flex202 Написано Август 12, 2013 Пријави Подели Написано Август 12, 2013 Koji hosting paket koristite i kod koje firme ako se smije znati?Možda bi mogao da vam ponudim besplatan hosting,ovisno o broju posjeta odnosno opterećenju foruma? zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Уђите на уска врата; јер су широка врата и широк пут што воде у пропаст,и много их има који њиме иду.Јер су уска врата и тесан пут што воде у живот,и мало их је који га налазе".Јеванђеље по Матеју 7:13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Не видим ни једног атеисту да се заложио за помоћ :.mislise. Ја ћу колико могу... мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 napravite Skrill nalog veoma se lako prebacuje movac online a posle toga jako jednostavno u bankovni racun ili na Visa,Master,Maesto ili American Express kartice www.skrill.com Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ја и отац Иван покренули смо ову акцију наиме Скрил је веома једноставан електронски процесор ја којим се веома лако пребацује новац на све врсте картица и на банковни рачун такође и са картица новац се веома лако пребацује на Скрил налог користи те следећи линк за регистрацију Вашег Скрил налога https://account.skrill.com/signup?rid=38246547 при завршетку регистровања неопходна је верификација Скрил налога која је такође јако једноставна и браза... ево уплате које сам ја уплатио оцу Ивану од 300 динара и тиме смо дали пример и предлог за ову добровољну и неопходну иницијативу ради опстанка портала и форума за сва питања и помоћ око налога ту смо w.a.mozart and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 акција је кренула https://www.pouke.org/forum/topic/28744-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0/ Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Много је 1% колико Скрил узима. Рецимо, ако се шаље из банке у иностранству на девизни рачун код банке у Србији, провизија је око 0,1% "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 @Rosic I. Zarko ovde su vam postovi https://www.pouke.org/forum/topic/6872-manastir-ostrog-verovanja-putovanja/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Molim vas da napravite skrill nalog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 25, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Од смс сервиса за сада нема ништа. Све сам се распитао. Ево, ближи се крај месеца, молио бих да помогнемо да могу да уплатим хостинг и апдејте појединих ствари на сајту, као и да дамо неки динар техничком админу (Мирославу), јер му је потребно да надогради компјутер , а у веома је тешком материјалном стању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Што рече пре неки дан један шаљиви семафор-просјак у Београду: "Ајмо, порез, порез..." Не, стварно, људи, ако нам значи овај форум, дајте да му обезбедимо редовну финансијску стабилност. Лично сматрам да идеја поп-Ивана о некаквом тамо vip-чланству нема много смисла, али није ни битно. Заиста, ако нам значи одржаћемо га, а ако нам не значи - онда не треба ни да постоји. И ћао. Кад већ Црква наша као институција није заинтересована да подржи обај сајт, онда он мора да се држи на својим члановима, који су већином уједно и чланови Цркве. А ако Црква ни институционално ни, да кажем, народски (тј. кроз нас као своје чланове) није заинтересована за овај сајт, онда ће макар остати прича како је један поп Иван био покренуо много добру ствар, и не само покренуо него је изгурао на завидни ниво, али је онда она пукла због немања пара. мирођија and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Treba da se odredi jedna tacna minimalna cifra, tako ce ljudima da bude mnogo lakse da se odluce da daju. Npr. 200 ili 300 din. mesecno. Ili 500 ko moze. To ovako jeste malo, ali kad nekih 200 ljudi da po toliko to je 40-50.000 ili vise mesecno. Znaci, samo dobra organizacija, i da lepo svako uzme na sebe tu mini-obavezu. Postavi se lepo tema na kojoj cemo svi pismeno da se obavezemo da dajemo po toliko, jer je upravo to problem. I odredi se vreme u toku meseca kad cemo da dajemo. Sigurno nije da ljudi nece da daju, nego niko da iskoraci prvi, jer misli da je usamljen ili da ih malo ima sto daju. Dakle, danas da otvorimo temu na kojoj cemo da skupljamo pismena prijavljivanja ko sve hoce da daje mesecno po toliko, ili i vise, naravno... ..................................... Ajde, ovo svakako mora da uspe... Лидија Миленковић, мирођија and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 @@obi-wan, Слажем се... Тако ће тачно колико имамо новца. Једоставно, ако немамо новца, нема ни Поука. Размишљали смо да људи који помажу Поуке добију посебне бенифиције на сајту, да на неки начин буду у уредничком тиму, да имају додатне изгледе сајта, додатне опције итд... Хајде колико вечерас ово да формирамо. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Месечна чланарина. Ко се претплати на годину дана унапред има неке бенефиције и ето. Првих месец дана пробно и бесплатно. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ja cu negde u neko popodne da postavim temu, da bi sto vise ljudi videlo odjednom, i stavicu link i ovde. @Goca Pa pazi, ne bi ja to rekao da je neka clanarina, ako nekad (kad Bog da) sajt nadje ozbiljnog saradnika i sponzora, nece vise da bude potrebe za sakupljanjem novca od strane clanova. Ovo je prosto trenutna situacija, mi `ocemo da odrzimo sajt i forum, a posto za sad nemamo drugog nacina - sami cemo da se organizujemo. Sajt je uvek bio i bice besplatan za sve clanove, ovo je samo momentalna potreba oko tehnickog odrzavanja, koja diktira ovakve akcije... i ja sam bas nesto siguran da ce sve to lepo da prodje i da istraje... Лидија Миленковић and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Би радо помогла, али немам пребијеног цвоњка, ако ми вјерујете! obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука