Arsenija Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 O ... I Sanjala sam ga . Jos pre Bozica . Ali kako ! Ja se pricescujem i umesto svoje ,ja kazem njegovo ime . Dijasporka, Kaludjerovic Sreten and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 O A. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 O :.mislise. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 O ... Bludnom sinu P.s. Ne morate da kliknete . Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 О Годоу Zero је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 A да није бобина? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 26, 2015 Пријави Подели Написано Март 26, 2015 I feel good Снежана, Grizzly Adams, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 ...bila sam na Egini pre 2 nedelje, pa je povratak sa Egine do moje kuće trajao 24 sata Драшко, мирођија, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 O putu u Rumuniju... Sanja Т., мирођија, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Како да дођем до овог цвећа http://www.virtualnigrad.com/Vostani_cvet_Hoya_carnosa-159-15858 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 о чизмама Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 O ljubavi... 19горан80, Bashful Anna, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 On 28. 3. 2015. at 18:30, Снежана рече о чизмама Кад смо код тога, видех данас једне савршене чизмице. Последње остале, морам их узети. Човек Жоја and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 o tome da li jos nekog boli glava ovako kada kisa neprestano pada.... Човек Жоја and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Razmišljam gde skupih ovu buvu? Sve me pojede, mrsi li mrsi! Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука