Драшко Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 elem,razmisljam o tome na cemu sam s odredjenom osobom... НА чему сам (звучи ко....) хоћу да знааааам?! Ја чиним све..... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 О оној јагњетини што је Мироносица поставила, па ми прорадио месни осећај и како ћу сутра на послу да стучем једну пилећу карађорђеву или један димљени офингер из "Зума" Mилена КШ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 zar i ti sestro slatka :D мааа сејо ја сам у том незналица а Јавор дана овде упутио на неки као екста рецепис и ја скокнем по њих.... javicu ako cujem neki dobar recept moja mama se u to razume ајд` ,не било ти заповеђено 8086.gif Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 O setnji psa u ovaj "sitni sat" i tome kako relaksira i opusta uprkos umoru. Ako se ovo uopste moze nazvati psom Јелина, Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Како имам много кул форумски ник. Хвала дивној администрацији Manolis and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 "Самуо диуши доуобоко".Зоран Костић-Цане (брејкерс у гостима код сунђер Боба) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Како имам много кул форумски ник. Хвала дивној администрацији Ааааааа, добио си, добио!!!!! Слава Богу и админима! Сад могу да викнем:"Ооооо, турцииии!" и да се неко одазове Селам алејкум! Лазар Нешић, Биљана and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 ... o vudu magiji ču mene, o konceptu dnk-a Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 O neodređenosti ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Убица..." је бивши муж нећаке..." размишљам како морамо много да водимо рачуна за кога се везујемо, јер то заиста погађа целу породицу и кад боље размислим заиста није само наша ствар... https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 @@Јанко, Селам, селам ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Цане&шалибри... "Потлачени... Џаба радите, неће вас платити! ... 'Ало радниче, забрањено пушење на градилишту, боље се бори за своја права!... 'Eсу ти деца гладна? 'Eл те жена воли?...Ааа, 'оћеш пиво? А? 'Оћеш ладно?" :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 О томе да сам мртва уморна, да ујутру рано устајем, и да сам блесава што не одлазим на спавање. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 О томе да сам мртва уморна, да ујутру рано устајем, и да сам блесава што не одлазим на спавање. И сама сам ти таква комшинице Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Šta mislite o ovome (CoffeeScript)http://coffeescript.org/ Солидна типографија за лого. The Lobster font is available as a Webfont on the Google Web Fonts Directory. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука