагирали ограничење права тим истим хомосексуалцима. Шта ти је иронија судбине... Mozes li molim te da mi kazes na kog homosekcualca mislis i da li si na B92 cuo da je taj covek homoseksualac ili ga licno poznajes? Monasi, za razliku homoseksualaca, zive mirnim i povucenim zivotom. Ne secam se da sam ikada gledao monahe kako trce goli po gradu, ili sam mozda i to propustio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 O tome da pedofilija i homoseksualnost nisu isto je zaista toliko pisano da samo nkeo ko ne ume da cita ili ga mrzi da se informise moze jos uvek da iznosi takve reference Ja sam svoju argumentaciju u skracenom izdanju izneo- oni ne doprinose ocuvanju vrste, samim tim ne zaduzuju dovoljno covecanstvo i tu se prica o ravnopravnosti prekida. Monasi takodje ne doprinose ocuvanju vrste... s toga zakljucujemo da ni oni ne zaduzuju covecanstvo niti zavrednjuju tretman koji imaju obicni ljudi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Izem ti argument... hajde svi da postanemo astronauti, doktori ili policajci... pa cemo svi da umremo od gladi... i to je kao argument protiv astronauta, doktora ili policajca... Na mene nikakav... ako ti osetis neki "pritisak" kad ugledas homoseksualca na ekranu... mozda je nesto do tebe... Gledao sam i Brokeback Mountain pa sam i dalje straight... nista mi se nije nametnulo... ma, sigurno je do tebe... E ali vidis, sada meni to bode oci kad vidim homoseksualca na tv. Vidim to kao nemoralno i nenormalno. Za nekih 50 godina niko nece ni da primeti to sto se 2 tipa drpaju na filmu jer ce to da postane normalno ako se ovakvi kao ja povuku. Ja ne zelim da to ikad postane normalno. Ne zelim da nemam unuce, i jasno mi je da je to jako sebicno od mene ali sta da radim kad sam covek po prirodi slab. A vidis, ne bi umrli od gladi ni kada bismo svi bili doktori, policajci... Zato sto je je potreba za hranom bioloska i svaki doktor( pa i policajac ) bi se snasao za hranu da ne umre od gladi. Tako da je taj argument fejlovao, dok je moj neosporan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Merodavnost mog misljenja je u tome sto je ovo demokratija pa glas budale vredi isto kao glas pametnog coveka. Ne vidim neku argumentaciju u tom pokusaju da dikreditujes moje misljenje, ali dobro, ti verovatno vidis. Ja sam svoju argumentaciju u skracenom izdanju izneo- oni ne doprinose ocuvanju vrste, samim tim ne zaduzuju dovoljno covecanstvo i tu se prica o ravnopravnosti prekida. Shvati to kao da imas 2 radnika, jedan radi a drugi ne. Onda kad ovaj sto radi ode da strajkuje jer nije placen ovaj drugi sto ne radi hoce takodje da strajkuje jer nije placen. Onda naravno, pre ili kasnije, ovaj sto ne radi dobije otkaz i taj opet nece da se smiri nego jos tuzi poslodavca jer mu ugrozava ljudska prava. Ja nisam za to da rodjenjem stices pravo na nesto, vec da moras svoja prava da zasluzis. Oni ocekuju da ih ljudska vrsta, cijem gasenju doprinose, tretira kao jednake sa onima koji je produzavaju. To jednostavno ne ide. Samo mi nije jasno sta si ti argumentovao i na koje si od mojih pitanja odgovorio? I cekaj, ti to zelis da ZABRANIS pedofilima prisustvo u obdanistu!? Pazi sta pises, mozda neki veci borci za ljudska prava ovo citaju Ma јашта, само људи који рађају доприносе цивилизацији. Људи који нису хомосексуалци, а не могу имати дјецу они не доприносе цивилизацији и њих треба изопштити из цивилизације. Ништа наука, ништа војска, ништа меидицина, ништа политика, ништа рад у неком другом пољу. Паметно и бистро размишљање нема шта. Тачно је да хомосексуализам није природан са аспекта продужења врсте и може с рећи да је чак хомосексуализам антиеволутиван и неуклапа се у развој људске врсте. Али то не значи да је то боза и лимунада и да се хомосексуализам купи преко ТВ и преко ноћи. Разни су видови испољавња хомосексуалности, од епигенетичког ефекта, до социјалног утицаја понајвише. Алио зато ви генијалци знате да је то чисто и изразито болест, али нема те појма како треба са болесним људима, него их стрпати у неку бувару - читај кућу и не дати им шансу да се промоле јавно и можда и промјену доживе у зависноти на који начин им се испољава сексуална оријентација. Ја сам поредио истицање женских атрибута са хомосексуализмо намјерно, не мислећи да је то 100% једнако али да има сличну конотацију, јер ви примјењујете древни став према хомосексуализму када судите хомосексуалцима, док не примјењујете те исте древне аршине према еротски обученим женама и мушкарцима у јавности, а који би као такви у древним временима моментално били изведни на суд и били каменовани или изопштени из друштва. