Oglo Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 samo da nešto pitam Mračnjaka,oko ovog surogat materinstva kako misliš da taj zigot nema veze sa majkom koja ga nosi, od koga dobija hranu,čija krv ga hrani?? Apsolutno nikakve genetske veze ne postoje izmedju deteta i zene koja ga rodi u slucaju koji sam opisao... Moj komsija hrani kuce i mogu odgovorno da tvrdim da zbog toga nisu ni u kakvom srodstvu (mada se na prvi pogled cini drugacije ) grešiš,ali silno grešiš sinko -prvo,upravo ovdje tvoj argument o usvajanju ne prolazi -drugo,je li roditelj onaj ko napravi dijete(genetika) ili onaj ko ga hrani ,podiže i ostalo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 ne vidim razliku izmedju ovoga sto si ti napiso i mog komentara koji si citirao. Izvinjavam se puno, pogresno sam procitao... dobar post. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 samo da nešto pitam Mračnjaka,oko ovog surogat materinstva kako misliš da taj zigot nema veze sa majkom koja ga nosi, od koga dobija hranu,čija krv ga hrani?? Apsolutno nikakve genetske veze ne postoje izmedju deteta i zene koja ga rodi u slucaju koji sam opisao... Moj komsija hrani kuce i mogu odgovorno da tvrdim da zbog toga nisu ni u kakvom srodstvu (mada se na prvi pogled cini drugacije ) grešiš,ali silno grešiš sinko -prvo,upravo ovdje tvoj argument o usvajanju ne prolazi -drugo,je li roditelj onaj ko napravi dijete(genetika) ili onaj ko ga hrani ,podiže i ostalo kakve to veze sad ima? Po meni za usvajanje se treba odluciti onda kad ne postoji nacin za genetsko zacece? gde je problem? Svako vise voli da ima sopstveno dete pa tek onda usvojeno... ili je kod tebe drugacije? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 nakon porodjaja to dete sa zenom koja ga je rodila nije ni u kakvom srodstvu... zasto je to toliko komplikovano da se shvati... ja ne shvatam... o ovome sam govorio "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Оно што не разумем (али ни случајно не осуђујем) је, каква је разлика између усвојеног детета и овог што га је родила сурогат мајка. Ако је у питању узраст, има напуштених новорођенчади. Ne razumem kako ne razumes??? 1. Usvoijeno dete nije tvoje ... 2. Dete koje rodi surogat majka je tvoje i to ne samo tvoje nego tvoje i tvog supruga. Ti si mu bioloska majka a tvoj suprug mu je bioloski otac. Знам ја то, Мрачњаче, само, за мене ( то сам и у првом посту нагласила, сугеришући да је то мој,лични став, а не нешто што намећем другима), мени није толико битно да су то моји гени и гени мог мужа.Никад се не зна какву комбинацију ће да направе формирајући нов DNK. И,занима ме да ли си укапирао да, иако сам верник, нисам осудила ,нити одбацила такав вид родитељства. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 nakon porodjaja to dete sa zenom koja ga je rodila nije ni u kakvom srodstvu... zasto je to toliko komplikovano da se shvati... ja ne shvatam... o ovome sam govorio Sta si govorio? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Знам ја то, Мрачњаче, само, за мене ( то сам и у првом посту нагласила, сугеришући да је то мој,лични став, а не нешто што намећем другима), мени није толико битно да су то моји гени и гени мог мужа.Никад се не зна какву комбинацију ће да направе формирајући нов DNK. И,занима ме да ли си укапирао да, иако сам верник, нисам осудила ,нити одбацила такав вид родитељства. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Знам ја то, Мрачњаче, само, за мене ( то сам и у првом посту нагласила, сугеришући да је то мој,лични став, а не нешто што намећем другима), мени није толико битно да су то моји гени и гени мог мужа.Никад се не зна какву комбинацију ће да направе формирајући нов DNK. И,занима ме да ли си укапирао да, иако сам верник, нисам осудила ,нити одбацила такав вид родитељства. Sve je OK пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 nakon porodjaja to dete sa zenom koja ga je rodila nije ni u kakvom srodstvu... zasto je to toliko komplikovano da se shvati... ja ne shvatam... možeš li ovo da objasniš,ali malo podrobnije kako dijete sa majkom nije u srodstvu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 У генетском смислу нису у сродству, јер јајна ћелија и сперматозоид супружника се спајају "у епрувети", и онда убаце у утробу жене која има улогу инкубатора. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 jasno mi je to Lido, ali zašto onda mi slavimo Bogorodicu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 jasno mi je to Lido, ali zašto onda mi slavimo Bogorodicu WOW! Gde ti ode? Cak ni meni ne bi palo na pamet da "bezgresno zacece" poistovetim sa surogat zacecem! Ha! Genijalno! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Ma nemaš ti pojma "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 jasno mi je to Lido, ali zašto onda mi slavimo Bogorodicu Е, то је оно што не могу да схвате атеисти. За њих је све "математика". Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 jasno mi je to Lido, ali zašto onda mi slavimo Bogorodicu Богородичина јајна ћелија је буквално оплођена, али не спрематозоидом, него тајанственим дејством силе Духа Светога. Што значи да је целокупни људски "састав" оваплоћеног Христа добијен од стране Богомајке. Иначе је научно доказано да је јајну ћелију могуће оплодити усмереним енергетским млазом посебне врсте (давно сам гледао емисију, мислим чак на ББЦ-у, у којој је неки лик са Kембриџа, иначе атеиста, допустио ту теоријску могућност у коју не верује; детаља се не сећам - чиме би били "замењени" мушки хромозоми у Исусовом геному, и тсл.). Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука