Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А шта тебе брига којим писмом неко пише? Зар није то његова лична ствар? западу који жели да нас потпуно уништи Нико не жели да нас уништи. Углавном сами себе уништавамо... Милан Ракић and Sudija је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Нико не жели да нас уништи. Углавном сами себе уништавамо... Kako niko kad je poznato da mi Iluminati u Koka Kolu stavljamo latinicijum. Specijalni hemijski element koji tera ljude da pisu latinicom. :p Милан Ракић, Grizzly Adams and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Зато ја пијем лимунаду и видиш да сам безбедан... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Нико не жели да нас уништи. Углавном сами себе уништавамо... Naravno da niko ne želi da nas uništi.Nikad niko neće uništiti nešto što može da se iskoristi.Nas samo iskorišćavaju i muzu jer tako i treba da s postupa sa narodima koji se ponašaju idijotski kao mi. Mi smo jedna velika farma,skoro kao ona na pinku .smesko. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Зато ја пијем лимунаду и видиш да сам безбедан... За такве као ти припремили смо ГМ лимунове и лимете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Россия Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 За такве као ти припремили смо ГМ лимунове и лимете Сваки плод по кило мери, а тек што сија у мраку... Juan Valdez and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 За такве као ти припремили смо ГМ лимунове и лимете. Mislis iЛимун i iЛимунаду? Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А може ли Србија? Россия и Сербия Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Россия и Сербия Српска латиница не ваља, а ове стране куке и кваке ваљају... Још страну земљу ставио испред своје. Изе`м ти "патриотизам". Sudija, Ћириличар and Dragi је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Српска латиница не ваља, а ове стране куке и кваке ваљају... Још страну земљу ставио испред своје. Изе`м ти "патриотизам". Nije to patriotizam nego tandrkanje po rastimovanoj rusofilskoj balalajci. Nista manje polupana zivotna filozofija i politika od jodlovanja pred briselskim kazanom. javor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 А може ли Србија? Не може,да је и теби ваљала,остао би у њој... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ni Rusija ni Zapad. Ja sam za Nesvrstane. To su naša braća. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 ne, nego treba tražiti duhovnost i sunce tamo gde zalazi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Не може,да је и теби ваљала,остао би у њој... Па неузвраћена љубав, шта да радиш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука