Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

како је боље кад си искрен па макар и грешан, него кад се трудиш правиш, а ништа не осећаш

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Kad ce nesto lijepo da se desi...

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

О овим глупавим фактурама које обрађујем и о томе како је данас 10. у мјесецу и како треба платити порез и о томе како директор дивља од јутрос, а ја сам куууул, и о томе како вечерас морам на пробу, а не иде ми се...............Ух......о свему :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

kad se najmanje budes nadala.... bliss jeeee  

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Hoće li doći dan kada ću biti manje impulsivna...

zajedno ga cekamo..... greengrin  :drugarstvo:  

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

jaoj...al sam se postidela...  1312_womens  1312_womens  1312_womens  1312_womens 1312_womens 1312_womens 1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...