Ромејац Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Још мало па ће почети да дају огласе као за расплодне вепрове. Сасвим логични продукт бесловесног, анималног либерализма, којим је затрован наш, европски ум. Будући оглас: Потребан мушкарац за прављење детета. Услови такви и такви. Правни део посла завршава се код адвоката тог и тог. Након чега се прелази у клинику ту и ту, и тамо се приступа извршењу уговорених радњи. Награда за извршену услугу исплаћује се по констатацији да је посао дао резултат (трудноћа). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Још мало па ће почети да дају огласе као за расплодне вепрове. Сасвим логични продукт бесловесног, анималног либерализма, којим је затрован наш, европски ум. Pa mozda nije imala s kim, ovo je zaista krajnje resenje . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Pa mozda nije imala s kim, ovo je zaista krajnje resenje . Мислим да је то "с ким" лакше извести тако што нађеш момка, заљубиш се, удаш, него утриповати да све то обавиш са "пријатељем". За ово друго стварно треба да имаш "мозак". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Мислим да је то "с ким" лакше извести тако што нађеш момка, заљубиш се, удаш, него утриповати да све то обавиш са "пријатељем". За ово друго стварно треба да имаш "мозак". Slazem se, zaljubljenost i udaja divno zvuci, ali nisu sve te srece , zato kazem - krajnje resenje. Sigurno da bi sve to obavila da je naisla na nekog. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Будући оглас: Потребан мушкарац за прављење детета. Услови такви и такви. Правни део посла завршава се код адвоката тог и тог. Након чега се прелази у клинику ту и ту, и тамо се приступа извршењу уговорених радњи. Награда за извршену услугу исплаћује се по констатацији да је посао дао резултат (трудноћа). UZAS! Hladan koncept . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Нека је живо и здраво, а мајци и оцу нека Бог подари мозга. Очито да им недостаје. Па, мозак ових дана и није роба на цијени. Није ово најгоре, што се могло догодити и што се догађа. Свакако, јесте посљедица једног свјетоназора и покушаја да се он јуристички регулише. Занимљиво је, у контексту тога свјетоназора и - питање права нерођеног дјетета. Али ни то данас није роба на цијени. Можда, урушава сам концепт. Ипак, мислим да је ово поштеније него да је преварила неког несрећника кога не воли, чисто да јој направи дијете, да би задовољила своју мајчинску потребу. Чини се, да и у тој ситуацији нико не мисли о дјетету, већ о задовољењу својих себичних потреба. Ипак, да се не дохваћам камена - нека су сви живи, здрави и нека им је Бог у помоћ. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Slazem se, zaljubljenost i udaja divno zvuci, ali nisu sve te srece , zato kazem - krajnje resenje. Sigurno da bi sve to obavila da je naisla na nekog. А зашто није нашла? Одговорност? Зар је касно и у 35-тој наћи себи животног сапутника? Или је ту ипак нешто друго у питању? (=егоизам, индивидуалзима, "љубав без обавеза", и слични либерални тумори). obi-wan and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 А зашто није нашла? Одговорност? Зар је касно и у 35-тој наћи себи животног сапутника? Или је ту ипак нешто друго у питању? (=егоизам, индивидуалзима, "љубав без обавеза", и слични либерални тумори). Ne znam, kaze da je trazila i da nije nasla. I to se desava, jeste tuzno, ali se desava. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Па, мозак ових дана и није роба на цијени. Није ово најгоре, што се могло догодити и што се догађа. Свакако, јесте посљедица једног свјетоназора и покушаја да се он јуристички регулише. Занимљиво је, у контексту тога свјетоназора и - питање права нерођеног дјетета. Али ни то данас није роба на цијени. Можда, урушава сам концепт. Ипак, мислим да је ово поштеније него да је преварила неког несрећника кога не воли, чисто да јој направи дијете, да би задовољила своју мајчинску потребу. Чини се, да и у тој ситуацији нико не мисли о дјетету, већ о задовољењу својих себичних потреба. Ипак, да се не дохваћам камена - нека су сви живи, здрави и нека им је Бог у помоћ. Наравно, није ово дно дна. Видећемо ми још тога много горег, само полако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Slazem se, zaljubljenost i udaja divno zvuci, ali nisu sve te srece , zato kazem - krajnje resenje. Sigurno da bi sve to obavila da je naisla na nekog. Није ту толико срећа у питању. Ради се о томе да смо као друштво постали себични и да је компромис постао непознат. Водимо рат и такмичење уместо да заједно стварамо. А онда се увек нађе и понеко да оправдава такав начин. Договор, договор, договор...па ако не иде онда опет договор. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 А зашто није нашла? Одговорност? Зар је касно и у 35-тој наћи себи животног сапутника? Или је ту ипак нешто друго у питању? (=егоизам, индивидуалзима, "љубав без обавеза", и слични либерални тумори). Ех,"зашто није нашла ?" Немој сад и ти да саветујеш као Тадић, "Срби треба више да отварају приватне фирме". Да је могла нашла би, мада, истина да је почела да га тражи са 25 било би јој лакше ал ајд како год било,боље и овако него никако. Manolis, dragisa, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Мене само изгледа који је то геније направио уговор и како је тај уговор уопште изгледао? Као "Н.Н. (отац) признаје дете, али се одриче свих права која има у вези детета. Такође изјављује, супротно изричитим законским нормама, да се не осећа обавезним да плаћа издржавање за дете. Детету се забрањује да потражи свог оца, јер га отац не жели, отац је само хтео да помогне својој другарици. Потпис и датум". Болес! П.С. Шта би се десило, хипотетички, када би мајка овако зачето дете довела да крсти? Мислим, верујем да би дете било крштено, али шта би неки свештеник рекао мајци? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 А зашто није нашла? Одговорност? Зар је касно и у 35-тој наћи себи животног сапутника? Или је ту ипак нешто друго у питању? (=егоизам, индивидуалзима, "љубав без обавеза", и слични либерални тумори). Александре, извињавам се унапред ако се осетите увређеним, али морам да вас питам како ви,као породично реализован човек, из позиције родитељске остварености, можете да изводите овакав закључак ? Да ли живимо у истом времену ? Много је самих, усамљених, који не могу да нађу партнере. Нешто ми је то много окрутно да су сви они егоисти и либерали у љубави. Мислим да те особе искрено пате што су саме и нереализоване као супружници и партнери и да су им критеријуми за одабир партнера нижи него са 25 година. Avocado and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 А шта ако би се неко договорио па да дете узме отац а мајка пут под ноге? Што је и то необично ? Мислите,колега,да се то не дешава ? Ја познајем једну такву породицу, живе у мом непосредном комшилуку. Отац добро брине о својих двоје деце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Што је и то необично ? Мислите,колега,да се то не дешава ? Ја познајем једну такву породицу, живе у мом непосредном комшилуку. Отац добро брине о својих двоје деце. Не, колегинице, мислио сам на уговорно рађање, о којем је реч у овој теми. Или је господин из вашег примера баш у тој позицији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука