Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па ако није, зашто ти онда биологија представља непремостиву препреку? Толико тешку да кажеш да моногамија не ваља?

Ја имам једног колегу који не жели на послу да се одрекне рачунара који је временски по снази и конфигурацији припада 1998 години. То је обичан пентијум 3. А он њега зове смјешним термином "пентијум три ојачан на пентијум четри". Накнадно му је још нешто уградио па је тако постао ојачан. Тајр рачунар је за данашњи софтвер толико спор и отежава доста рад, али неће он њега да макне, јер је с њим изуграо свакаквих послова и просто је везан за њега.

Људи праве везе готво "моногамне везе" с тако неким мртвим стварима, аутом, рачунарима одјећом....а да не можемо направити моногамну везу због некакве биологије. Баш је у томе ствар, ако се вежемо са том особом , проживе се разни тренуци у животу, виде се зајдничке ствари, виде се разлике, на крају све довољно да двоје постану једно. Моногамни брак, стална тежња једног ка другом усавршавање...слика и прилика наше личности према Богу. БРак као слика Цркве, одавно познатза мисао светих Отаца.

Не знам како би вредновао у полигамији жене...као обичне репродуктивне машине. Ако је то врхунац...е нека буде ономе ко то хоће.

Muskarac nije sazdan za monogamiju.

Подели на овим сајтовима

Muskarac nije sazdan za monogamiju.

Али што се ти жалиш на то. Нека се мушки жале. ;)

Ако хоћеш полигамију, онда мораш спремити оклагију и кецељу и не мрдај из куће. sHa_sarcasticlol

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Али што се ти жалиш на то. Нека се мушки жале. ;)

Ако хоћеш полигамију, онда мораш спремити оклагију и кецељу и не мрдај из куће. sHa_sarcasticlol

Mucenje za njega, mucenje za nju, sreca sreca radost <_<

Подели на овим сајтовима

Mucenje za njega, mucenje za nju, sreca sreca radost <_<

Па чеак шта уствари оправдаш или негираш. Брак као брак, или бројност супружника, јер осим полигамије постоји и полиандрија. У полигамији, мушкарац је полигаман, а жене моногамне, у полиандрији, жене су полиандричне, а мушко моногаман.

Или уопште брак као концепцију доводиш у питање, и само нека се пусти низ воду...мијењај партнере као чарапе?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па чеак шта уствари оправдаш или негираш. Брак као брак, или бројност супружника, јер осим полигамије постоји и полиандрија. У полигамији, мушкарац је полигаман, а жене моногамне, у полиандрији, жене су полиандричне, а мушко моногаман.

Или уопште брак као концепцију доводиш у питање, и само нека се пусти низ воду...мијењај партнере као чарапе?

Samu koncepciju.

Подели на овим сајтовима

Samu koncepciju.

Јеси изражајна данас. :)

Значи саму концепцију брака доводиш у питање као смислену, и мислиш да људи не треба да се удружују у такве заједнице, било моногамне, полигамне, полиандричне...већ да се свако води сопственом тренутном пориву који има свој коријен у биологији?

Подели на овим сајтовима

Јеси изражајна данас. :)

Значи саму концепцију брака доводиш у питање као смислену, и мислиш да људи не треба да се удружују у такве заједнице, било моногамне, полигамне, полиандричне...већ да се свако води сопственом тренутном пориву који има свој коријен у биологији?

Tako nesto <_<

Подели на овим сајтовима

Не знам, тебе је ухватила нека негативност :).

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329848347' post='588207]

ма пусти је, брину је оклембешене дојке :D

0102_laugh

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329848347' post='588207]

ма пусти је, брину је оклембешене дојке :D

Prvo me s****j, pa lepo objavi <_< !

Подели на овим сајтовима

Prvo me s****j, pa lepo objavi <_< !

ај не драми, наћи ћеш и ти неког нормалца који ће те мазити, пазити, родити ти децу, неће оклембесити, кувати ручак и волети до вечности :D

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329849670' post='588229]

ај не драми, наћи ћеш и ти неког нормалца који ће те мазити, пазити, родити ти децу, неће оклембесити, кувати ручак и волети до вечности :D

<_< , seme i dildo, good enough for me <_<

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...