obi-wan Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Мислим да је акција са оним мајцама коју смо започели реална...мислим да би се ту више и брже прикупљало... Ta ideja jeste dobra, ali sad smo bas tesni sa vremenom, i treba nam nesto ODMA`... Drugim recima, prvi datum za uplatu bice brzo ovih dana, kako bismo sto pre resili trenutni nedostatak sredstava... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 E vaka vam čast svima vama koji ste se odmah odazvali, nek vam Gospod višestruko vrati i nagradi za svaki vaš trud, kako vama tako i vašim ukućanima!!! Ђуро Станивук, Лидија Миленковић, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ne mogu da obecam tacnu cifru za duzi period odnosno da obecam da cu toliko i toliko izdvajati svaki mesec,izgubio sam posao,ne radim,ali racunajte da cu svakako izdvajati 500 din mesecno. Nekad mozda malo vise,nekad mozda malo manje,ali eto,ako je bitno otprilike je to ta cifra. Ђуро Станивук, nana, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Eto i od mene 500 kindzosa мирођија, Ђуро Станивук, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 E vaka vam čast svima vama koji ste se odmah odazvali, nek vam Gospod višestruko vrati i nagradi za svaki vaš trud, kako vama tako i vašim ukućanima!!! Већ јесте, зато и дајемо. Лидија Миленковић, RYLAH and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 @@Ђуро Станивук, slava Bogu brate, slava Bogu...samo neka tako bude! Лидија Миленковић, Ђуро Станивук and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Hajde ovako, da ovu temu organiyujemo kao podforum te da svaki mesec otvorimo temu, da postavimo link na nju i svako ko uplati, ako zeli neka se upise. ANovac koji bude visak mozemo iskoristiti kao humanitarnu pomoc nekom od clanova ili nekoj ustanovi kome je zaista potrebno... dakle, moramo tako ljudi, inece gasimo radnju. Prosto, ja nemam odavnoi znage da bilo koga molim za novac. Moje je da na kreativan nacin doprinesem da ovo mesto bude najbolje na netu ali finansijski ne mogu da odrzim... Dakle, postavicemo podofum na kome svako moze da se upise, postavicu sve sta imamo i nacine na koje moze da se uplati i svako ko zeli moze da se upise u knjigu pomagaca za taj mesec. nana, мирођија, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ako neko hoce od nasih clanova, moze da nam da pejpal iz inostranstva a da se kod njega uplacuje. Mi mnogo koristimo paypal ali nemamo nacina, bar za Sada da se iz srbije prima novac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Da li bi bilo umesno da se i na FB stavi link od ove teme? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Да, ево направио сам подфорум где ће сви који ћеле моћи да се упишу АЛИ тек кад дају прилог. Ја ћу сваки прилог да потврдим овде да је стигао. мирођија, Лидија Миленковић, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 И ја ћу одвајати 1000 месечно. Ако нешто претекне, ту је. obi-wan, Deki992, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ako neko hoce od nasih clanova, moze da nam da pejpal iz inostranstva a da se kod njega uplacuje. Mi mnogo koristimo paypal ali nemamo nacina, bar za Sada da se iz srbije prima novac. Онда би било боље да се отвори налог на Skrill.com - Преко њега можете са Виза Интернет картицом да примате новац из иностранства. У том смислу је бољи од Пејпала. Ја тако наплаћујем своје услуге. Имам рачун у Интези, а мислим да може и преко Рајфајзен банке. Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 имам скрил налог а ево је и тема https://www.pouke.org/forum/topic/29233-%D0%B2%D0%B0%D1%88-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 500 у овом налету (у току ових дана) за даље ћу да видим,, боље да не обећавам Мени је најлакше да пошаљем о Ивану пост нетом, најбрже ми је да тако испишем онај формуларр, јел то ок? Лидија Миленковић, Deki992 and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Jeste li razmišljali o reklamama na forumu? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука