Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 A ovima koja sam ja automatski minus na forumu!!!! Pa sta da kazem? Kada ovo citaju sta i kako ti mene ovde predstavljas ( a veruj mi imaju vishe poverenja u mene,moje misljenje i stavove nego u tvoje) verovatno se nece ovde ni uclaniti, ali ni javljati. Najsuper su forumi istomisljenika, samo napishesh uvodni post, sedamnajest forumasha stavlja ili smajlije ili opali sa copy/paste carshafima ili stavi sijaset linkova na svim mogucim jezicima ovog sveta ne bi li dokazali nesto sto niko i ne cita. Odlicna je ovda preporuka i za sve buduce forumashe koji ce sada navaliti na forum. Cim se ja izgubim odavde. A narocito je divna preporuka za ove ljude koje sam ja pozvala na forum. Uzivaj ti samo. ???? ?? ????? ?? ???? ?? ???????? ??? ??? ????? ?? ?????????? ?????, ????? ?????????? ?????? ????????? ???? ???? ?? ??????? ???????????, ???? ?? ?? ????? ?????????. ??? ?? ????? ????????? ????? ???? ????????? ???? ?????, ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ???? ... ????, ???? ?? ??????? ?????????? ???????? ?????????, ???????? ???? ????? ?? ??????? ? ???????, ? ??? ???? ? ???? ?????. ???? ?? ?? ??????? ?? ??????? ??????? ? ??????? ?????????? ???????? ?? ?? ???? ?? ???? ??????? ???? ? 6 ?????? ?????? ???? ?? ????????? ???? ??????????? ???????? ?????? ???? ??????? ??? ?? ?????????? ?????? ??????????? ? ????????? ???? ?? ????? ???? ????????. ???? ????????? ???????? ?? ?????? ?? ????? ? ???????? ?????????? ???????? ? ??????? ???? ?? ???? ????? ??? ???????? ? ???? ???? ?? ?? ?????????. ?? ??????? ?? ???? ???? ?? ????????? ?????? ??? ???? ??????????? ? ??????????????? ??????????? ?????? ????? ?????????, ???? ?? ???? ??????? ? ????? ????????, ? ?? ?? ??????? ?? ??????? ????????? ? ??????? ?????? ?????? ?????? ? ??????? ???? ?????? ???? ?? ??????? ??????? ?? ??? ???????. ??????? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????????? ?????? ???? ? ?? ?? ?? ??? ???? ????? ? ???? ?? ????? ???????? ?? ????? ? ?????? ?? ???? ? ???? ???????, ? ?? ?????? ????????? ? ?????????? ?????????? ?? ????? ??? ??? ????????? ??? ??????? ??????????? ????. ????? ?? ????? ?????? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 u cenatar crna reka su mogli da dodju i u krizi i vec detoksikovani narkomani. s tim sto su vremenom poceli samo da dolaze u krizi. znaci, centar je postao urgentni centar za narkomane. bilo je slucajeva da ih dovezu do ulaza u centar otvore vrata gurnu ih odmagle niz put i ne okrenu se. covek ostane da se koprca na zemlji. ?? ?? ?? ??? ?? ???? ????????? ?? ??? ???? ?? ?? ???? "??????" ??? ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ????? ?????? ?? ???????? ??? ???????? ??? ????????.??? ???? ?????? ??? ????? ?? ????? ????????? ???? ???????,???????? ?? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ?????,????.?????? ???? ?? ?? ?????? ??????? ????????? ?? ?????? ??????? ???? ?? ??????. ????, ?? ????????? ?? ????? ?????? ???? ?? ??????? ????????? ??? ??????????? ????????? ?? ???????? ????? ????? ???? ? ?? ?? ???? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ?? ???? ??????????? ? ??????????? ? ????? ?? ,??? ??? ???? ???? ???????,? ???????? ???????? ??????? ????????. ? ??? ???? ???? ?? ?????? ??????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 u cenatar crna reka su mogli da dodju i u krizi i vec detoksikovani narkomani. s tim sto su vremenom poceli samo da dolaze u krizi. znaci, centar je postao urgentni centar za narkomane. bilo je slucajeva da ih dovezu do ulaza u centar otvore vrata gurnu ih odmagle niz put i ne okrenu se. covek ostane da se koprca na zemlji. ?? ?? ?? ??? ?? ???? ????????? ?? ??? ???? ?? ?? ???? "??????" ??? ??? ? ??? ???????? ?? ??? ????? ?? ?????? ? ?? ??????? ????? ? ??? ????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ?? ???? ??????????? ? ??????????? ? ????? ?? ,??? ??? ???? ???? ???????,? ???????? ???????? ??????? ????????. ? ??? ???? ???? ?? ?????? ??????? ? ?????????? ?????? ??,??? ?????? ?? ???? ?? ?? ????????? ?? ?????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ? ??? ???????? ?? ??? ????? ?? ?????? ? ?? ??????? ????? ? ??? ????? ... ??, ????, ??? ??? ???? ?????? ???? ?? ???????? ?? ??????, ????? ????? ??????? ?? ???? ???????? ?? ???????? ???????. ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ?? ????, ????? ?? ? ? ????? ??????? ?? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 u cenatar crna reka su mogli da dodju i u krizi i vec detoksikovani narkomani. s tim sto su vremenom poceli samo da dolaze u krizi. znaci, centar je postao urgentni centar za narkomane. bilo je slucajeva da ih dovezu do ulaza u centar otvore vrata gurnu ih odmagle niz put i ne okrenu se. covek ostane da se koprca na zemlji. ?? ?? ?? ??? ?? ???? ????????? ?? ??? ???? ?? ?? ???? "??????" ??? ??? ne zna se posto ni policija nije mogla da im udje u trag. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ne zna se posto ni policija nije mogla da im udje u trag. ??? ?? ???????? ?????, ?? ? ??? ??? ???? ?? ??????? ??????, ?????? ?? ?? ??? ???? ?????? ????? ?? ?? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ne zna se posto ni policija nije mogla da im udje u trag. ??? ?? ???????? ?????, ?? ? ??? ??? ???? ?? ??????? ??????, ?????? ?? ?? ??? ???? ?????? ????? ?? ?? ????? naravno da je hteo da ostane. veliki broj je hteo da se leci. ja sam bila svedok kad su dolazili izdrpani i bez jedne stvarcice, ne znam uospte kako su stigli do centra, i mole da budu primljeni. i budu primljeni. bilo je naravno slucajeva da su hteli da idu, otac razgovara vise puta sa njima, daje im objasnjenja zasto je bolje da izdrze da ostane, sta ih ceka van centra ako odu u takvom stanju, kaze im da razmisle dan-dva pa ako hoce da idu nek idu. veliki broj njih se predomisli. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Медо, имаш ли случајно на компу већ нешто скинуто од тих предавања? Занима ме емисија о наркоманији са о. Браниславом и предавање у организацији цркве Св. Трифуна. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Мултимедија - аудио - духовна предавања - брак и породица - Хришћански брак и породица 1 и 2 То је трибина код о.Дејана Дејановића, на којој отац прича и о наркоманији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ?? ???? ??? ,??????,?????? ????? ?? ???????? ????????? ?????? ? ??????? ?? ?? ??? ?????.?? ??, ??????, ???????????? ?? ???? ? ???????, ???? ?? ??????????? ?????????? ? ????? ? ???????? ?????????, ??????? ? ???? ??? ?? ?? ?? ????? ? ???? ?? ?? ?????? ???. ? ?? ?? ?? ?????? ? ?????. ??? ?? ??????? ????? ?? ???? ???????? ?????? ?????? ? ???? ?? ??? ???? ???? ?? ?????? ?????? ???? ???? ???? ? ?????????. ??????? ?? ?? ??? ???? ???? ?? ?? "???????? ?????? ?????????", ??? ???? ? ??? ????? ?? ????? ?????? ????????.? ????? ??????? ????? ?? ???? ???????? ??? ?????????? ? ?? ?????? ???????... A ovo ti zlata vredi kada kazesh: samo manji broj dobija ljopate jerBo nije bile druge, a da li ima druge odredjuju laici. ?????? ?? ?? ?? ???? ???? ?? ???. ?????? ???Mozda su najgore batine dobijali bash oni koji nisu bili voljni i na taj seksualni akt. Sta mislish o tome??????? ?? ?? ??? ?????????? ???????????. O metadonu i uspesima u terapiji nije potrebno da budem ovde informisana. Pismena sam,zivim u zemlji gde je to i najuspeshniji nachin lecenja pa tako nije ni potrebno da citam copy/paste carshafe preneshene u prevodu iz ruskih medija. Ne koristim ruske lekove, ruske aparate,kompjutere, zasto bih verovala ruskim specijalistima za stvari koje ne razumeju. ?????, ???? ???????? ?? ????? ???????????, ??? ????? ?? ??????? ???????????? ? ???????? ? ?????? ????? ?? ???? (?? ?? ?? ???? ????????????? ??? ??, ?? ?? ???????? ????????? ?????? ??????, ?? ?? ?? ?? ?????? ??????? ????? ???????, ?????? ?? ?????? ????????? ?????)? ??? ??? ???? ???? ?? ??????????? ???? ???? ? ?????????? ???????, ??? ?? ????? ?? ????? ??? ???? ???? ???????? ?? ????? ???????????, ?? ???? ???? ??????? ?????...?? ?????, ??? ? ????... ? ??? ?? ?????????? ????, ?? ??? ???? ? ???, ???? ???? ?? ??... ?????? ???? ?? ?? ?????? ??????? ????????? ?? ?????? ??????? ???? ?? ??????.?????? ?? ?? ???? ????????? ??????? ??????? ??????? ? ?? ?? ??? ????? ??????? ?????? ?????????. ? ??????? ????????? ?? ?????? ??????? ???????, ??? ????? "????" ?? ????? ????????? ? ?? ????? ?????????? ? ?? ???? ????? ????????? ???????, ???? ?? ?? ?????? ???????? ?????? ????????? ??????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ? ??? ???????? ?? ??? ????? ?? ?????? ? ?? ??????? ????? ? ??? ????? ... ??, ????, ??? ??? ???? ?????? ???? ?? ???????? ?? ??????, ????? ????? ??????? ?? ???? ???????? ?? ???????? ???????. ??? ???????, ?? ?? ???? ?????? ?? ????, ????? ?? ? ? ????? ??????? ?? ?? ?????. ? ????? ?????? ??? ????? ?? ????? ?? ?????? ???????????? ?????? ???? ?? ???????? ????? ??????? ??????????? ????? ? ?????? ???? ???????? ?? ????? ??? ?? ??? ???? ???????? ????? ?????, ??? ?? ????? ? ???? ?? ??????, ?? ???? ??? ? ????????? ??????? ... ? ????? ??????, ????? ???? ?? ? ?????? ??? ????? ??? ???? ?? ?? ???? ???????, ???? ?? ??????? ?? ???????? ??????? ... ? ??? ???? ?? ????????? ? ????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 15, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 ?? ???? ??????????? ? ??????????? ? ????? ?? ,??? ??? ???? ???? ???????,? ???????? ???????? ??????? ????????. ? ??? ???? ???? ?? ?????? ??????? ? ?????????? ?????? ??,??? ?????? ?? ???? ?? ?? ????????? ?? ?????? ?????. ???? - ????, ??? ? ???? ???? ... ? ???????? ??????? ???????????, ?????????? ??????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука