Jump to content

По уговору направио дете одрекавши се очинских обавеза и права , сурогат мајке

Оцени ову тему

Препоручена порука

jasno mi je to Lido,

ali zašto onda mi slavimo Bogorodicu

Богородичина јајна ћелија је буквално оплођена, али не спрематозоидом, него тајанственим дејством силе Духа Светога. Што значи да је целокупни људски "састав" оваплоћеног Христа добијен од стране Богомајке. Иначе је научно доказано да је јајну ћелију могуће оплодити усмереним енергетским млазом посебне врсте (давно сам гледао емисију, мислим чак на ББЦ-у, у којој је неки лик са Kембриџа, иначе атеиста, допустио ту теоријску могућност у коју не верује; детаља се не сећам - чиме би били "замењени" мушки хромозоми у Исусовом геному, и тсл.).

откад је богомајка исто што и Богородица?

али, свиђа ми се сигурност са којом изговорараш да није било сперматозоида, просто као да си присуствовао  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

st-porfirije 0442_feel

али, свиђа ми се сигурност са којом изговорараш да није било сперматозоида, просто као да си присуствовао  klapklap

Вала заиста:  :) klapklap

Читајући твоје поруке, често се запитам које си ти вере. Не би било лоше да понекад то запиташ и самог себе.

P.S.

@Aleksandrida

Извини због стила, али пробај да ме разумеш, ово је већ превршило сваку меру...

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

klapklap

Inace, smatram da su o ovoj temi samo zene kompetentne da govore!

:)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />  st-porfirije

1765-96-20090311100848.jpeg

Sta se cudis? Surogat majka ili tvoja supruga, sustina je da ti ne nosis bebu i ne mozes da znas kakav je osecaj kad u tebi raste zivi covek, kakav je osecaj kad izadje iz tebe, itd. Pa makar beba i nemala tvoju DNK.

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

Uopste nisam rekao bilo sta o tome ko treba vise da se pita.

Stvar je u tome da muskarac nikad nece znati kakav je osecaj nositi i roditi dete, tako da apsolutno nisi kompetentan (ne samo ti, vec svi muskarci) da nekome kazes "mnogo gledas americke filmove i melodrame... realnost je uglavnom drugacija od onog sto gledas na Hallmarku tj Unevrsalu...". Jer nikad neces(mo) znati kakva je realnost, tj kako ce se osecati (surogat) majka kada bude morala da se odvoji od tog deteta. Bez obzira ciji su geni, sperma, ili stagod, sto bi rekao Meda.

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

Znam kakva je realnost na osnovu iskustva zemalja u kojima je dozvoljen surogat program... i statistika naravno

A po tvojoj logici, ni ti ne mozes da kazes da nisam u pravu jeri i tebi manjka tog majcinskog iskustva... isto koliko i meni...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

али, свиђа ми се сигурност са којом изговорараш...

Апел модераторима: да ли се овоме некако ипак може стати на пут? Без шале, некад уопште нисам сигурна да у питању није диверзија или чак спамбот. Пре неког времена, кад сам ујутру ушла на форум, на 27 узастопних тема последњу реч је имао овај човек, па сам помислила да је форум хакован. Ниједна тема није недостојна његове пажње и ни за једну нема милости. Где се он појави, квалитет дискусије се стропошта тренутно.

Зар овакво булажњење о Богородици може да прође без последица?

Подели на овим сајтовима

Зар овакво булажњење о Богородици може да прође без последица?

питање је сасвим на месту, не видим у чему је проблем.

неки су покушавали да Пресветој прикаче и назив христородица, па је означен као јерес због импликација и инсинуација оних који су фурали тај назив, иако је Богородица заиста и родила Христа.

Подели на овим сајтовима

Nenormalni su oni ljudi koji na ovakav način žele potomstvo. Postoji veštačka oplodnja, postoji usvajanje dece, ali platiti nekom da mi nosi dete- to je bolesno! :D Ovo samo ide u prilog pederima, lezbejkama i estradnim frikovima koje ne žele da budu trudne da bi očuvale liniju dada

A te surogat majke su monstrumi kad mogu devet meseci da nose u sebi dete i posle ih 'ladno predaju "roditeljima" samo zbog novca- kakva bezosećajnost!

Подели на овим сајтовима

али, свиђа ми се сигурност са којом изговорараш да није било сперматозоида, просто као да си присуствовао  :229229229:

питање је сасвим на месту, не видим у чему је проблем.

неки су покушавали да Пресветој прикаче и назив христородица, па је означен као јерес због импликација и инсинуација оних који су фурали тај назив, иако је Богородица заиста и родила Христа.

FYO, такви или слични ликови што су својевремено "фурали назив Христородица" су исто тако фурали причу да "је било сперматозоида" при Христовом зачећу.

И да поновим своје и Милино питање Администрацији: како је могуће да Милана не само да нико није опоменуо у смислу претње пред бан, него га није ни поучио, указавши му на грешку? Зар је могуће да толико свештеника и вероучитеља у админ/мод тиму не сматра да се неупућени читаоци форума могу саблазнити или усвојити погрешне ставове о најсуштинскијим питањима наше вере?! А овамо знате да банујете неистомишљенике по питању црквене политике?

Ах, да, заборавио сам да сам недостојан да ми ико полаже рачуна о руковођењу форумом. И Мила је исто тако недостојна, претпостављам...

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

• Гости

У чему је проблем? Човек пита и има право на то, не доноси он овде догмате. Дакле, није исто када неко намерно вређа људе на форуму и када намерно поставља теме, текстове које издају расколници.

Дакле, одговорите човеку и то је то.

Подели на овим сајтовима

У чему је проблем? Човек пита и има право на то, не доноси он овде догмате. Дакле, није исто када неко намерно вређа људе на форуму и када намерно поставља теме, текстове које издају расколници.

Дакле, одговорите човеку и то је то.

Па добро, али исто тако неко мисли (ево ја) да је епископ Артемије противканонски смењен и рашчињен и још сматрам да би чланови Синода требало да сносе канонске последице због свог чина који је изазвао раскол. Неко други, пак, сматра и да је начин на који је Артемије реаговао на неправедне одлуке Синода у складу са канонима (што ја не сматрам). Требало би онда и да се према нама опходите на наведени начин: "Дакле, одговорите човеку и то је то." А не да опомињете и претите баном.

Ако неко сматра да су те ствари већи прекршаји форумског кодекса од, макар и нехатне, хуле на Спаситеља и Богородицу, ја онда нисам паметан...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...