Душко Дугоушко Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ružna reč, netolerancija, osuđivanje, zatvorenost za drugačije mišljenje, vređanje braće i sestara iz zajednice (jer homoseksualaca ima u Crkvi)...У ранохришћанским текстовима је слаткоречивост сматрана за грех, само да напоменем... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Bre Aleksandre, mani nas tih hriscanskih fundamentalista. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Bre Aleksandre, mani nas tih hriscanskih fundamentalista. Хехе, па не значи то да треба да идеш унаоколо и вређаш људе, већ између осталог, и да треба да будеш искрен чак и онда када то значи кршење политичке коректности... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 xaxaxaxax strasno ko bi reko da ce ova tema da ima ovolko postova Dali je nekada neko negde video xomoseksualca da se ispoveda i pricescuje ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ha,ha,ha...ja jesam . DYNABLASTER, malina :) and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 xaxaxaxax strasno ko bi reko da ce ova tema da ima ovolko postova Dali je nekada neko negde video xomoseksualca da se ispoveda i pricescuje ? чуј видео, знам и дружим се Djuka је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1341684222' post='674356] чуј видео, знам и дружим се А вазда си ми био сумњив. Нека си ти нама само жив и здрав, нема везе шта волиш kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 А вазда си ми био сумњив. Нека си ти нама само жив и здрав, нема везе шта волиш капирам да си одличан у свом послу ово је као оно на тесту интелигенције где су ти понуђени одговори да и не на питање "да ли сте саопштили родитељима да сте хомосексуални?" ... па ти види шташ greengrin greengrin greengrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djuka Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 I ja pozanjem homoseksualce koji su aktivni članovi Crkve. Pa ne bih bezveze pričao o tome da nemam iskustva sa takvim ljudima... Verujte mi, kada iskreno i bezuslovno volite neku osobu kao prijatelja, brata, člana porodice... I onda saznate da je homoseksualac - to apsolutno ne može da promeni vašu ljubav prema njoj... Ja sam to doživeo. DYNABLASTER and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1341689510' post='674413] ово је као оно на тесту интелигенције где су ти понуђени одговори да и не на питање "да ли сте саопштили родитељима да сте хомосексуални?" ... па ти види шташ greengrin greengrin greengrin ja znam bolju foru! kojom rukom brises dupe, levom ili desnom? gringrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 I ja pozanjem homoseksualce koji su aktivni članovi Crkve. Pa ne bih bezveze pričao o tome da nemam iskustva sa takvim ljudima... Verujte mi, kada iskreno i bezuslovno volite neku osobu kao prijatelja, brata, člana porodice... I onda saznate da je homoseksualac - to apsolutno ne može da promeni vašu ljubav prema njoj... Ja sam to doživeo. знају и други, само не схватају или не читају знакове. лепо, него какве то има везе са овом причом о светој тајни брака? поготово што се не ради о томе да ли им неко од нас брани нешто, него једноставно нема места и основа за причу о хомосексуалном браку у Цркви. malina :), Душко Дугоушко and Sherlock H. је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 Ја мислим да не знам ниједног који је активни члан црквене заједнице, без ако неки од њих не води тајни живот - дању Рагиб, а увече Нагиб. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1341684222' post='674356] чуј видео, знам и дружим се I sto nedodje on i nekaze sta misli,nego drugi diskutuju i pricaju o njima.? Ako stvarno sebe vidi kao vernika SPC,zasto nedodje na forum i kaze cekajte braco ja sam gej i mislim da nije uredu ovo sto radite,ja sebe vidim kao vernika i voleo bi da stvari stoje tako tako i tako. Pa onda neko dodje i odg zasto to nemoze tako,a ne da im mi ovde pravimo publicitet bez da je to od nas neko trazio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 I sto nedodje on i nekaze sta misli,nego drugi diskutuju i pricaju o njima.? Ako stvarno sebe vidi kao vernika SPC,zasto nedodje na forum i kaze cekajte braco ja sam gej i mislim da nije uredu ovo sto radite,ja sebe vidim kao vernika i voleo bi da stvari stoje tako tako i tako. Pa onda neko dodje i odg zasto to nemoze tako,a ne da im mi ovde pravimo publicitet bez da je to od nas neko trazio. не разумем зашто би се он бранио или правдао за нешто што и нема везе с њим, него има везе с нечијим туђим идејама? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јул 7, 2012 Пријави Подели Написано Јул 7, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1341695283' post='674469] не разумем зашто би се он бранио или правдао за нешто што и нема везе с њим, него има везе с нечијим туђим идејама? Pa ako se ispovedio i pokajao,a svestenik mu nije dao epitamiju ili mu je istekla neka se pricesti nemoze niko da mu zabrani.. Ali ako on nece toga da se odrekne i pritom se nekaje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука