Jump to content

Насилно преваспитавање штићеника

Препоручена порука

?? ? ???? ?????? ?? ?? ??????? ?? ???? ??????? ??????? ? ??????.

? ?? ?? ????? ?? ?????

?? ??? ??????? ?? ??? ???? ???????????? ????? ???? ?? ????????? ? ??????? ??????????? ?????????? ??????? ???? ?? ??????????????. ????? ??? ??????? ???? ?? ??????. ??? ?? ???? ?? ????, ???? ?? ????? ??? ???. ???? ??? ???? ???? ????, ?????????? ?? ????? ??? ?? ????? ?? ????? ????? ????? ??????? ????????, ????? ?? ??? ??????? ?? ????. ??? ????? ???? ????????, ? ???????? ''?????'' ????, ?????? ?? ??????????? ???? ????? ?? ?????. ?? ?? ???? '''?????? ?????''. ??? ????? ?? ????, ????? ?????? ?? ???? ?? ??. ?? ?? ?? ???? ? ?????.

?????? ?? ?????? ????? ????? ??????? ?? ??????? ???? ??? ?? ?? ?????, ??? ???? ??? ???????, ??????? ???? ?? ?? ?? ????????, ??? ?? ?? ?????.

???? ???? ?? ?? ? ???? ?? ????? ?? ???????, ?? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ?? ????????, ???????? ??????? ????? ????? ??????. ????? ??? ????? ????? ?? ??????????.

Подели на овим сајтовима

Moj muz je nedavno morao da operishe kicmu ( diskus hernia) a to je povezano sa bolovima

koje normalan covek ne moze da shvati. Na kraju,kada nista vishe nije pomoglo( a operacija

nije josh mogla da bude i realizovana) dali su mu hashish protiv bolova. Naravno ne u formi "dufkanja"

nego ili flaster ili se prave u apoteci individualno i po potrebi tablete protiv neizdrzljivih bolova.

Osim toga,morfijum je je vec poodavno i jedino sredstvo koje coveku omogucava da relativno

mirno i umre. U Srbiji tu privilegiju imaju samo lekari, ljudi koji imaju love, ili neki visoki funkcioneri.

Ostali kako znaju i umeju.

O metadonu i uspesima u terapiji nije potrebno da budem ovde informisana.

Pismena sam,zivim u zemlji gde je to i najuspeshniji nachin lecenja pa tako nije ni

potrebno da citam copy/paste carshafe preneshene u prevodu iz ruskih medija. Ne koristim ruske lekove,

ruske aparate,kompjutere, zasto bih verovala ruskim specijalistima za stvari koje ne razumeju.

SSida ima jako malo veze sa narkomanima, u 90% slucajeva sa homoseksualcima pa si totalno promashio

poentu

Подели на овим сајтовима

Vraticu se na ove americke kampove ( ali ponavljam nemaju nikakve veze sa zavisnicima od droge).

Tamo je poenta da se silom,prisilnom i uzasnom disciplinom lomi volja covekove linosti.

Ako bi ovo batinjanje  bilo stvarno tako zdravo i otklanjalo zavisnost od droge onda se

postavlja pitanje, zasto ne primeniti ovaj sistem i na pedofile,mozda i homoseksualce,

lopove,sitne i krupne kriminalce? I pedofilija je bolest kao i zavisnost od droge.

?? ?? ??????????? ...

???? ? ????? ?? ??? ???????, ????? ?? ???????

http://www.wi-doc.com/st.htm

??? ????? ??? ?? ?? ??????? ?? ???????

?????? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ????????? ??? ???? ????? ?? ?????????? ???? ??????? ????????? ?? ??????? ????? ? ?? ???? ????, ????? ?? ?? ??????????, ??? ??? ?? ????????.

Подели на овим сајтовима

Pismena sam,zivim u zemlji gde je to i najuspeshniji nachin lecenja pa tako nije ni

potrebno da citam copy/paste carshafe preneshene u prevodu iz ruskih medija. Ne koristim ruske lekove,

ruske aparate,kompjutere, zasto bih verovala ruskim specijalistima za stvari koje ne razumeju.

??? ?? ??????? ? ? ???????????, ???? ?? ?? ?? ????????? ???? ???? ?????????? ??????????? ? ???????? ????????? ????????? ? ??? ????????? 0110_hahaha ? ??????? ??? ????????? ?? ??????? ????????? ?? ?.???????????, ?? ?? ???? ?????? ??? ???????? ???????.

?? ??????? ?????? ?? ?????? ???????? ? ???????? ? ????????.

Подели на овим сајтовима

A ovima koja sam ja automatski minus na forumu!!!!

Pa sta da kazem? Kada ovo citaju sta i kako ti mene ovde predstavljas ( a veruj mi

imaju vishe poverenja u mene,moje misljenje i stavove nego u tvoje) verovatno se nece

ovde ni uclaniti, ali ni javljati.

Najsuper su forumi istomisljenika, samo napishesh uvodni post, sedamnajest forumasha stavlja

ili smajlije ili opali sa copy/paste carshafima ili stavi sijaset linkova na svim

mogucim jezicima ovog sveta ne bi li dokazali nesto sto niko i ne cita.

Odlicna je ovda preporuka i za sve buduce forumashe koji ce sada navaliti na forum.

Cim se ja izgubim odavde. A narocito je divna preporuka za ove ljude koje sam ja pozvala na forum.

Uzivaj ti samo.

Подели на овим сајтовима

?? ???? ??? ,??????,?????? ????? ?? ???????? ????????? ?????? ? ??????? ?? ?? ??? ?????.

?? ?? ?? ???? ???????????? ?????????? ??????? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????? ??????? ? ?? ?? ???? ??????, ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ? ?? ?? ?????? ????? ? ?????? ????????? ?????

???? ?? ??????? ?? ?? ??? ???? ???? ???? ? ?????? ?????????, ?? ?? ??? ???????? ?????? ??? ???? ???? ...

????????? ????? ?? ????? ?????, ?? ??? ????? ?????? ????? ??????.

???? ?????? ?????? 120?? ???? ??? ? ???????? ? ??????? ?? ???????, ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?????? ???????? ...

Подели на овим сајтовима

A ovima koja sam ja automatski minus na forumu!!!!

Pa sta da kazem? Kada ovo citaju sta i kako ti mene ovde predstavljas ( a veruj mi

imaju vishe poverenja u mene,moje misljenje i stavove nego u tvoje) verovatno se nece

ovde ni uclaniti, ali ni javljati.

Najsuper su forumi istomisljenika, samo napishesh uvodni post, sedamnajest forumasha stavlja

ili smajlije ili opali sa copy/paste carshafima ili stavi sijaset linkova na svim

mogucim jezicima ovog sveta ne bi li dokazali nesto sto niko i ne cita.

Odlicna je ovda preporuka i za sve buduce forumashe koji ce sada navaliti na forum.

Cim se ja izgubim odavde. A narocito je divna preporuka za ove ljude koje sam ja pozvala na forum.

Uzivaj ti samo.

?????? ???????

0110_hahaha

??? ? ???? ????????? ????? ??? ????? ????????.

??????

Подели на овим сајтовима

I tachno je to sto kazesh. Narkomani lazu uzasno.

Ali zato njihovi roditelji ne lazu..Barem ova nekolicina koja se pojavljuje u javnosti i

pricha naucno fantasticne priche.

??? ????? ???? ????????? ???? ?????? ???????? ?? ???? ????????? ?? ???, ????? ??? ??? ???? ????? ?? ?????, ?? ??????? ????? ????????, ? ?? ???????????

? ???? ????? ? ?? ???????? ????????? ''naucno fantasticne priche.'' ???? ?? ?????? ?? ?? ???????????????

Подели на овим сајтовима

?? ???? ??? ,??????,?????? ????? ?? ???????? ????????? ?????? ? ??????? ?? ?? ??? ?????.

?? ?? ?? ???? ???????????? ?????????? ??????? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????? ??????? ? ?? ?? ???? ??????, ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ? ?? ?? ?????? ????? ? ?????? ????????? ?????

???? ?? ??????? ?? ?? ??? ???? ???? ???? ? ?????? ?????????, ?? ?? ??? ???????? ?????? ??? ???? ???? ...

????????? ????? ?? ????? ?????, ?? ??? ????? ?????? ????? ??????.

???? ?????? ?????? 120?? ???? ??? ? ???????? ? ??????? ?? ???????, ?? ?? ????? ?? ?? ?? ?????? ???????? ...

????? ?????? ?? ???????? ??? ???????? ??? ????????.??? ???? ?????? ??? ????? ?? ????? ????????? ???? ???????,???????? ?? ??? ?? ?? ???? ???? ??????? ?????,????.?????? ???? ?? ?? ?????? ??????? ????????? ?? ?????? ??????? ???? ?? ??????.
Подели на овим сајтовима

Негде сам прочитала да је битна разлика у тим центрима, јер су у Црну Реку примани наркомани и физички зависни, а код Владике Порфирија ако већ јесу пребродили физичку кризу. Је л јесте тако?

Да ли је у једном случају и физичка зависност, док у другом психичка? Јер, и то има везе, друго је кад неко оде у центар кад је, у ствари, већ решен да тражи помоћ, а друго кад уместо њега неко други то тражи (рођаци, пријатељи).

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

Moj muz je nedavno morao da operishe kicmu ( diskus hernia) a to je povezano sa bolovima

koje normalan covek ne moze da shvati. Na kraju,kada nista vishe nije pomoglo( a operacija

nije josh mogla da bude i realizovana) dali su mu hashish protiv bolova. Naravno ne u formi "dufkanja"

nego ili flaster ili se prave u apoteci individualno i po potrebi tablete protiv neizdrzljivih bolova.

Osim toga,morfijum je je vec poodavno i jedino sredstvo koje coveku omogucava da relativno

mirno i umre. U Srbiji tu privilegiju imaju samo lekari, ljudi koji imaju love, ili neki visoki funkcioneri.

Ostali kako znaju i umeju.

SSida ima jako malo veze sa narkomanima, u 90% slucajeva sa homoseksualcima pa si totalno promashio

poentu

??????, ??? ?? ?? ???? ???? ????, ??? ?? ??????? ????? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ???????????? ????????-???????????? ???????????? ? ?????????, ??????????, ?????? ??????? ??? ????? ?????? ''??????????'' ??????? ? ???????? ?? ????? ???????????? ??????

???????? ?? ???? ????? ?????????????, ??? ?????? ?? ?????????? ? ''?????????'' ??????? ...

????? ? ????? ?????? ????? ????? ????. ??????? ???? ????????? ????????? ?? ????? ??????.

?? ?????? ???? ?????? ??????????????????? ? ???? ?? ????? ? ???? ????????????? ????? ?????? ???????? ?? ?????????? ???????, ???? ???? ????? ???? ?????? ???? ?????????? ?????????? ?????? ???? ?? ??????? ? ? ??????, ??? ?? ??????. ???? ???? ????? ????-? ...

? ??????? ?? ?? ???????? ?? ???????? ??? ??? ?????????, ?? ??? ?????, ? ? ?????? ????? ???? ???? ?? ??????? ?? ?????, ????? ????????????? ???? ? ???????? ????????, ????? ? ?? ?? ??? ?? ?? ?????? ...

??????? ?? ????? ???? ?? ????????? ?? ?? ?? ????? ??? ? ?????? ??? ???? ?? ?? ??????? ? ?????

???? ????? ??????? ?? ??????, ?? ??? ????? ?? ?? ?????? ??????? ????, ????? ???? ??????????? ?? ??? ??????? ??? ?????? ???? ????? ????????, ? ???? ????? ?????????? ?? ??? ??????

??? ??? ???? ????? ???????????? ?? ???? ?? ????????? ?????? ?? ??????? ?? ??? ??? ?????????.

??????? ???????? ???????? ? ????, ??????? ?? ?????????? ? ????????? ?? ????? ?????? ?? ???? ?? ???? ?????? ??????? ?????? ??? ???? ????? ??????? ...

Подели на овим сајтовима

????? ??? ????????? ?? ?? ????? ??????? ? ??? ????????, ??? ?? ? ???? ???? ??????? ????????? ? ??????? ???????, ? ??? ??????? ????????? ??? ??? ???? ?????????? ??????? ?????. ?? ? ????? ?????

?? ?? ?? ? ?????? ??????? ? ??????? ?????????, ??? ? ?????? ????????? ???, ? ?? ??? ????, ????? ?? ??? ???? ??? ? ?????? ??? ??, ? ??????, ??? ????? ?? ????? ?????, ? ????? ??? ?????? ???? ???? ????? ?? ????? (??????, ?????????).

u cenatar crna reka su mogli da dodju i u krizi i vec detoksikovani narkomani. s tim sto su vremenom poceli samo da dolaze u krizi. znaci, centar je postao urgentni centar za narkomane. bilo je slucajeva da ih dovezu do ulaza u centar otvore vrata gurnu ih odmagle niz put i ne okrenu se. covek ostane da se koprca na zemlji.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...