Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

како време јако брзо пролази, и не могу много тога да стигнем да урадим....и тако губим мир...

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

O insektima i paukovima, i kako ih treba sve istrebiti. Ove sto oprašuju cveće, da zamenimo slatkim kolibrijima.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Како иде једнина од колибри?

колибри...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Uf, pa ne moze to bas tako :D.

Ma sta ti znas, mislis samo zato sto imas diplomu... :D

Ja sam sve isplanirao... i kad najdem malo vremena pokrenucu svetsku akciju da se oslobodimo tih stakora jednom za svagda!

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ma sta ti znas, mislis samo zato sto imas diplomu... :D

Ja sam sve isplanirao... i kad najdem malo vremena pokrenucu svetsku akciju da se oslobodimo tih stakora jednom za svagda!

E ne moze :D! Koevolucija biljaka i oprasivaca se ne menja tek tako :D :P!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...