Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 УПОЗОРЕЊЕ! само вас упозоравам да може наставак јако лоше да утиче на вашу психу, уколико се нисте довољно удаљили од целе приче, или имате слаб стомак, можете слободно да погледате и остале коментаре са саме почетне стране сајта никад-хероин.цом ... за све оне који још имају недоумице о метадону, хероину и дилерима и шта и како то изгледа ево коментара из прве руке хероинског зависника који се скида метадоном ... http://www.nikad-heroin.com/index.php?option=com_content&view=article&id=641:koliko-da-koristim-metadon&catid=36 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ?????????! ???? ??? ?????????? ?? ???? ???????? ???? ???? ?? ????? ?? ???? ?????, ??????? ?? ????? ??????? ??????? ?? ???? ?????, ??? ????? ???? ??????, ?????? ???????? ?? ????????? ? ?????? ????????? ?? ???? ??????? ?????? ????? ?????-??????.??? ... ?? ??? ??? ???? ??? ????? ????????? ? ????????, ??????? ? ???????? ? ??? ? ???? ?? ??????? ??? ????????? ?? ???? ???? ?????????? ????????? ???? ?? ????? ????????? ... http://www.nikad-heroin.com/index.php?option=com_content&view=article&id=641:koliko-da-koristim-metadon&catid=36 odgovori?u nešto što je možda van konteksta nisam imala Bogu hvala bliskih sustreta sa narkomanijom no svi možemo biti mudri i pametni kada je tu?a koža u pitanju samo roditelj i najuža rodbina znaju kakv pakao prolaze ?ovek se u o?aju i za slamku hvata, ne znamo šta bismo mi u?inili kada bismo se našli u toj situaciji, možemo samo da naga?amo Ono što znam je da ej Drajzerova ?ist promašaj ( bez uvrede za kolege koje tamo rade) kriv je sistem i društvo Svi smo krivi jer narkomanija je bolest Narkoman ina?e umire svakoga dana, svakoga sata, iz minuta u minut.On je svakoga sekunda na ivici provalije Oni vape za pomo? ali pomo?i niotkuda ?esto ljudi iz najbolje namere u?ine neku lošu stavr, iz neiskustva, ne znanja Moj grad je trenutno na neslavnom prvom mestu po broju narkomana u Srbiji Pokušala sam da sa strane razmislim o svemu, nepristrasno. ne daj Bože da do?em u tu situaciju, ne daj Bože nikome, ali ako bih došla, onda bih izabrala Crnu reku pre nego Drajzerovu za le?enje narkomana treba puno ljubavi, novca, 24h nadzor zatvoren sistem le?enja, komuna je jedini izlaz za narkomana To ne zna?i da se automatski slažem sa svim metodama le?enja, ali se najmanje slažem sa metadonskim Ono što znam to je da je moj najbolji prijatelj iz detinjstva kriminalisti?ki inspektor i da sam mu rekla za svoga sina ...... ako ga ikada uhvatiš u koriš?enju ili rasturanju opijata, molim te, zanemari ?injenicu da smo prijatelji i u?ini ono što smatraš najbolje za njega možda je dada oprostite Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 ??????????? - ????? - ??????? ????????? - ???? ? ???????? - ?????????? ???? ? ???????? 1 ? 2 ?? ?? ??????? ??? ?.?????? ??????????, ?? ????? ???? ????? ? ? ???????????. ???????, ?????! ???????, ????? ?? ??? ????? ?????, ?? ?? ?????? ???? ?? ?-??????, ?? ?? ?? ???????? ?? ????? ???? ????? ??????? ??? ??????????? ?????? ?? ??? ? ??????? ?? ?? ?? ?? ???? ??? ?????? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 маша пише не меда, мицо питај оца ивана, он генерално поставља те поучне клипове или организује ко ради ... мада, мало сам чепркао, да видим како с то урадили ... имаш овде цео фолдер http://www.esnips.com/web/Pravoslavnebesede/ одатле је и предавање клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Видла сма ја ко пише, Маши сам и поставила питање хахаха. АЛ пожељно је да неко објасни, мо зна 0110_hahaha Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 ????? ??? ?? ?? ????, ???? ??? ? ????????? ?????? ??????. ?? ??????? ?? ?? ???? ???????, ?? ??? 0202_238 ????? ??? ??????? crvenilo ??? ?? ???? ??? klapklap ???, ?? ?? ????? ?? ?????? ??????? ?? ?-?????? ????? ?? ???????? ????? ???? Sign-Up, ?? ?? ?????????, ??? ???? ??? ??? ????????????? ?? ??????? 5GB ???????? ?? ????? ??????? ... ??? ??? ?? ??????????? ??????? ????????? ??????? ????? ????? ?? ????? download ???? ?? ?????? ????? ???????????? ? ???????? ????? ?????? ????? ?????? ?? ?????? ? ???? ??????? http://www.esnips.com/web/Pravoslavnebesede/ ? ??? ???????? ???? ?? ???? http://www.esnips.com/doc/5985974d-3dd7-4158-835b-db3475cce5e6/%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%9B%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B0-2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Medo, Maso i Danijela, Citajuci vase postove, ja sam se najprije najezila, zeludac mi se stegao i na kraju suzu pustila. Svaka vam cast za vase svedocenje i hrabrost da to sve iznesete ovde i budete tako prozivani na kraju. :smiley: 0202_238 8084.gif ???? ???? ? ???? ???? ?????? ?????, ??? ?? ????? - ??? ?? ??? ??????? ??? ???, ? ??????, ??? ? ?????, ??????? - ???????? ? ???????? ???? ??? ???????? ??? ?????????? crvenilo klapklap Vidim i citam tvoje postove... ali mi je nekako bilo tesko kako neki pisu ovde kao da sve znaju i cini mi se da prosto preskacu sto vi ispovedate a ja sam samo zelela da vam kazem da svi ne misle tako. :smiley: My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 фала још једном у име свих који су преживели да причају. шта да ти кажем по том питању, нисам паметан ... можда је неки пут тако лакше човеку да игнорише да постоји и то зло наркоманије које тако страшно наједа неселективно, ни по бабу ни по стричевима а удара у корене свега у шта верујемо и чему се надамо ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 Ако нешто игноришеш, не значи да не постоји...можда и има толико проблема јер се свесно или несвесно игноришу...лакше је све сакрити под тепих али шта кад то почме да заудара... Ево пример и ова тема...дигла се бука како су малтретирани штићеници и батинани...забранили им или нису рад...и ником ништа, више се не спомиње, али ево нажалост резултата те небриге или гурања проблема под тепих...6 младих живота изгубљено...шта мислите шта би рекли родитељи ових младих да су имали избор, да ли да њихова деца добију коју по туру? Мислим да одговор знамо...лако је мени мудровати и махати законима кад се мене лично не тиче...ја јесам за то да се закон поштује али мислим да је у овом случају требало да се нешто уради, да се та деца збрину а не на улицу с њима у канџе наркоманије опет. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 mislis da ih je samo 6 umrlo? nije, nije... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 mislis da ih je samo 6 umrlo? nije, nije... ?? ?????? ????? ??????, ? 6 ??? ????? ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ????...? ?????? ? ???????, ??? ?? ?? ?????... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 mislis da ih je samo 6 umrlo? nije, nije... ?? ?????? ????? ??????, ? 6 ??? ????? ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ????...? ?????? ? ???????, ??? ?? ?? ?????... ne pratim ni ja, nemam cak ni TV. ali ima ih jos mrtvih i samo njihovi bliznji i Gospod znaju. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 mislis da ih je samo 6 umrlo? nije, nije... ?? ?????? ????? ??????, ? 6 ??? ????? ??? ?? ?? ???? ?????? ?? ???? ????...? ?????? ? ???????, ??? ?? ?? ?????... ne pratim ni ja, nemam cak ni TV. ali ima ih jos mrtvih i samo njihovi bliznji i Gospod znaju. 0102_laugh 0102_laugh My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ????? ????, ?? ?? ?? ???????? ????? ?? ???? ??? ??? ?????? ??? ?????????? ?? ??????? ? ????????? ??? ?????????, ?????? ??? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2229.msg48966.html#msg48966 ??? ?????? ???????? ?????? ?????? ??? ???? ???? 6 ????????? ????? ?????? ???????? ??????? ??????? ??? ?? ?? ???? ? ????? ????? ?? ??????? ???? ????????? ? ???? ???? ?? ??????????? ?? ????. ?? ??? ?? ??????? ???? ???? ????? ??? ??? ?? ???? ?????, ? ?????? ?? ?? ????? ????? ????? ???? ?? ??????? ?? ???? ? ??????? ????? ????? ????? ?????, ?? ????? ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 18, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2009 ???? ???? 6 ????????? ????? ?????? ???????? ??????? ??????? ??? ?? ?? ???? ? ????? ????? ?? ??????? ???? ????????? ? ???? ???? ?? ??????????? ?? ????. ?? ?????, ???? ????????? ??? ?? ???? ?? ?????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука