Oglo Написано Фебруар 26, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2012 naravno nije forum kriv "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Фебруар 27, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2012 Jeste da malo kasnim, al eto i ja da se upisem. Ovako. Pre svega, zelim da se izvinim Winuxu sto sam ga onomad nazvao retardom. Jeste da nije lepo, al doslo mi u trenutku pa sam nekako morao. Trudicu se da se ne ponovi. Zatim, zelim da se izvinim Dejanu sto ne koristim plusice. Volim da teram inat, pogotovo kad mi se nesto cini strasno glupim, al pokusacu i to pravilo da postujem(iako se moje misljenje o tome nije promenilo). Dalje, zelim da se izvinim i drugom Dejanu(Solomonu) za sve ono sto sam rekao u nasim kratkim raspravama na pp. Opet je bilo u pitanju teranje inata i moja zelja da se besciljno raspravljam oko svake moguce sitnice. I na kraju, zelim da se izvinim Aleksandru i Bartu. Obojici zbog onih nasih rasprava o sekularnosti(priznajem da preterujem i to svesno),a posebno Bartu zbog onih nasih rasprava na pp, kao i na jednoj temi o politici(valjda tema o Dverima il tako nesto). Tolko od mene. Mozda sam nesto zaboravio, al mislim da je to sve. xD Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Izvinjavam se svakome ko se ikada na ovaj ili onaj nacin osetio lose zbog mene. zru Brate, tebi je Bog sve unapred oprostio zato sto si ateista ! Dobrodosao u klub kojima su gresi oprosteni i opravdani krvlju jagnjetovom. Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Ovo je genijalna tema, jer ljudski je griješiti a hrišćanski priznati i zatražiti oproštaj! Ajde da je držimo aktivnom i tako izbjegnemo eskalaciju sukoba, zlopamćenje i odbacivanje ljudi umjesto da vježbamo trpeljivost i prihvatanje. Sad teži dio: bila sam oštrija i grublja, a da sam ja svjesna, pa poodavno, 2011. Jednom prema Protagorasu i jednom prema Milosavljeviću. (Oni su možda zaboravili ali ja nisam). Jeste da su me izazvali, ali to nije opravdanje. Milosavljević je tu pa mu se izvinjavam. Žao mi je ali zaista kad sam nekog izazvala da ima neprimjereno ponašanje prema meni. Trebala sam umjeti bolje. Za ono čega nisam svjesna a nekog je povrijedilo, ili razočaralo, ili sablaznilo, iskreno mi je žao. Naročito za one mlade ljude koji su mi pisali očekujući od mene neki savjet ili pomoć a ja ih razočarala. Никола Поповић, Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Људи који не желе да вам се извине су они што желе да изнова проживљавате ту ситуацију, да патите, у крајњој линији да будете негативни и ви изазивате бол другим људима којима сте окружени а који су вам драги. Зато се извините себи и ослободићете се те особе. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 @@Рада., опрости што сам ти похвалио слику и натерао те да се осећаш непријатно... http://www.youtube.com/watch?v=ymKh36HUlUM "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Извињавам се Драгани, нисам била непристрасна сваки пут. Сорри Драгана 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Праштајте, оци, браћо и сестре! Јер вас увредих и саблазних својим писањем! molimoli Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ja molim za oprost sve one koje svesno i nesvesno uvredih svojim pisanjem.. Arsenija, Sanja Т. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 :fmqmtx: :fmqmtx: :fmqmtx: ево и 3 метаније праштајте браћо и сестре Milena B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 ... Oprostite . Nisam htela namerno . .kov. Nisam htela da gurnem u internet blato forumase svoje ,nisam htela namrno da prodjem po sred bare sa svojim novim dzipom i isprskam vase glanc nove profilne slike... Nisam namerno . Oprostite ,ja sam kriva. Zao mi je .Dozvolite mi da ispravim gresku...na sebi svojstven nacin. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 P.s. Oprastam i ja vama sto niste pisali na mojoj temi o posnom jelovniku. Bese to velika tema .Ozbiljna,ali sta da se radi sad,mnogo ce vode proci Dunavom i Savom dok se ta greska ne ispravi i ne ozivi nepravedno zanemarena tema ... =) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 P.s. Oprastam i ja vama sto niste pisali na mojoj temi o posnom jelovniku. Bese to velika tema .Ozbiljna,ali sta da se radi sad,mnogo ce vode proci Dunavom i Savom dok se ta greska ne ispravi i ne ozivi nepravedno zanemarena tema ... =) Е, сестро, полако. Има ги ископамо и ту тему. Ћекни мало. Ало, народе жруовске републике, џврљајте по добрим темама. Много се од нас очекује. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Опростите, ако сам кога увредила. Нека вам буде свима благословен пост, браћо и сестре. Драгана Милошевић, JESSY, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Oprostite i meni. Brza sam na jeziku... JESSY, Данче*, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука