Jump to content

Насилно преваспитавање штићеника

Препоручена порука

Ja sam pozvala na forum nekoliko jako,jako pametnih,obrazovanih  i religioznih,

ali i pristojnih i lepo vaspitanih ljudi.

Vidim da se jedan od njih i javio i rekao da se prijavio, ali verujte mi, posle ovakvih infantilnih

odgovora ( pa josh jedan za drugim) ljudi ce se kloniti bilo kakvog pisanja ovde.

A to ukljucuje i moju malenkost.

Mozda se omladina lepo zabavlja saljuci i postujuci ove smajlije, ali to nikako ne moze za mene

da bude motiv za bilo kakvu dalju prepisku.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче излечења, с обзиром да није у питању само физичка зависност већ најпре психичка, не може се олако тврдити да је дошло до излечења самим "скидањем" са нпр. хероина. У том смислу, заиста се не може до излечења доћи силом, ма колико изгледало да су резултати високи. Уколико се душа, или друкчије психа, не излечи, свако физичко "скидање" је само одлагање проблема. А душа се никад не може излечити силом.

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

??? ?? ???? ????????, ? ??????? ?? ???? ? ?????? ???? ??????? ????????? ??? ?????? ????????, ?? ???? ?? ????? ??????? ?? ?? ????? ?? ???????? ????? "????????" ?? ???. ???????. ? ??? ??????, ?????? ?? ?? ???? ?? ???????? ???? ?????, ?? ?????? ????????? ?? ?? ????????? ??????. ??????? ?? ????, ??? ???????? ?????, ?? ??????, ????? ??????? "???????" ?? ???? ???????? ????????. ? ???? ?? ????? ?? ???? ???????? ?????.

Vraticu se na ove americke kampove ( ali ponavljam nemaju nikakve veze sa zavisnicima od droge).

Tamo je poenta da se silom,prisilnom i uzasnom disciplinom lomi volja covekove linosti.

Ako bi ovo batinjanje  bilo stvarno tako zdravo i otklanjalo zavisnost od droge onda se

postavlja pitanje, zasto ne primeniti ovaj sistem i na pedofile,mozda i homoseksualce,

lopove,sitne i krupne kriminalce? I pedofilija je bolest kao i zavisnost od droge.

Подели на овим сајтовима

Немојмо мењати тезе.

Тамо људи нису лечени батинама, већ је само мањи број њих добио батине кад није било друге. А добили би их сигурно и у психијатријској установи.

Уосталом, можемо ми овде да теоретишемо до миле воље и да говоримо да то није могуће, али нам бројни живи примери показују резултате. (На жалост, сад нам и мртви показују неке друге резултате)

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

??????? ?????? ????.

???? ???? ???? ?????? ????????, ??? ?? ???? ???? ???? ??? ????? ?????? ??? ???? ???? ?????. ? ?????? ?? ?? ??????? ? ? ??????????????? ????????.????????, ?????? ?? ???? ?? ??????????? ?? ???? ???? ? ?? ???????? ?? ?? ???? ??????, ??? ??? ?????? ???? ??????? ???????? ?????????. (?? ??????, ??? ??? ? ????? ???????? ???? ????? ?????????)

Ne,ne, u psihijatriji se niko ne prebija. Tamo su metode isto jako nehumane i strashne ali je to farmakologija,

nikako fizicko nasilje.

A ovo ti zlata vredi kada kazesh:

samo manji broj dobija ljopate jerBo nije bile druge, a da li ima druge odredjuju laici.

Mozda su najgore batine dobijali bash oni koji nisu bili voljni i na taj seksualni akt. Sta mislish o tome?

Подели на овим сајтовима

Mozda su najgore batine dobijali bash oni koji nisu bili voljni i na taj seksualni akt.

?? ?? ?? ?? ????????? ????????, ??????? ???, ?????? ????????? ????? ????? ????.

Ma samo insinuacija s moje strane. Iz prostog razloga sto se o ovom delu cele ujdurme

ovde ne disktuje. I tachno je to sto kazesh. Narkomani lazu uzasno.

Ali zato njihovi roditelji ne lazu..Barem ova nekolicina koja se pojavljuje u javnosti i

pricha naucno fantasticne priche.

Подели на овим сајтовима

помаже Бог! ми смо са планете Земље! желимо добру вољу међу људима, мир на Земљи и славу Богу на висини! са које планете сте ви?

Mislim da narkomanija nije neki goruci problem u Srbiji, ali ni u svetu. Problem su dileri,kriminalci

koji u velikom stilu korumpiraju citave drzave.

јел ти ово озбиљно, ја сам се радовао саговорнику а не напрасном одсуству разложног резоновања  0202_238

Uostalom, mozda bi bilo uputno da neko iznese i statisticke podatke ( ali ako je moguce neke validne,

a ne od ruskih vladika)koliko narkomana u Srbiji godisnje i umre od droge.

али да теби одговарају јел'да? и да вагамо онда њихове животе? један горе доле, какве везе има ионако  confused confused confused

HIV ima ponajmanje veze sa narkomanijom. Mislim stvarno ne treba meshati frogs and grandmothers.

још ће да испадне ХИВ болест настала од хетеросексуалаца, а не хомосексуалаца и интравенозних наркоса  klapklap

Ja licno imam poverenja u farmaceutske kuce ( i pored toga sto znam  da je i to jedan gadan lobi,

ali izbora nemam)kao i poverenja u Siemens,GE,Philips zahvaljujuci cijim aparatima danas zivimo barem 20 godina duze nego pre 100 godina. I to su moji reperi za dobro i zlo.

фармацеутске куће које продају кокаин у виду капи за очи на прескрипцију? они исти што заједно са дуванском индустријом никако да означе дуван као штетну супстанцу? или они што проблају лекове наци методама на бебама и трудницама које немају шта да једу, па се продају?

шта фали ЛЏИју, Самсунгу и Мацушита Корпорацији?

Inache iznositi podatke o stetnosti metadona pa josh kada to rade ljudi iz cisto nekih ideoloshkih razloga, meni je ,ali i ne samo meni, malo besmislino a josh vishe neuverljivo.

не дај Боже да дирнемо у метадон, да ли си уопште стигла да прочиташ текст или опет прескачеш дужине? идеолошки разлози кажеш, па јел има неки који би ти одоговарао, рецимо медицински разлози? joooj

Подели на овим сајтовима

Ja sam pozvala na forum nekoliko jako,jako pametnih,obrazovanih  i religioznih,

ali i pristojnih i lepo vaspitanih ljudi.

Vidim da se jedan od njih i javio i rekao da se prijavio, ali verujte mi, posle ovakvih infantilnih

odgovora ( pa josh jedan za drugim) ljudi ce se kloniti bilo kakvog pisanja ovde.

A to ukljucuje i moju malenkost.

Mozda se omladina lepo zabavlja saljuci i postujuci ove smajlije, ali to nikako ne moze za mene

da bude motiv za bilo kakvu dalju prepisku.

?????? ?? ?????????? ?????, ????? ??  klapklap

???? ???? ?? ?? ?????, ???? ????, ???? ????? ???? ???? ?? ?? ???????? ??? ???????? ????? ??????? ??????  joooj

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...