Natasa. Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 Јел овај разговор спам у Женском кутку? Стално ме јури милиција по форуму и упозорава ме да спамујем. Ajd necemo vise da spamujemo, neka nam otpisu da oboje mislimo na kafu . S tim sto meni ne smeta da je popijem sama na terasi...e tad mi je i zao sto ne pusim . RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 26, 2012 Пријави Подели Написано Јун 26, 2012 o filmu Svestenik Јанко and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 da li se to nama Zosima vratio 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 16, 2012 Пријави Подели Написано Август 16, 2012 О томе да тролови нису митска бића, стварно постоје ... greengrin Natasa., Олимп and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja.Dj Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 O tome da li me više pogađa nepravda ili uvređena sujeta... Олимп and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Don't believe everything you think! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 о свежој, релаксирајућој флашици воде на врућини у канцеларији и морским звездама, шкољкама, таласима и позитивним вибрацијама Anette, Олимп and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 како да ми прође један дан без греха... Олимп and Јанко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 О Амору, како бих му поломила лук и стрелу greengrin greengrin greengrin Oglo, Jefimija88 and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 ја бих радије ставио мету на себе па нек ме пуца у ствари наручио бих му кога да устрели Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Август 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2012 ја бих радије ставио мету на себе па нек ме пуца у ствари наручио бих му кога да устрели E pa ja ti želim mnoooooooooogoooooooooo sreće u tome :cheesy2: , samo nemoj posle da citiraš Magdalenu 4chsmu1 ! Dadoh sebi za slobodu da prokomentarišem jer i ja muku mučim sa amorom, jer ne znam da li da lomim ili ljubim :- :bla: 1312_womens ! Драшко, Natasa., ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 O tome ka' će kraj radnog vremena... Užasno je dosadno kad šef ode na put, nema ko da diže frku Oglo, Pantera, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 О томе колико човека може да усрећи туђи успех, као мене сада .smesko. Драшко, мирођија, Oglo and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 О томе колико човека може да усрећи туђи успех, као мене сада dancedance dancedance dancedance Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Dakle drlove bliss jeeee , malo njanjavosti nije na odmet bliss jeeee Драшко, RYLAH, Oglo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Размишљам о АТОСУ ! Моја братија се вратила јуче са ходочашћа на Атосу за Преображеније Господње и до мало пре су ми причали о ужитку када си на врху Свете Горе ! Ја сам требао да идем са њима али из неких разлога нисам могао да идем са њима НАЖАЛОСТ . Био сам у молитви за њих и са њима ! Ако вас интересује када ми нарежу слике поставићу неку на форум сБожијом помоћи . Јанко, Олимп, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука