Srdjan Kotur Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Kad je beg bio cicija-550din!!! Милан Ракић, Срђан Ранђеловић, Јелина and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Od mene za ovaj mesec 300 dindzi a za kasnije videcu. obi-wan and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Може ли се конкретно знати, шта се уствари плаћа за одржавање сајта,коме и зашто? И колико то износи месечно? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 "Time bismo placali sajt, kao i potreban hosting..." Обиван у уводном посту https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Хостинг се плаћа на годишњем нивоу,и да је најбољи није више од 300 евра годишње... gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Заиста не мислим да отац Иван тражи неразумну или непотребну цифру. Он зна најбоље шта, колико и зашто плаћа јер то ради већ дуже време. Немам разлога да сумњам. Лидија Миленковић, Никола Поповић and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Јесте проблем и посао и плата и нама треба такав један човек. Микорист је сигурно један од најбољих администратора за IPboard у Србији. Ајд чујемо се на пп да ти дам његов контакт. poslao sam odavno, ne znam da li ste videli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Хостинг се плаћа на годишњем нивоу,и да је најбољи није више од 300 евра годишње... Koliko znam, mi hosting placamo mesecno, i to prilicno skupo, jer smo na jednom vrlo bezbednom serveru. Ali najbolje da o. Ivan na ovo odgovori, jer ja bas nisam najbolje upucen u taj tehnicki deo foruma. Uglavnom, budi bez brige, ovo sto smo pokrenuli je cista nuzda i potreba. Inace, ako niste primetili, nas forum je s vremena na vreme pod napadima kojekakvih internet fanatika, najcesce su to takozvani ddos napadi, sa ciljem da obore ceo sajt i forum (haker[ov]i kao sto su razni fanaticni ateisti npr., fanaticni albanci, fanaticni ovi, oni...). To se, recimo, vidi kad se nekad strasno uspori rad foruma, ili bude na kratko nedostupan - u takvim slucajevima, sam server na kome je nas forum, sa svojom ugradjenom odbrambenom programskom rutinom, odbija ovakve napade. Zato to i jeste skup server, jer garantuje prakticno potpunu sigurnost... Лидија Миленковић, Срђан Ранђеловић, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 28, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 @@Иван ♪♫, Напоменуо сам му на мејл, верујем да ће се врло брзо јавити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 28, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Хостинг се плаћа на годишњем нивоу,и да је најбољи није више од 300 евра годишње... Брате, ако те не занима рад и опстанак сајта - не видим разлог да коментаришеш нешто што не знаш. Ми сервер плаћамо на месечном нивоу и нап хостинг није sharing већ имамо свој сервер. Зато на годишњем нивоу ссервер кошта око 700-800 евра. Непрестано имамо нападе на сајт и морамо да бринемо за сигурност. То све ради, као и остале ствари које се тичу сајта и сервера. Имамо одржавање софтвера (јер ми не користимо бесплатне верзије) и имамо обавезну према човеку који одржава. Дакле, ниси дужан за сајт ништа. Остави оне којима сајт значи. Толико. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Ја бих приложио исто нешто, али једини начин је да те паре предам некоме у Београду. 1.10. сам горе, врло кратко. Не знам да ли бих стигао до банке да уплатим, па ако је неко вољан да преузме паре нека ми се јави поруком. Ђуро Станивук and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Dragi oce Ivane Znamo koliko kosta sajt i treba i vi nesto da je srece da zaradite od ovoga foruma ,medjutim jedva se skupi da se sve ovo odrzava .Molim vas da otvorite skrill ili pay pal . Pustite ove likove ja vam verujem i meni je to dovoljno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Зоске је навикао на аскезу, он би био задовољан и чисто текстуалним форумом, без икакве графике. То је у неку руку и ствар носталгије "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2013 Брате, ако те не занима рад и опстанак сајта - не видим разлог да коментаришеш нешто што не знаш. Ми сервер плаћамо на месечном нивоу и нап хостинг није sharing већ имамо свој сервер. Зато на годишњем нивоу ссервер кошта око 700-800 евра. Непрестано имамо нападе на сајт и морамо да бринемо за сигурност. То све ради, као и остале ствари које се тичу сајта и сервера. Имамо одржавање софтвера (јер ми не користимо бесплатне верзије) и имамо обавезну према човеку који одржава. Дакле, ниси дужан за сајт ништа. Остави оне којима сајт значи. Толико. И, бре, оче, млого се брзо наљутите "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 uplatih 200 din na skrill aj narode ako treba pomoc oko skrilla javite se Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука