Djuka Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ма шта ту причате, педери ће у пакао и тачка! Ružna reč, netolerancija, osuđivanje, zatvorenost za drugačije mišljenje, vređanje braće i sestara iz zajednice (jer homoseksualaca ima u Crkvi)... Administratori, ovde treba da se reaguje... Treba nekad da se zapitamo koliko smo i da li smo hrišćani po načinu na koji razmišljamo, po količini i kvalitetu ljubavi koju imamo, po učestalosti molitve za braću i sestre... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ја сам мртав озбиљан.У реду онда.Лепо каже апостол Павле да мужеложници неће наследити Царства Божијег.И тачка! Педерима то лепо треба рећи, не треба људима давати лажну наду. Е, сад, што апостол Павле и о неким другима говори да неће ући у Царство, то је друга тема. За превладавање и преображење сексуалности постоје у Цркви два пута: муж и жена=брак, као и монаштво. Педерастија је грех. Слажем се. Лазар Нешић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuka Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ја сам мртав озбиљан. Лепо каже апостол Павле да мужеложници неће наследити Царства Божијег. И тачка! Педерима то лепо треба рећи, не треба људима давати лажну наду. Е, сад, што апостол Павле и о неким другима говори да неће ући у Царство, то је друга тема. За превладавање и преображење сексуалности постоје у Цркви два пута: муж и жена=брак, као и монаштво. Педерастија је грех. Nije istina da su brak i monaštvo jedini putevi spasenja. Postoji nešto što se zove celibat van manastira - to je treći put spasenja. Ima primera u Predanju... A već smo rekli da muželožništvo i pederastrija podrazumevaju razvrat i nemaju veze sa bračnom ljubavlju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ružna reč, netolerancija, osuđivanje, zatvorenost za drugačije mišljenje, vređanje braće i sestara iz zajednice (jer homoseksualaca ima u Crkvi)... Administratori, ovde treba da se reaguje... Treba nekad da se zapitamo koliko smo i da li smo hrišćani po načinu na koji razmišljamo, po količini i kvalitetu ljubavi koju imamo, po učestalosti molitve za braću i sestre... Nije istina da su brak i monaštvo jedini putevi spasenja. Postoji nešto što se zove celibat van manastira - to je treći put... Жао ми је што сам нетолерантан. То ми није јача страна, признајем. У ствари, мислим да је нехришћански бити толератнат. Наравно да ће педери у пакао. Као и сви остали непокајани грешници. Ту је Писмо, Предање и све остало врло јасно. Жао ми је. Можда ћу и ја у пакао, да и то додам. Милан Меденица :) and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuka Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Жао ми је што сам нетолерантан. То ми није јача страна, признајем. У ствари, мислим да је нехришћански бити толератнат. Наравно да ће педери у пакао. Као и сви остали непокајани грешници. Ту је Писмо, Предање и све остало врло јасно. Жао ми је. Можда ћу и ја у пакао, да и то додам. Pa hrišćani su pozvani da vole neprijatelja a ti misliš da tolerancija (mnooogo niži stupanj osećanja od ljubavi) nije osobina hrišćana! Blago rečeno - užas... Ako pod pederima misliš na razvratne istopolne bludnike koji se ne pokaju, slažemo se. Mada se razbojnik na krstu pokajao u poslednjem trenutku života tako da ne treba nikog da osuđujemo jer je krajnja istanca Božja milost i ljubav... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Pa hrišćani su pozvani da vole neprijatelja a ti misliš da tolerancija (mnooogo niži stupanj osećanja od ljubavi) nije osobina hrišćana! Blago rečeno - užas... Ako pod pederima misliš na razvratne istopolne bludnike koji se ne pokaju, slažemo se. Mada se razbojnik na krstu pokajao u poslednjem trenutku života tako da ne treba nikog da osuđujemo jer je krajnja istanca Božja milost i ljubav... Ништа још ти ниси видео... Погледај мало друге тема на којима сам писао, па ће ти бити јасно. Оно што ти наводиш су детињарије, благо речено. Не желим више да пишем на ову тему, једино сам и улетео јер си сморио са том твојом шећерлема причом, која је далко од живота. не љути се што тако кажем, али сво твоје писање овде је површно. Плитко. Смисли нешто паметније, па се јави. Или не мораш, свеједно ми је. Душко Дугоушко and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuka Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Ништа још ти ниси видео... Погледај мало друге тема на којима сам писао, па ће ти бити јасно. Оно што ти наводиш су детињарије, благо речено. Не желим више да пишем на ову тему, једино сам и улетео јер си сморио са том твојом шећерлема причом, која је далко од живота. не љути се што тако кажем, али сво твоје писање овде је површно. Плитко. Смисли нешто паметније, па се јави. Или не мораш, свеједно ми је. Šta ništa? Koju temu, preporuči nešto...? Nemoj da "ulećeš" više, ne priliči... Pogotovo ako te smara. I ne znam kako je ova tema daleko od života, ali dobro. Ne ljutim se ali i ja bih još što-šta mogao da kažem za tebe i tvoje pisanje, no i ovako sam dosta rekao. Nije mi jasno šta je to površno i plitko, detinjasto i šećerlemasto u mom kazivanju...(?) Tebi se sigurno neću javiti i nema šta da "smišljam". Ionako ti je svejedno. Za indiferentnei nezainteresovane se u Crkvi kaže da su bljutavi. Mi hrišćani treba da osolimo svet - da osmišljamo njegovo postojanje i brinemo o njegovom spasenju a ne da nas nije briga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Postoji stres i kod majke. Ali to je problem koji se rešava uz pomoć psihologa. No ovo postoji i u slučaju da heteroseksualni par uzme surogat majku... Ово је сад друга тема скроз, али сурогат мајка-то тако звучи безлично и јесте, па узео њу хомосексуалан или хетеросексуалан пар. Такво безлично остваривање родитељства може бити погубно и за мајку и за дете, а онда и за тај пар који је дете на такав начин добио. Рупе у свом односу, које хомосексуалан пар покушава да запуши на овакав начин, само се шире и продубљују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Šta ništa? Koju temu, preporuči nešto...? Nemoj da "ulećeš" više, ne priliči... Pogotovo ako te smara. I ne znam kako je ova tema daleko od života, ali dobro. Ne ljutim se ali i ja bih još što-šta mogao da kažem za tebe i tvoje pisanje, no i ovako sam dosta rekao. Nije mi jasno šta je to površno i plitko, detinjasto i šećerlemasto u mom kazivanju...(?) Tebi se sigurno neću javiti i nema šta da "smišljam". Ionako ti je svejedno. Za indiferentnei nezainteresovane se u Crkvi kaže da su bljutavi. Mi hrišćani treba da osolimo svet - da osmišljamo njegovo postojanje i brinemo o njegovom spasenju a ne da nas nije briga... О, какве речи од једног тако толерантног човека...Ништа ти ниси још видео, али опуштено, добићеш срчку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuka Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1341613005' post='674096] Ово је сад друга тема скроз, али сурогат мајка-то тако звучи безлично и јесте, па узео њу хомосексуалан или хетеросексуалан пар. Такво безлично остваривање родитељства може бити погубно и за мајку и за дете, а онда и за тај пар који је дете на такав начин добио. Рупе у свом односу, које хомосексуалан пар покушава да запуши на овакав начин, само се шире и продубљују. Jeste druga tema... To je jedini način za neke heteroseksualne parove i sve homoseksualne parove koji žele svoje dete, odnosno ne žele da usvoje dete. Postoje rizici, ali postoje i načini da se problemi prevaziđu. Stručnjaci znaju kako... Ima mnogo rupa i kod heteroseksualnih parova, a ima i vrlo požrtvovanih i posvećenih roditelja među homoseksualcima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuka Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 О, какве речи од једног тако толерантног човека...Ништа ти ниси још видео, али опуштено, добићеш срчку Sumnjam ja da ti brineš za mene. Nego, šta to nisam ništa video...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 Jeste druga tema... To je jedini način za neke heteroseksualne parove i sve homoseksualne parove koji žele svoje dete, odnosno ne žele da usvoje dete. Postoje rizici, ali postoje i načini da se problemi prevaziđu. Stručnjaci znaju kako... Ima mnogo rupa i kod heteroseksualnih parova, a ima i vrlo požrtvovanih i posvećenih roditelja među homoseksualcima... Једини и порешан начин јер је тотално безличан и себичан! Ствараш проблем свесно, да би ти га касније психолози решавали. Сурово према том детету, нема шта.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuka Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1341614247' post='674121] Једини и порешан начин јер је тотално безличан и себичан! Ствараш проблем свесно, да би ти га касније психолози решавали. Сурово према том детету, нема шта.. Ne slažem se. To dete će dobiti život - dakle, stvara se potencijalni stanovnik Carstva Božijeg - a onda i mnogo ljubavi, pažnje, topline i brižnosti tih roditelja koji mu daruju život... Do problema može doći kod surogat majke - s njom radi psiholog ako treba, kod deteta ne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Do problema može doći kod surogat majke - s njom radi psiholog ako treba, kod deteta ne... ја сам запањен докле иде то твоје чудо од теологије malina :), DYNABLASTER and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ne slažem se. To dete će dobiti život - dakle, stvara se potencijalni stanovnik Carstva Božijeg - a onda i mnogo ljubavi, pažnje, topline i brižnosti tih roditelja koji mu daruju život... Do problema može doći kod surogat majke - s njom radi psiholog ako treba, kod deteta ne... O, Боже... :10500: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука