Макрина Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Добро,бре,може ли неко некад овде нешто да помогне без изношења свога става на 10 страна? Стварно ми је безвезе више.Ајде да урадимо нешто,лепо,ћутећи,једноставно помогнемо. А,да знате,ако постоји добра воља,можеш и преко океана послати писмо и у њему завући 10,20 еура...ко ће то отварати да ти гледа? Ајте,молим вас... Па јел тако? PD је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Знам, зато и питам, јер код нас постоји једино "предузетник" (што би ваљда било ваше физико - правно лице, онај који одговара целом својом имовином за пословање) и "правно лице" (ограничена одговорност углавном, мада има и других модалитета). Први пут чујем, па ми било необично и занимљиво. Da, tačno tako. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Pa baš zbog toga im se ti doprinosi za penzije i uplaćuju kako ne bi morali počet otvarat svoje privatne firme kako bi se udržali u životu, u tom slučaju bi prije ili kasnije svi postali preduzetnicima a savim prestali biti sveštenicima. Ne bi stigli to sve odjednom, na obe strane. A protivi se to i Jevanđelju, kad staviš ruku na plug ne obaziri se nazad... Nisi procitoa post koji sam ti linkovao pricas o stvarima koje nisu tema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Драги пријатељи, морам да вас опет замолим и подсетим да опет треба да уплатимо хостинг и да смо прошле Ваше уплате искористили за куповину месечног хоста од два месеца, куповину модула за форум и новог сервиса за будући Адресар. Молим вас да помогнете јер једино од тога зависи даљи рад сајта. Богу хвала, на целом порталу има свих потребних информација о свему што вас занима. Но, највеће богаство сајта су управо људи који овде пишу, читају, помажу, сарађују, критикују... Начин на који можете помоћи детаљно је описан овде. Молим људе из иностранства да се такође организују и помогну. Верујем да има оних који су у могућности: https://www.pouke.org...page.php?id=54/ --------------------------------- Молим све који су помогли или редовно помажу да ЖРУ живи и ради на радост наше Цркве и свих добронамерних људи, да на мејл [email protected] пошаљу списак имена живих и упокојених сродника и пријатеља да се молим у Литургији. Ја највише што могу као свештеник да дам јесте молитва у Литургији. Ту ћу се молити за ваше здравље и напредак, као и за покој душа ваших сродника и пријатеља који су нас напустили са овог света и који чекају Васкрсење мртвих. . Drasko Badzic, Dragan Živković, gago.m and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СИНОВИ СЛОБОДЕ Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Драги пријатељи, морам да вас опет замолим и подсетим да опет треба да уплатимо хостинг и да смо прошле Ваше уплате искористили за куповину месечног хоста од два месеца, куповину модула за форум и новог сервиса за будући Адресар. Молим вас да помогнете јер једино од тога зависи даљи рад сајта. Богу хвала, на целом порталу има свих потребних информација о свему што вас занима. Но, највеће богаство сајта су управо људи који овде пишу, читају, помажу, сарађују, критикују... Начин на који можете помоћи детаљно је описан овде. Молим људе из иностранства да се такође организују и помогну. Верујем да има оних који су у могућности: https://www.pouke.org...page.php?id=54/ Помаже Бог, не отвара се слика са уплатницом, проверите још једном па јавите кад буде поправљено али мени се преко Гугл Хрома не види Свако добро од Господа ---------------------------------------------- СИНИ СЈАЈНО СУНЦЕ СА КОСОВА, НЕ ДАМО ТЕ ЗЕМЉО ДУШАНОВА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Бог ти помогао,хвала на упозорењу, поставио сам сада да се види. А ево и овде свих потребних података за оне који желе да нам помогну:Пример уплатнице из Србије (овако треба да буде попуњено)Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)Intermediary:BCITITMMIntesa Sanpaolo spaMilanoIltaly________________Account with institution:DBDBRSBGBanca