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Mozes li molim te da mi kazes na kog homosekcualca mislis i da li si na B92 cuo da je taj covek homoseksualac ili ga licno poznajes? Monasi, za razliku homoseksualaca, zive mirnim i povucenim zivotom. Ne secam se da sam ikada gledao monahe kako trce goli po gradu, ili sam mozda i to propustio. У питaњу је Алан Тјуринг, Енглески математичар који је развио математичке алгоритме који су касније постали основа програмској језика за рачунарске платформе. http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Turing Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 O tome da pedofilija i homoseksualnost nisu isto je zaista toliko pisano da samo nkeo ko ne ume da cita ili ga mrzi da se informise moze jos uvek da iznosi takve reference Monasi takodje ne doprinose ocuvanju vrste... s toga zakljucujemo da ni oni ne zaduzuju covecanstvo niti zavrednjuju tretman koji imaju obicni ljudi... Vec sam napisao, u svakoj drugoj sferi zivljenja ponasanje monaha(bar ono kakvo treba da bude u teoriji) moze samo da posluzi kao najsvetliji primer za svakog coveka. Monasi dostizu ideale kojima bi svako od nas trebao da tezi i tu lezi njihova zasluga. I opet kazem, gde si video da monasi po gradu kace bilborde- "Budi monah" ili dele flajere koji te pozivaju da postanes jedan od njih? Gde to oni pokusavaju da regrutuju buduce "kolege"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 E neka si mi rekao! Ja to nisam znao, hvala sto si me prosvetlio Ja samo prozivam vase pozivanje na raznorazne slobode. Sta sad ako se deca od 15 godina pobune sto ima se brani odnos sa ljudima od 40 pa hoce da se proglase punoletnim. Zasto sad mladji od 18 godina nemaju ista prava koja imaju stariji od 18? Ne moras sve sto napisem da shvatis bukvalno. Ja kritikujem ideju tih neogranicenih sloboda. Па то зависи од државе до државе. Негде је граница 18, негде 16, негде и 15. Могли бисмо можда и о томе да разговарамо, када су деца реално способна да доносе самосталне одлуке, али ја нисам стручан за то. Има и оваквих екстрема у неким примитивним културама. Ипак, добар покушај. Једино што си пропустио да прочиташ шта су људи заиста писали. Не само да су многи бранили слободу, већ су дословце сви такви рекли и то да евентуална ограничења морају да буду иста. Сви људи су без изузетка подлежу истим ограничењима до 18. године. Забрана окупљања хомосескуалаца представља дискриминацију само једне групе људи. То је исто као када бисмо имали правило да сви имају право на секс пре 18. осим ако су обоје плавокоси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 E ali vidis, sada meni to bode oci kad vidim homoseksualca na tv. Vidim to kao nemoralno i nenormalno. Za nekih 50 godina niko nece ni da primeti to sto se 2 tipa drpaju na filmu jer ce to da postane normalno ako se ovakvi kao ja povuku. Ja ne zelim da to ikad postane normalno. Ne zelim da nemam unuce, i jasno mi je da je to jako sebicno od mene ali sta da radim kad sam covek po prirodi slab. Ma to je sve u redu... imas ti prava da ti se ne dopada stagod... jos samo da skapiras da nisi Bog ni gazda sveta, te da svet ne mora da se prilagodjava to sta je tebi nenormalno i nemoralno... A vidis, ne bi umrli od gladi ni kada bismo svi bili doktori, policajci... Zato sto je je potreba za hranom bioloska i svaki doktor( pa i policajac ) bi se snasao za hranu da ne umre od gladi. Tako da je taj argument fejlovao, dok je moj neosporan Pa i homoseksualac bi se onda "snasao" za bebu... argument ti je retardiran... potpuno je irelevantno sta bi se desilo kad bi svi bili homoseksualci, obzirom da se to nece desiti... niti bilo ko zeli ili trazi da svi budemo homoseksualci... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Mozes li molim te da mi kazes na kog homosekcualca mislis i da li si na B92 cuo da je taj covek homoseksualac ili ga licno poznajes? Monasi, za razliku homoseksualaca, zive mirnim i povucenim zivotom. Ne secam se da sam ikada gledao monahe kako trce goli po gradu, ili sam mozda i to propustio. Брате, у реду лепо су изнео своју аргументацију, имаш право на њу. Моја поента која иде даље од парада, гејева и свега је : ничија аргументација која излази из скупа универзалних вредности се не може узети за општеприхваћени стандард. Иначе, осим те главне ствари око које уништих тастатуру 2 дана, ја верујем да је цивилизацијски напредак, од непроцењиве важности, то што је појединац издигнут изнад групе у смислу да може да одлучује без обзира на неку далеку будућност цивилизације и владајући мроал, већински вредносни систем и друштвену климу и дух времена уопште. И врло, врло је битно, чини ми се, то што гејеви нису изабрали да буду гејеви и њихов број тешко да ће се повећати икад толико да угрози опстанак човечанства! Јер осећај који нормалан човек има када гледа нагу жену и нагог мушкарца није нешто на шта може да се утиче популарном културом, јер има снагу нагона, барем не у тој мери да репродукција буде угрожена. Слажеш ли се? И онда ако одбацимо ту репродукцијску компоненту, остаје нам дискриминација на основу тога шта кога узбуђује, што није оправбдан разлог наравно. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Хомосексуалци по уставу већ имају права као и сви остали грађани. Проблем је што се та права не поштују, као што се поштују у случају свих осталих грађана. А ако се некоме и не поштују, онда ти неки, за разлику од хомосексуалаца имају право на митинге и параде. Други проблем је што и највећи део хомосексуалаца спада у колективисте, па уместо онога што треба да траже, траже привилегије и посебно третирање као групе. Али то могу да им замере само и искључиво они који доследно заступају либерализам, никако они који су још већи колективисти од њих. Такви не бране индивидуализам и либерализам, него траже изговоре за даљу дискриминацију. Можеш ли да наведеш једно право хомосексуалца које се не поштује као код осталих грађана? Име, презиме и опис догађаја са линком? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Nedeljko, parada nije zabranjena zbog homoseksualaca... vec je ministar izasao i rekao da tog dana ne mogu da se odrzavaju nikakvi skupovi jer on ne moze da zastiti svoje gradjane od bagre... koliko god da bi osudjivao takav potez, draze bi mi bilo da su doneli neku uredbu kojom se parada zabranjuje zbog nemorala... ovako smo najjadnija drzava na planeti... drzava u kojoj nasilnici odredjuju ko sme a ko ne sme da se seta gradom... Били би смо међу најјаднијим државама на свету да се којим случајем одржала парада срама у Београду. Немој да бринеш после 6. маја држава Србија ће направити цивилизацијски искорак и законом забранити " параде " хомосексуалаца и лезбејки. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 У питaњу је Алан Тјуринг, Енглески математичар који је развио математичке алгоритме који су касније постали основа програмској језика за рачунарске платформе. http://en.wikipedia....iki/Alan_Turing Tjuring kazes? Nisam citao ovo tvoje, cim vidim nesto na vikipediji odmah mi nema nikakvu vrednost. Posto slucajno imam malo veze sa datom temom moram da ti kazem- Tjuring nije ni blizu zacetnika ovoga na cemi ja danas kuckam. Koren potice od Paskala, Lajbnica pa do Carlsa Bebidza koji je osmislio prvu programabilnu masinu, ali nije uspeo da je zavrsi.Sto se elektronskih racunara tice prvi je stvoren u Americi, a drugi je napravio Konrad Zus, dakle Tjuring nije ni blizu, ako cemo onako posteno. Da ne napominjem da vi ne mozete da znate da li je on bio homoseksualac ili ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Били би смо међу најјаднијим државама на свету да се којим случајем одржала парада срама у Београду. Немој да бринеш после 6. маја држава Србија ће направити цивилизацијски искорак и законом забранити " параде " хомосексуалаца и лезбејки. Не треба нама парада срама, и без ње ми већ јесмо једна од најјаднијих држава. Самим тим што су хулигани које полиција није била у стању спречити да дивљају, били главни разлог прошлог не одржавања параде, то је довољно да будемо срамна држава. А далеко мимо тога, ми смо итекако срамна држава богата корупцијом која може на килограм да се извози, а о менталитету људи да не причам. DYNABLASTER and laetitia је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука