Jump to content

Хомосексуалац пред Путиром!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Onda sve sa svim može da se spoji,mogu i tri muškarca tako da se spajaju,zato sam i spomenuo da ljudi su poligamni ,seksualni nagon i sl...

Nije stvar u g tački u anusu pa da se sa njom opravdava homoseksualni brak,već da jedenostavno postoje pravila igre,prihvati ih ili ne prihvati.

Ja ponavljam da sam ovu stvar pomenuo kao odgovor na pisanje na temi. I napominjem da svetinja braka ostaje kao ideal i da za homoseksualni brak treba da važi sve što važi za heteroseksualni (ne dolaze u obzir grupnjaci, životinje i sl.)

Ne mislim ovako banalno da je "stvar u g tački u anusu pa da se sa njom opravdava homoseksualni brak". Daleko od toga...

Postoje pravila igre i ja ih prihvatam - to su pravila Hristovog zakona ljubavi. :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ja ponavljam da sam ovu stvar pomenuo kao odgovor na pisanje na temi. I napominjem da svetinja braka ostaje kao ideal i da za homoseksualni brak treba da važi sve što važi za heteroseksualni (ne dolaze u obzir grupnjaci, životinje i sl.)

Ne mislim ovako banalno da je "stvar u g tački u anusu pa da se sa njom opravdava homoseksualni brak". Daleko od toga...

Postoje pravila igre i ja ih prihvatam - to su pravila Hristovog zakona ljubavi. :)

Ako homoseksualni brak uređuju Hristovi zakoni ljubavi zašto onda da se isključe i grupnjaci i životinje...mislim svi imaju g tačku i svima lepo?
Подели на овим сајтовима

niti ću se radovati niti llikovati,ovo je veoma tužno ali sad imaš prvu opomenu

ма видим, све си пао у несвест колико си се потресао :D

а за шта сам добио опомену?

и зашто си прво обрисао први мој коментар на твоја црвена слова а онда вратио?

Подели на овим сајтовима

Ljudi, morate da čitate i ono na šta sam odgovorio kad čitate moje postove...

Ja nisam poredio monaha sa homoseksualcem nego sa heteroseksualcem.

I homoseksualci imaju želju za roditeljstvom, ko kaže da nemaju?

I homoseksualci ne biraju da budu to što jesu. Nije to izbor...

U osnovi imaš predrasude.

Без обзира, с једне стране су сексуалци, са друге они који су се исте одрекли...тако да их је глупо поредити с обзиром да се у различитим односима остварују..

Имају жељу за децом, али ње се у исто време и одричу...сматрам да ако им је у природи да буду то што јесу, да би се та иста ''природа'' потрудила да их створи репродуктивним бићима, не би их осакатила у том погледу, као што није хетеросексуалце...или би рекао да је била неправедна према хомосексуалцима, да не гледа на свако биће једнако?. И даље сматрам да је сексуалност опредељење...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1341596984' post='673893]

ништа, спасава се Богом ко и ми остали борећи се против свог греха а не милујући га.

као што рекох, "и постави фундаменталисте попут Апостола Павла да воде Цркву куда треба." - значи један из целог низа, а не да је он глава и мерило свега.

дакле, да се бавимо Истином мало за промену а не правдањем смрти? :)

Dobro, koliko puta treba da se napiše da se i u heteroseksualni brak ulazi sa svešću da smo pali i sa ispovedanjem da ne možemo bez seksualnosti (ap.Pavle)?

Da li će seksualnosti biti u Carstvu Božijem? - Neće.

Je l' mi milujemo na taj način greh ako povlađujemo svojoj paloj prirodi?

U tom smislu se homoseksualac ne razlikuje od heteroseksualca.

P.S. Probaj da posmatraš seksualnost kao takvu (bez obzira da li je usmerena ka suprotnom ili istom polu). Možda ti bude lakše...

Подели на овим сајтовима

Ako homoseksualni brak uređuju Hristovi zakoni ljubavi zašto onda da se isključe i grupnjaci i životinje...mislim svi imaju g tačku i svima lepo?

Ne vredi - nismo se razumeli...

Probaj da zaboraviš "G" tačku i nek ostane samo Hristov zakon ljubavi. - Ljubavi, ne razvrata... :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1341597619' post='673900]

ма видим, све си пао у несвест колико си се потресао :D

а за шта сам добио опомену?

и зашто си прво обрисао први мој коментар на твоја црвена слова а онда вратио?

Imaš,pp,čat,možeš i pismo da mi napišeš ,pa me pitaj šta ti nije jasno ,nema potrebe da spamuješ temu i skrećeš pažnju na sebe

Подели на овим сајтовима

[quote name=malina :)' timestamp='1341597654' post='673901]

Без обзира, с једне стране су сексуалци, са друге они који су се исте одрекли...тако да их је глупо поредити с обзиром да се у различитим односима остварују..

Имају жељу за децом, али ње се у исто време и одричу...сматрам да ако им је у природи да буду то што јесу, да би се та иста ''природа'' потрудила да их створи репродуктивним бићима, не би их осакатила у том погледу, као што није хетеросексуалце...или би рекао да је била неправедна према хомосексуалцима, да не гледа на свако биће једнако?. И даље сматрам да је сексуалност опредељење...

Ne slažem se da ih ne treba porediti, naprotiv. Ja mislim da monah nije manje ispunjen od seksualca iako nije u braku.

Ko kaže da se odriču? - Ne odriču se, naprotiv i oni žele decu i imaju ih...

Pa kako je onda priroda stvorila neplodne heteroseksualce? Po tebi ni oni nisu za brak i ne treba da imaju dece!

Na osnovu čega smatraš da je opredeljenje? Jesi li razgovarala sa nekim homoseksualcem?

Подели на овим сајтовима

Pa ako ćemo da ogolimo sve "do koske", istina je da ima i izuzetno srećnih i uspešnih poligamnih brakova.

No time se nisam bavio... ;)

Svakako,pozabavi se tim i videćeš da ih ima,ne samo poligamnih već i svakih drugih.

Hrišćanstvo je vera koja je veoma zahtevna,traži celog čoveka,sve za Hrista ,tako da ili prihvati pravila igre ili se odalji i ne skrnavi.

Подели на овим сајтовима

Hrišćanstvo je vera koja je veoma zahtevna,traži celog čoveka,sve za Hrista ,tako da ili prihvati pravila igre ili se odalji i ne skrnavi.
Да није ulja85 неко ко није хришћанин, па дошао да нас тролује...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...