Intesa ad BeogradMilentija Popovica 7b, 11070 Novi BeogradRepublic of Serbia_________________Beneficiary customer:IBAN RS35160533020070178824IVAN CVETKOVICJUG BOGDANOVA 32/437000 KRUSEVACSERBIAАко неко жели да помогне и пошаље помоћ постнетом или на било који други начин најбоље је да ми пошаље приватну поруку овде на форуму да му појасним или не мејл [email protected] Хвала свима који схватају озбиљност овог сајта и желе да помогну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Желим са Вама да поделим једно писмо које сам данас добио, које ми свакако много значи и даје снагу да наставимо даље, да направимо још много тога доброг и корисног за све који овде дођу, да и на овај начин изграђујемо Цркву. Линк ка писму И даље молим све вас који желите да помогнете, да то и учините. Све то добијемо ми улажемо у сајт, у хостинг (цео сервер са троковима одржавања кошта 100 евра месечно) и ако Бог да да и другим људима помогнемо. Сигуран сам да ће у будућности из свега овога да израсте фонд за православну мисију, али све то зависи од нас самих. kron, Zoran Pavic, коЖељ њацИ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Свака част! А и за ћирилично писмо свака част ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Има оних који не могу да помогну другачије, већ само преко поште, што исто није лош начин. Хвала сестри Владислави од срца: http://i.minus.com/iqiWP2L5fdqOO.jpg Сећате се сви овог писма, исто је послато преко поште: https://www.pouke.org...а-од-посетиоца/ Ако неко жели да помогне и да пошаље преко поште свој прилог са ЖРУ то може учинити на адресу Иван Цветковић ул. Попов сокак (сам сам тако дао име улици јер код нас и нема улице) 35218 Дубока код Јагодине Молим вас да пошаљете и ваша имена живих и упокојених да помињем на Литургији Од срца хвала у име Администрације портала Поуке.орг и форума ЖРУ DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Попов сокак бр 1 , даље ни нема бројева Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 ма можеш да ставиш број 1, можеш који хоћеш у селу сви знају где живи поп Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Јул 11, 2012 Пријави Подели Написано Јул 11, 2012 Има оних који не могу да помогну другачије, већ само преко поште, што исто није лош начин. Хвала сестри Владислави од срца: http://i.minus.com/iqiWP2L5fdqOO.jpg Сећате се сви овог писма, исто је послато преко поште: https://www.pouke.org...а-од-посетиоца/ Ако неко жели да помогне и да пошаље преко поште свој прилог са ЖРУ то може учинити на адресу Иван Цветковић ул. Попов сокак (сам сам тако дао име улици јер код нас и нема улице) 35218 Дубока код Јагодине Молим вас да пошаљете и ваша имена живих и упокојених да помињем на Литургији Од срца хвала у име Администрације портала Поуке.орг и форума ЖРУ Predivno je ovo anonimno pismo. Neka je slava i hvala Gospodu koji sve vidi, zna i može i našoj Majčici Presvetoj Bogorodici. Hvala i Vama oče Ivane, što uvijek imate vremena kada Vam se obratim za savjet i molitvenu pomoć. Znam da imate mnogo obaveza ali ipak nikada niste rekli da ste umorni. Neka Vas Gospod podrži u Vašim dobrim djelima i namjerama kao i sve Vaše i Administraciju portala. Portal Pouke i forum ŽRU su biseri pravoslavlja, živa voda sa izvora duhovnost. Svima neka je srećan današnji praznik Sveti Apostoli Petar i Pavle. мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Хвала сестро, много нам значе ове речи да будемо још бољи. Свесни смо да имамо мане и грешке но имамо добру намеру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 12, 2012 Пријави Подели Написано Јул 12, 2012 Значи може и новац у коверту да се стави и тако пошаље? Да ли сам добро разумео? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 13, 2012 Значи може и новац у коверту да се стави и тако пошаље? Да ли сам добро разумео? Да, наравно... горе је адреса. За све ближе информације можете послати пшшоруку на мејл [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука